Prijava

Mene je zapala ova nezafalna dužnost da otvorim temu o velikom, najvećem šahu, alahu i roditelju Remcu. Ovde se dakle okupljaju svi poštovaoci lika i dela dotičnog, poznavaoci i veliki prijatelji sa najjačim moderatom na sajtu. Molim da se iznesu sve činjenice i pohvale o ovoj ljudskoj gromadi, evo ja ću prvi nekoliko pa vi nastavite.

1. Remac vozi Golfa dvojku koji na zaobaliznici oko Bijeljine razvija 150 km/h. U njegovom golfu je po predanjima iz starih artija, nevinost izgubilo preko najviše seljanki iz okolnih Semberskih sela, ponajviše iz Crnjelova.

2. Što se tiče moderisanja, nema boljeg moderatora. Lak na banu i brz na brisanju, čvrstom rukom upravlja svim alatima moderisanja.

3. Iako za košarku nema neku visinu, zajeban je ko Derek Rouz i nema tog krkana od centra koji može da mu udari bananu ili zaustavi prodor. Trojke šuta 9/10. I ovu jednu namernu promaši jer se vodi onom preldžijskom "Ne valja ako je sve perfektno, stavi kamenčić u patku da te žulja. Da ne čuje zlo.

4. Tri kazana rakije su potrebna da zadovolje potrebe dotičnog gospodina. Ima često običaj da kupi gajbu jelena i sednje na nju i ne ustaje dok je ne isprazni. Posle toga ode na basket i da kobjasni kvazi kosarkasima.

Ima još mnogo činjenica i pohvala na račun Remca, ali evo ostavljam i vama da napišete po nešto.

pa to je skroz okej....

Нећеш добити одабрану...!

A da ti popiješ ljekove i pozoveš lječnika?

Jel ta ljubav obostrana?

5. Ремац највише воли да једе бурек са сиром.

ТИТУЛА НАМ НЕ ТРЕБА, ЈЕР БОСНА НИЈЕ НАША ДРЖАВА!
САМО БОРАЦ БАЊАЛУКААА УЛИЦАМА ОДЗВАЊА!

Hahahahaha, inovativan način da dobiješ odabranu. lolololo

Meni se kod Remca najviše sviđa frizura, po njoj se vidi da dećko ima stila!

убацићу овде
http://i49.tinypic.com/34g3otf.jpg
саншајне, нисам задовољна

On je učitelj Sović, genije naše škole.
Pod svojom upravom on je uveo zlatna pravila,
iako je star i džandrljiv pa ga noću zaključavaju.

Ja bi mu udario bananu. OPAAAA

Znači Remac je postao poznat, zvezda. Hoće li svaki dan u javnost da procuri informacija šta on radi, i da ga slikate kako baca đubre, to obavezno. :)