Prijava

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=04&nav_category=16&nav_id=640141
Želim samo da istaknem da smo Nepalčina od zemlje i da u ovom bangavom Bangladešu još vlada pretkomunistička mentalno zaostala crkvena diktaturčina utemeljena na ekonomsko nerazvijenoj zemlji i neobrazovanoj naciji kao plodnom tlu za širenje fašističko-diskriminatorske govnurde.
Sudija koji presudu delimično temelji na sopstvenom religijskom ubeđenju? Vi mene zajebavate? Šta je ovo, srednji vek, Milutin metoda?
Normalno da je rekao da crkva podržava obraze, dveri, Naše1389, sportske huligane i ostale grupacije neobrazovanih sirovina korišćenih za organizovano huliganstvo u ime sopstvene nesposobnosti da urade nešto od života. Naravno da crkva podržava svaku budalu koja bi da što duže zadrži srednji vek u zemlji jer je to jedino okruženje gde može ovako dobro da mlati pare. Naravno da ih ne podržava zvanično, jer bi to bilo ilegalno, ali i totalni laik jasno vidi da su danas i ovde popovi svake vrste i čina taktizirajuće prevarantske bitange koje pod paravanom hrišćanskog ideala gledaju da namlate pare.
Provali popa koji ga je tužio za uvredu kao crkvena ličnost, pa mu nije bilo dosta što je progurao to nego ga je tužio još jednom da dobije i pare ako može.

Ja ne znam kakav je taj lik koji je tužen, može biti da ni on nije na zavidnom nivou kvaliteta, ali to nije ni bitno, na kraju.

Eto, ako neko ima mišljenje neka kaže.

Ko bude spemovao alal mu vera, rifrešuje temu.

Ako ima internet, boli ga kurac :)

Јао, антифа лик, све ми је јасно. Они су гори од фашиста. Али колико знам, за јебену увреду (а ово што се наводи у тексту и није увреда) у овој земљи по неким законима мош да добијеш само бан.

Naravno. Naša država je pičkin dim zato što trpi milion pritisaka, a sistem odlučivanja se zasniva na tome čiji je pritisak najjači u trenutku i u vezi same stvari o kojoj se odlučuje. Da ovaj čovek nije osuđen, onda bi stizale optužbe od SPC-a i istoj priklonjenih, a ovako se sad zgražavaju njima suprotni.

мени је фазон драго, пун ми је курац којекаквих актвиста и лажних бораца за људска права које ко зна ко ложи. све је то слично оној пуси рајот помами у русији, неки тихи, информациони рат.
и нормално да ће црква да подржава двери и сличне, неће сигурно католичко прозпадно плаћеничке групације са којима се бори већ вековима, е сад, то што се друга опција од те, отелотворила у маси необразованих индијанаца која руши по улици, то је друго.
а те активисте бога питај ко овде гура, наравно неки запад исто ко у русији тако да је и ово нека врста политичке пресуде, што је лоше само по себи, али мораш да доведеш у ред своје двориште да ти не вршља баш ко хоће, него мене само чуди како смо ми нашли политичке снаге да ову одлуку спроведемо у дело а да нам не кењају из еу. наравно казна није морала да буде велика.

пошто ми се чини да је позадина овога слична као пуси рајот ево ово је одлична примедба овог лика по том питању.
http://www.youtube.com/watch?v=XQj8oNXI75Y

Biti prozvan jahačem Apokalipse bi trebala biti čast.

Pogle Rat kako izgleda bre:

http://1.bp.blogspot.com/_1RcvaEDhLZ0/TVFOH3oFh9I/AAAAAAAABmg/MJpI8v2l_94/s1600/darksiders-9.jpg

A pogle Smrt jebenu:

http://thehdwallpapers.net/download/death-darksiders-1920x1080.jpg

Meni da neko to kaže, ja bih ga odveo na partiju PES-a i piće posle.

kakva kurčeva simfonija nebeske i zemaljske vlasti, da mu je ovaj komunjara javno rekao da mu popuši kurac, ne bi ni tužbu dobio, a ovako je rekao bolno realnu stvar i pogodio ga tamo di treba

како каква па на томе почива устројство државе, не баш средњевековни фазон али чисто неки ред је по томе заснован, да одржи јединство народа, та традиционалност, саборност, шта знам.
сигруно да га је погодио да није не би ништа ни било, не мож да погађаш вр државе и онда се чудиш што те јебу. а овај је у праву види цео клип баш прича шта јесте.

pa ono ako u ustavu srbije stoji da je sekularna država, a stoji, onda je irinej vrh države kolko i kaizen

a ovaj dugin je sporan lik do jaja

секуларна је, али не мош то тако да гледаш, то је полуформалност ипак се ту зна ко је ко, а поготову у русији где је све то озбиљније.

Ako su četiri jahača apokalipse: Irinej, Amfilohije, Artemije i Atanasije, zašto se našao prozvan samo Irinej? I da li je Petakov trebao da koristi poređenja sa likovima iz nekih drugih spisa, stripova na primer, a ne iz tog verskog kako bi izbegao osudu "za vređanje crkve". Ja mislim da je trebao.

Šta seru ovi sa B92. Nije osuđen na zatvor već na novčanu kaznu koju nije platio i koju u takvim slučajevima menja zatvor po formuli 1000 dinara - dan zatvora. E sad, što nije hteo da plati, to je njegova stvar, ali ne može sad da se predstavlja kao "žrtva" koju je jelte sud osudio na zatvor zbog uvrede episkopa. A B92 bi mogao ponekad i da kaže punu informaciju, samo što to onda ne bi teralo vodu na njihovu ideološku vodenicu.

Advokado B92 da ti da punu informaciju? Pa nemojmo se tako grubo šaliti :)

Pa, ako su već hteli da poluinformacijom navedu konzumente na pogrešno zaključivanje, imali su još zanimljivih mogućnosti:
- mogli su da koncipiraju tekst tako da malli od Antife ispadne smešan, što se kurčio da će radije da robija nego da plaća kaznu, pa je onda, kada je dogorelo, brže-bolje tražio kućni pritvor umesto zatvora (Naslov: Tito u Lepoglavi a Petakov u dečjoj sobi)
- mogli su i da naprave uporedni prikaz sa slučajevima nesrećnika po Srbiji koji nemaju para da plate besmislene kazne za prelazak ulice van pešačkog pa zato stvarno idu u zatvor i ne daju im se narukvice, pa da postave pitanje da li u ovoj zemlji jedni zakoni važe za obične smrtnike a drugi za samozvane antifašiste;
- mogli su, konačno, da naprave analitički tekst u kom iznose podatke koliko je oštećen budžet Srbije, jer, em nije platio kaznu (koja bi išla u budžet) em država troši dodatne pare za nadzor kućnog pritvora (naslov: Novi Miladin Kovačević)

Sve je to tačno što si napisao, ali obojica znamo da B92 nema takav interes, iako su samozvana savest ove raspale države. Doduše Veran Matić se u samozvanu savest pretvorio za masne pare.

Cekaj, vi opravdavate ovakav postupak vlasti?

Sve je to tačno što si napisao, ali obojica znamo da B92 nema takav interes, iako su samozvana savest ove raspale države. Doduše Veran Matić se u samozvanu savest pretvorio za masne pare.

Pa to i hoću da istaknem. Jer, da su vest objavili nepristrasno, ne bi se syngrafeas toliko iznervirao i pokrenuo ovu temu, niti bi se svi ovi drugi dobri i pošteni ljudi nepotrebno jedili na crkvu i državu (mislim, kada ima razloga, a često ih ima, treba se jediti, ali ovde se radi o manipulaciji).

Cekaj, vi opravdavate ovakav postupak vlasti?

Niko ništa ne opravdava Peškir. Lik je dobio novčanu kaznu koju nije imao da plati, a to se menja za zatvorsku kaznu u tom slučaju kao što je Advokado već napisao. U međuvremenu je sto dana zatvora zamenjeno za kućni pritvor tako da ne razumem šta je ovde zapravo strašan postupak vlasti.

Cekaj, vi opravdavate ovakav postupak vlasti?

Koji postupak konkretno?
To što je osudila nekoga da za uvredu plati 100.000 dinara? O tome vredi polemisati, ali uvreda je krivično delo za koje se goni po privatnoj tužbi a kazna je po pravilu novčana. Pravo na zaštitu imaju svi pa, zamisli, i episkopi. I mnogi ovo pravo na zaštitu koriste, pa i episkopi.
To što je kazna zamenjena zatvorom jer nije plaćena? To ne opravdavam jer je totalna glupost a i podseća na dužničko ropstvo, ali i to je po zakonu koji se primenjuje na sve koji ne plate, bez obzira da li su liberali, komunisti, staljinisti, nacisti ili ideološki neopredeljeni.
To što je zatvor zamenjen kućnim pritvorom? To je dodavanje gluposti na prethodnu glupost, jer obesmišljava prethodnu glupost koja je obesmislila osnovnu kaznu.

To što je osudila nekoga da za uvredu plati 100.000 dinara?

Ovo. Za mnogo gore uvrede i klevete se ne dobija nikakva kazna, a za ovo odmah 100k. Da nije to mozda jer je uvredjen crkveni poglavar?