Prijava

Pa, da čujemo.
Gdje ste sve bili? Kakva su vaša iskustva sa seoskim diskotekama? Ispričajte neku anegdotu, spemujte, radite šta hoćete, samo da je u vezi seoske diskoteke. Bujrum!

Randevu, Suvo polje, onako, fin noćni klub... Bio jedno vrijeme čak i bilijarski sto ali su ga izbacili jer nisu mogli nakupovati štapova i kugli, svaki vikend se tukli, jedno momku su na tom stolu otvorili lobanju (to je bilo presudno da se izbaci). Ko se u Randevuu nije pobio taj nije uopšte bio u Randevuu. Pičetine ni zglave nije bilo, samo muškarci koji se biju, konstantno. Jebeni divlji zapad. Sad je zatvoreno.

Ticijano, Trbuk/Osojnica, jebeno mjesto, likovi nose lance od motorki u džepovima, čakije su išle ko djeca u školu, obmotaju se žicom jedno 3-4 puta da ih ne raspori neko. Odmah kraj diskoteke je put, jednog momka su držali na terasi sat vremena i čekali da naiđe auto da ga bace na put.... Pičetina žalosna, 6 riba 4 zuba, katastrofa, ali se lako ogrebati za snošaj zato što su mahom kurveštine. Kako završiš posao u šumi tako bježi kući dok ne saznaju da vas nema, ne gine ti nož u bubreg. Stoka.

Neki disko klub u Janjarima/Atmačićima, fina raja, kulturna, 20 ljudi, pije se teretna piva i muzika se pušta sa neke daewu mini-linije, disko-pop osamdesetih i Oliver Dragojević. Odlična.

Htedoh nešto pisati, al sam zabagovao posle Skočimišove priče...
:))
Iz nje se defka dobra mogla izvući...

Cuo sam za neku u obliznjem selu. Neke moje drugarice idu tamo, ko da jebeno nemaju diskoteke u gradu. Ne razumem take ljude.

Skočimiš sumirao!

Dakle Skočko, ismejah se samo tako...što ne može da se da neka ocena za post na forumu?! :-)))

Čekam da temu primeti Džoni, pa da ispriča ono što je meni ispričao o nekoj kafani u Surduku.

леВел у Обреновцу. Никад нисам био, али људи кажу да је готивно. А како и не би било кад гостују највеће звезде. Ову сад суботу су Били Милан Станковић и Весна Змијанац п_п, а прошле Дарко Лазић ♥

Skočko, ismijah se, hahaha. Ne znam koliko troluješ, ali ako je trol, onda je do jaja! :D
Evo da i ja ostavim par svojih. Počet ću prvo od mog sela.

Diskoteka Aquarius, sadašnji Club Space. Ne, ne pomišljajte da je to neko otmjeno mjesto. Ime daje lažnu nadu u to, lolo. Gostovalo je tu dosta poznatih pjevača, počev od Hakale, Šemse, Sanje Maletić, Selme Bajrami, Kemala Malovčića, Šiketa, Davora Badrova, Amre Halebić, ...
Uglavnom u tim situacijama je diskoteka prepuna, ima i pičetine. Drugim danima, kao što bi večeras trebalo da bude, ako nađeš 5 cura, to je da se ufatiš za bradu.

Ostalim nedjeljama, ovo je uporište za dva seoska klana: Vežlini i Kamberljani, lolo. Masovna tuča, policija stalno visi tu. I stalno se otvara i zatvara zbog toga.

Matrix, Trnovci. Odlična diskoteka, samo što je u pizdi materinoj. Išli ja i jarani, znači piči se preko gradačačkog puta koji je odličan, a onda dođeš na granicu sa opštinom Gračanica i tu počinju katastrofa putevi. Ide se ovako kroz neke šume, pa žita, polja, pa opet šume i onda odjednom ugledaš reflektore iz šume. DISKO! Parking velik u pičku materinu, kola do kola, ne može igla stati. Unutra lom, naroda k'o u priči. Valjda zato što je to ovim brđanima najbliže tu doći, pa se svi okupe. Tu sam ganjao finih brđanki, hnjo hnjo.

Ima još, ali drugom prilikom, da ne bude post od 18 Jovičića. :)

Ne trolujem, stvarno je tako....

Banacko Novo Selo, kod Pančeva ima Milenijum i Bonapartu... Do jaja je tamo, izlaze čak ljudi iz Pančeva tamo... valjda jeftinije :D

Delfin-Rakitovo, oono vrh, al mahom dolaze kosovari da piju tuborg kad bude promocija jegera.

Gostovalo je tu dosta poznatih pjevača, počev od Hakale, Šemse, Sanje Maletić, Selme Bajrami, Kemala Malovčića, Šiketa, Davora Badrova, Amre Halebić, ...

http://www.gifsforum.com/images/gif/lol/grand/Jack-Nicholson-lol-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1658.gif

"Makuba" u Obrenovcu 90-tih. Tamo sam proslavljala apsolventsko veče sa drugaricom koja je odatle. Nači, tele smo da se malo opijanimo za sve pare, al nekim finim pićetom. Kad ono-nema viski, nema nznm martini...ajd votku duzmemo. Nema ni leda (fensi). Ja tražila da mi u čašu sune par zrna kafe, (da ne bazdim, kao-šta sam tad znala). Konobar klinja neki kaže "Nema kafe u zrnu, stavio sam ti mlevenu!" I ladno mi doneo taj bućkuriš!
Popila ja, al nisam tela tamo više da se opijanljujemo, neg smo nastavile kod nje kući, bio bolji izbor :)
Inače, klub bio onako malo ofucan, al boemski, a ja tad bila sa dovoljnim procentom studentarije u krvi da sve što ima krov i zidove zavedem pod izraz "prostor".

Sreća u mladu ludu, pa još umetničku glavu. Mladost sve istrpi, sunce mu jebem.

Pa bre te kafane imaju nazive! Kakav fenseraj...

Zadruzni dom u Zakuti, subota uvece svake zime, celu noc pa ujutru u lov. Prozori-ne postoje, grejanje obezbedjuju cigare i kad neko opali patron, odmah se zagreje prostorija, od pica imas PIVO. A u kurac, sta da neces i vino i rakiju i sok ili PIVO ili nista. I piju svi i zensko i musko. Dolazi se, svako preko svoje planine po snegu, pijuci rakiju uz put za zagrevanje. Muzika su jedne klavijature i pevac koji ima svescicu iz koje cita pesme, imas jedan sank i klupe od namestaja a svi cekaju tucu, glavni dogadjaj veceri, da li ce Drljo uspeti da istambura Mugu, kako tece porodicni obracun izmedju brace Curuvika i brace Tetejaca oko sece drzavne sume i pljacke imovine pokojnog Perise, a ako nema nista od toga, tuca se zapocinje na sledeci nacin: besomucnim razbijanjem pivskih flasa, sto izaziva revolt onoga ko je planirao da duplira pare prodajuci pivo i njegovih ortaka i onda se formiraju dve grupe, prva-sto razbijate jebemmumater stoste stoka, i druga-mrsmamutijebemlihvarsku oces duplo da zaradis, e oces kurac. Jedna ekipa izadje napolje, a druga se zabarikadira unutra pa krece gadjanje kroz nepostojece prozore, e onda ide freestyle, nekom se prevrne kec na krov i otisne nizbrdo, nekog uhvate i skinu golog pa ga tako puste da ide kuci, neki put bude i pucnjave... Ako je sve lepo, onda se organizuje dizanje zadnjeg kraja traktora, pucanje u bacenu flasu, obaranje ruku... Zena ima, i tako one biraju sa kim ce da se unesrece... Ma lepo znas kako, ima zeeenske, ima sve...:) Uvek smo isli ja i burazer od strica, a najsmesniji dozivljaji su nam kad je on napravio neku bejzbol palicu na strugu od zizljajivog drveta i one mu pukne posle dva udarca po nekom Tmusi, i kad sam ja pokusavao da iscupam sekiru iz sanka i nikako nisam mogo, jebiga mali sam dec bio, a Kokalo me davi otpozadi...:)

Закута, и ти си неки комшија. Да ниси био у Макумби или Лас Вегасу, близу ту.

Originalno Drlupa...:) Msm ja sam rodjenu KG, ali jaku vezu sa selom nisam nikad ispustao... Makumba? Cukujevac? Brate jel si vido sta napravi covek, i sve sad ono zvrji prazno, a bio sam dok je bila samo jedna zgrada, nije bilo lose. U Cukujevcu je kod Pikule kafana zakon... U Las Vegasu nisam bio, de je to?