Trula Srbija

1. Verujem ti, mada ja nigde nisam našao taj podatak. Suština je da se kroz ovakvo izveštavanje, stvara utisak da je to nesrećno dete krivac za sve što se dogodilo. Da njegova porodica ne zaslužuje saučešće. Da njih ne boli, a i ako ih boli, da je to njihova lična stvar.

2. Maraton, ispinovaće oni sve i svi će biti krivi samo pravi krivci neće biti krivi.

3. не знам, мени је безвезе и таблоидно уопште и занимати се таквим стварима, ко је био ко и шта. Оно, трагедија, катастрофа, жао ми свих погинулих али ипак нисам никог лично знао, оно што јавност ипак највише треба да занима је испитивање ко је све одговоран за несрећу, а изјављивање саучешћа по блиц коментарима, то ником не користи.
    можда звучи грубо рећи да је за јавност важније да зна шта се дешава са истрагом него да зна пол дјетета али тако је.

4. Javio, to po meni i jeste najbolji pokazatelj kakav ološ je u pitanju, a donekle i koliko smo mi svi otupeli. Ipak, nije mi jasan takav odnos. Kada sam postao otac, prosto mi se promenio način na koji posmatram svet i postao sam strašno osetljiv na decu i njihovu patnju. Ovo su ljudi koji imaju svoje porodice, decu, pa mi nikako nije jasno kako mogu biti toliko beskrupulozni. Razumem (ne opravdavam) da gaze preko ljudi zarad sopstvenih interesa, dakle razumem nedostatak ljudskosti ali ne razumem nedostatak roditeljskog saosećanja.

5. можда звучи грубо рећи да је за јавност важније да зна шта се дешава са истрагом него да зна пол дјетета али тако је.

Autobus, potpuno kapiram šta hoćeš da kažeš, i meni smeta to guranje kamera u kuću ožalošćenih, ali prosto mi bode oči da su tri ministra bila u Novom Pazaru da izjave saučešće porodicama lekara, a da nisu izjavili saučešće majci tog nesrećnog deteta.

6. Autobus, potpuno kapiram šta hoćeš da kažeš, i meni smeta to guranje kamera u kuću ožalošćenih, ali prosto mi bode oči da su tri ministra bila u Novom Pazaru da izjave saučešće porodicama lekara, a da nisu izjavili saučešće majci tog nesrećnog deteta.

Е да, то је већ јако чудно и скроз нељудски. Мајмуни вјероватно хоће да створе слику како је то ето распала породица крива а они учинили све да спасу бебу и јадни доктори и пилоти се жртвовали због неодговорне мајке и оца.

7. Ауу Мусаш, ово је нереално. Који орвелизам јебем ти. Ај што кажу за скуп да је напад на Вучића, него тај сам протест као да је организован од њих самих, тј власти. Погледај само колико је овај лик што прича полупан, све фејк изгледа, и он и ови људи около, као да су намјерно то све смонтирали да изледа као ево видите народе колико су ови јадни што нападају нашег премијера, не знају ни због чега су се скупили.
    ххахах сад сам све одгледао, КАКАВ ФЕЈК ПРОТЕСТ ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ

8. 23ćeg Dveri. Pitaću ih dal će izveštavati uopšte.

9. jel si realan da si to zakljucio iz klipa

10. To je oproban recept, patentiran od sluzbi bezbednosti... setite se samo pogibije dvojice gardista, kada su pisali kako je jedan od njih mentalno nesposoban, sa psihijatrijskom prosloscu u porodici... Pa kako zavrsi takav u gardi onda?

90-ih smo imali ljigavce poput Matica, Percevica i slicnih... danas je celo drustvo ljigavo, odnosno vecinska Srbija.

11. musssashe
    jel si realan da si to zakljucio iz klipa

А јебеш га можда параноишем али ликови толико јадно изгледају да је то невјера. Овај што прича дјелује ко тешки алкос. А ова што испитује за Мишковића и финансирање, то је стварно дно новинарства, то контам шта хоћеш да кажеш.
    Можда се варам, можда су се стварно окупили баш као удружење грађана али чињеница је да дјелују као потпуни идиоти. Изгледали би јадно и да их је неки антивладин медиј (ЛОЛ антивладин) снимао

12. Bice neko sranje u drzavi. Ne moze ovo sve sranje na dobro da izađe. Ili prirodna katastrofa ili nešto gore.

13. 23ćeg Dveri. Pitaću ih dal će izveštavati uopšte.

dvajesprvog, Javio. U subotu.

14. za ovaj "prilog" studija b mila štula je novinarstvo

a ovaj alo autor je za kamenovanje
    majka kriva? e, majku vam jebem

https://archive.today/6WKe9

15. http://vukajlija.com/zabava/posteri/717132

Koliko kod da mrzim doticnog, i njegovu cenzuru, moram priznati da je ova autocenzura i dupeuvlacenje mnogo uzasavajuce

16. Što bi se reklo da je Direktor ili na ovoj temi al paćino bre bio u pravu.
    http://www.dodaj.rs/f/2g/SI/21ivIJQZ/1.jpg
    http://www.dodaj.rs/f/1/VT/pR62gGK/2.jpg

17. Edit: nije na ovoj temi bila spika o ovoj vesti ali na kojoj god da je