Prijava

Pa da, po logici kilervgmmma, klinka je kriva jer nije nosila nož sa sobom da se odbrani, ako su je primoravali. Ja sam par puta bio kriv što nisam nosio sa sobom kalašnjikov da poubijam gadove umesto da dobijem batine.

Bogu se okrenite, Isusa spasitelja za milost zamolite.

Brate, koje su to glave sad. Plus imaju kanal da objave zlostavljanje.

jer ne postoje dokazi da je upotrebljena sila.

Mali jebo a najebo sto je okacio na facebook slike.
Kad budes imao konkretniji clanak o silovanju (ne decak od 12 opalio devojku od 12)

namamili dvanaestogodišnju školsku drugaricu

Odgovoricu jebem li ga do srednje skole sam tesko mogao da lutam van relacije skola-kuca a kod drugara (van ulice koje roditelji ne poznaju) mozda za rodjendan. Zmurka svako vece.

NA društvenim mrežama osvanule su fotografije obljube maloletnice, koje su okačila dvojica učenika osnovne škole u Svrljigu. Policija je potom utvrdila da su dečak (15) i njegov drug (12) namamili dvanaestogodišnju školsku drugaricu u stan jednog od njih, gde su je svlačili i terali da ih seksualno zadovolji!

Iz ovakvog trecerazrednog opisa moze da se zakljuci da je pandur video da mali jebe a on ne pa je sam tuzio.

Inace jako interesantno nalazim sto su ih novine osudile u naslovu a ni istraga nije zavrsena.

jel ima gde da se vide te slike sto su postavili te barabe?

Ode hrast, jebote!
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=06&dd=22&nav_id=1006935
Silni neki projektanti.
Baš me zanima hoće li se iko i potruditi da protestvuje ovaj put.

Realno koga boli kurac za hrast. Samo što je narod sujeveran. Mada mogu napraviti i put oko njega, al eto.

pre će hrastovi ustati da brane ljude
nego obrnuto

u kanalu smo mi kompletno
nema čupanja

e da nisam klinčina koja nema kola okupio bih ljude i stajao ispred hrasta

NEMA VEĆE TUGE
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=205376
edit: tek sad vidim "2006" nisam nishta citao sem naslova
HAHAHASHHHAGGAGGAGAHA posle 10 godina i dalje nema sistema za razmenu novac-staklo. hahahahhahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahh
ahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahha
ahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahhahahahahhaahhaahhahhahahahahahhahahahahahaha

To za hrast je klasično jedenje govana. Niko za taj hrast nije čuo dok nisu trebali da ga sruše, sad bi ga svi branili, izmeštali put zbog hrasta, vezali se za hrast, tukli se sa policijom.
Pa jbt šiptari uzeše 15% teritorije pa ne bi skoro ništa, a ovamo bi nešto protestovali zbog hrasta.

ahhah postavili ovolko cudo na sred sela..pa nek sruse ovaj dalekovod sto su ludi..mogli bi lepe pare da uzmu na otpadu..

Мус, баш сам сад хтео то да окачим. Сестрићи ми иду у ту школу, полудео сам, јебем им свима редом матер имбецилну безобразну

šta će deca u školi
moji sestrići idu na vukajliju

šta je sa marijanom 2.0.? oće bidne okupljanje na promociji projekta
da se napijemo tolko da se posle te večeri kaže

USVINJILI SE KO CILJNA GRUPA

Немам појма, ја сам налетео онако са стране да припомогнем мало, ко Кејси Џонс Нинџа Корњачама.

Добијам информације да је ово са далеководима на нивоу фрке око ХААРП-а, да се претерује, да није уопште толико опасно... Стручна мишљења?