Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja se secam tog snimka od pre par godina.isto nesto srali.zao je meni tih ljudi,te dece,al gledao sam nekog lekara koji je rekao da moraju nekada da se primene drasticne mere kako se pacijent ne bi povredio.necu da gresim dusu,nisam upucen,al ima logike.sve u svemu,po nama seru na svakom koraku.bio drugar u parizu,trazio neke zabiti da prodje jeftinije,neke radnje.dosao u neki prolaz,ono nije bas da je normalno...dolazi mu lik i kaze mu:"giv mi ol jur mani,am from srbija".kaze drugara:"de si brate i ja sam,odakle si ti".lik mu kaze :"aj dont anderstend" i brzim koracima unazad pocne da se udaljava.ja sam umro od smeha.daj pare,ja sam iz srbije...i ja sam.id u kurac,bezi od ovoga,ovaj je stvarno iz srbije.
U vezi te propagande:
Opisuje velik hejt koji trpi osoba bez valjane osnove. Od kada je na BBC izašao dokumentarac o Hitlerovom potomstvu koje tlači ostale narode Balkana, mala deca u ostatku sveta su trazila da spavaju sa upaljenim svetlom da im se Srbin ne bi pojavio u mraku.
Zamišljam kako mali ugasi svetlo i opali tisina po tami, neko se nakašlje, oseti miris belog luka i čuje tihi glas: "Žmiri srećo. Žmiri."
Nije mi jasno što sada ta riba jede govna o nama. Mi smo pregaženi. Mani truli zapad.
Zajebano je raditi sa decom i odraslima u tom stepenu retardacije. Zato se ta deca i ostavljaju na stručnu brigu 24 časa. Za agresivne oblike, sedativi i vezivanje. Jebi ga, siguno im to ne bi radili da ne moraju.
Trebali bi da tutnemo koji dinar bolnici. Jel to dr Laza Lazarević? Ima li neka akcija u toku? Mene svrbe novci.
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2013/08/31/203990/Tasovac%20dacic.jpg
hahah
Немојте да сте пизде (ето, рекао сам па нек ме банују ако нисам у праву). Пропаганда о нама је оваква и онаква... Шта плачете? Нас погађа јер знамо да смо посрнули као друштво, иначе нас баш заболе шта о нама говоре светски шупци и протуве. Знамо да ми не ваљамо као људи, јер када видимо наше претходнике пре доласка неписмених комуњара и садомарксиста, знамо да смо ми обичне нуле, па нас то гризе. Трула Србије је трула јер смо ми црви у њој, ми је гриземо и уништавамо. Док се ми не променимо, неће ни Србија бити боља. Ето, онај лик је вратио држави стан. Ево га мој постер:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/633775
Пази коментар испод:
xez
svaka mu čast, znam buljuk ljudi varijanta ratni invalid 3-4 stana u posedu
Мој одговор:
Granjka
Буди Србин па их пријави надлежним удружењима ветерана чији чланови живе као бескућници, или надлежним Министарствима, јер је то исправно! Није грех и није неморално пријавити лопова, криминалца и преваранта! То је дужност човечја (стати тирјанству ногом за врат) и један од начина да се помогне ратним војним инвалидима који немају где да живе.
Част није нешто што припада само одабранима, већ она припада сваком човеку - само је треба заслужити. Она је награда за оног који је частан, али и благослов за људе у његовој околини.
Јел одговорио? НИЈЕ! Јел пријавио људе које зна да имају више станова на основу статуса ратног инвалида? НИЈЕ! Ето, зато је Србија трула.
Nemam snage da napisem sve ono sto je trulo.
Nemam. Umoran sam.
Из свакодневног живота који није описан у новинама:
-Колика треба да будеш пизда и морална гњида да прво себе почнеш интензивно да сјебаваш алкохолом јер ти, ето, не иде на послу, потом сјебеш сопствену жену јер ти више не одговара и сина јединца јер није постао твој продужетак већ независна личност; а притом им претиш ако крену да се буне јер познајеш пар пандура који су такви пропалитети као ти?
Неке људе заиста треба претворити у компост. Не зато што су Срби, не зато што су Хрвати, не зато што су леви, не зато што су десни, не зато што навијају за Слобода Чачак, не зато што навијају за Крушик Ваљево, не зато што су геј, не зато што су стрејт... Него зато што су говна.
ПС. Истинита прича из ортаковог живота. Гледам да некако помогнем њему и кеви који су побегли од ћалета пизде код бабе. Имам правника у фамилији, гледаћу да га посаветујем, јер друго заиста не знам шта да чиним.
Obično uspem da makar donekle razumem, tj, stavim se u poziciju prestupnika.. Ili ne znam. Ali ovo je, ovo je stvarno dno dna.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/403861/Bezdusno-Otac-sin-i-unuk-na-prosjaku-zaradili-150000-evra
sta reci...prosjaci ubijaju dobru kintu,lepo se zaradi.bog zna za koga rade.ozbiljna kinta.na ulici se sljaka za dobru kintu,sve je to transarentno,al zabole tuki odgovorne za to.koliko znam,to je zakonom zabranjeno,al opet ih ima.kao kada bi neko od nas krao,al da zabole murjaka penis za to.ne kazem,vecina tih ljudi radi za nekog i ne dobijau nista.valjda postoji neka institucija koja to resava.ipak videti zenu sa detetom po kisi kako na ostrvu,kod semafora prosjaci nije bas normalna stvar.i sta sada?svi je mi vidimo i nikom nista.nikom nista jer nema svrhe zvati bilo koga.to postalo normalno.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=10&nav_category=206&nav_id=751876
A i on lud što je pokušao da beži da je jednog lupio po tintari i ostali bi se razbežali
Ja ne bi klince kaznio nego roditelje i to debelo i po dzepu i koji mesec u zatvor
treba tuci i roditelje i klince.roditelje jer na vreme nisu tukli svoju decu,a klince jer im to fali.verovatno mali detelinarci.tamo deca nisu sva svoja.posebno stara detelinara...
Jebo im Pahomije te njihove male gujsce.
Treba profa da tuži te klince zbog nanetih povreda i duševnog bola, pomene ličnog opisa i promene pola. Uzme dobrog advokata. Potplati sudiju. Natovari im se na budžet. Ima klinci nose iste patike u kom su ga šutali dok se ne zaposle.
Hranom otrovano 200 dece
Ео овако... Један од двојице мојих најбољих ортака је пролетос завршио средњу куварску и уз ПРЕПОРУКУ професорке (наглашавам препоруку јер сигурно није било мутних радњи тј повлачења разних веза и везица) се запослио у градском аутопревознику који је, наравно, у државном власништву. Е сад, они су њему рекли да ће добити посао за стално ако добро одради пробу нека два месеца. Наравно, та два месеца се продужила на три, па на четири да би га олоши пре неки дан пребацили да ради као кондуктер(?!) за пар хиљада динара мање и сад има много лошије радно време (у кухињи је радио у две смене, а сад двократно, начи два пута по 4 сата). И он се наравно распита како да се врати на старо радно место и дође до човека који, нормално, тражи нешто заузврат-да учлани неколико људи ни мање ни више него у ЈЕБЕНИ ЛДП. И зове он мене данас и пита ме да л' бих то урадио. Рекао сам му да ћу да размислим, али мислим да и сам зна да нема ништа од тога, јебо их ЛДП да их јебо. Знам да ово није ништа ново и ненормално за ову земљу, али јебига, ето вам још један пример олоша који влада.
Е СРБИЈО МОЈА ШТА СИ ДОЧЕКАЛА, ВРАТИ СЕ ВОЈВОДО, ИЗВЕДИ НАС НА ПРАВИ ПУТ
Немој да се нервираш много, сад је направљен план за борбу против организованог криминала, Србија се налази на прекретници, неће више моћи да се богати олош и да ради шта хоће! СРБИЈА=ПРОГРЕС (да не користим "напредак", одма' ме асоцира на Крушевац, а он на вињак)!
НАПОМЕНА: Текст може садржати иронију у траговима, па се за особе алергичне на исту савјетује консултација са љекаром или фармацеутом.
Е да, замислите ко чини владајућу коалицију у Панчеву...
-СНС, ДС и ЛДП. Све ти је јасно.
Биће да је од загађења тако?
Може бити. :) Ал није толико страшно ко што људи мисле. Азотара испусти смрадове можда једном у два-три месеца и онда цео град смрди на говна да простиш. Овако, није ништа другачије од других градова. Бар што се тиче гасова које мош домиришеш. Чиме нас трују, а да и не знамо, то већ не желим да знам :D
Вјерујем да је тако, мада се навелико прича да је Панчево црна тачка Балкана. Немој ти много да се секираш за ово око Србије, код нас није нормално кад је све нормално.
хах, држава Србија у једној реченици. Сјајно! :)