Prijava

Чуј глед'о, јебо

Наравно да сам гледао, Зуба БОГОТАЦ, мада док је играо у Барси и ПСВ-у био сам клинац, али Интер сам заволео због њега.

Мени је он био побољшана верзија Роналдиња. Зног тога питам. Можда сам ја луд, ал не разумем кад неко каже да је Роналдињо, а поготово КРоналдо или Меси, бољи фуЗбалер од њега. лоло

Барселонина генерација са роналдињом и етоом је била одлична, ал' не због роналдиња ил' неког дрљавог, пргавог патуљка појединца, већ зато што су људи играли фудбал. добар фудбал. а ваљда тад још увек није била смор та барсина игра, јебига. е а кад сам ја те смрдљиве каталонске патуљке замрзео, не знам. у ствари знам! ономад кад даде инијеста онако дрљав гол челзију. е јес'.

ja sam iz bugarske ali ronaldinjo je super

Генерално и Роналдо и Роналдињо нису показали све оно што су могли, Зуба због повреда а Роналдињо због пички, провода и тако тих гована. Ствар је укуса, ја обојицу ненормално готивим, али ипак ми је Роналдињо укупно као појава ближи срцу (геј мало а?...јебига).

Звезда игра као Барса, а ја волим Звезду. И ако сад хејтујем Барсу значи да хејтујем и Звезду, јер они су два тела, једна душа. Тако да - дувајте га Роналдољубци ! БАРСАААА ! БАРСАААА ! БААААРСААА !

Зубу да су чувале судије упола од овог што чувају КРоналда или Месија, то би био хаос. Ал јебига, нису ни 10%.
БАРСЕЛОНА ПЕДЕР!

barselona je rekla sudijama da ne cuvaju ronaldinja. barsenlona kucka

STOP GENETSKI MODIFIKOVANIM KEPECIMA!

ČKE BARSELONSKE ODLIČNO ODGLUMELE
SVE BI MALO FAULE, CRVENE IL' PENALE!

BALETANI! SISE! HOHŠTAPLERI!

Уеафалона без панталона, опааа! КАКО САМ ОЈЕБО!

-ŠTA MISLITE O PEDOFILIMA?
- MMMM, DECU IM JEBEM!

prodajem kazan za rakiju

REAL IZ NIŠA SVE REDOM ŠIŠA!!!!!!

STOP GENETSKI MODIFIKOVANIM KEPECIMA!

Nisam fan Barse, za Real sam poceo da navijam jos kao klinac kad je Redondo proturio petom kroz noge Bergu, ali su me stvarno izivcirala ona skupa i nepotrebna pojacanja koja su kulminirala tim da otjeraju Raula samo da bi Ronaldo (ovaj fejk Ronaldo) mogao nositi sedmicu, a prije toga Morijentesa da bi Ronaldo (pravi Ronaldo) mogao nositi devetku. Tako da ja sad iskreno mogu reci da vise volim Barsu od Reala.

Cijenim ih zato sto promovisu i stvaraju svoje igrace, a ne sto kupuju tudju muku i trud jer im se moze!

STOP Sitiju, PSZu, Anziju i Realu!!! Barselona za primjer svima!