Prijava

Ideja mi je pala na pamet kad sam pročitao Paninarov post na Gangnam Stajl temi. Daklem, ide vako:
Ako hoćemo da možemo da ubacimo anketu kad pravimo temu, jer bi to olakšalo npr predloge ili konjkurse (umesto da modovi broje ko je za šta glasao, samo pročitaju sa dijagrama)..

Zašto ova tema nije u podforumu za muziku?

Не капирам...

едит: Ахаааа...

Napraviš anketu tipa

Jeste li za jebanje u normalnom dijelu foruma:

o DA
o NE

i onda to stoji na vrhu teme kao poseban box i svako ko posjeti temu ima pravo da glasa.

Sviđa mi se, to ima na svakom forumu.

e baš ovo što reče skočimiš, sad sam pravio neke slike u paintu kako bi to izgledalo, ali objasnio je on..
kad se pravi tema: http://i49.tinypic.com/aaenwk.jpg

kad se napravi tema: http://i48.tinypic.com/23kst2w.jpg

није лоше, подржавам

Фин предлог. Не баш неопходан, ал естетски би било готивно а можда ту и тамо корисно. Кажем ту и тамо јер, како ономад мешчини јебач рече, каизена боли курац :)

Kaizen ne more duvede dugme za citiranje, a kamoli da napravi nesto za ovo. Imam provjerene informacije da je provalio neke dobre kurve i prvoklasni koks i sve pare što sajt zaradi spička na njih, pa nema para za unapređenje sajta.

Facafacaa

Фин предлог. Не баш неопходан, ал естетски би било готивно а можда ту и тамо корисно. Кажем ту и тамо јер, како ономад мешчини јебач рече, каизена боли курац :)

Увести опцију ал само да модератори и кајзен да имају опцију. Ко кад је мјењао белу верзију не да пита миту2012 на фејсу него нас овде.

Ма кои ће нам курац? Ае да нас има више од 15 на форуму (а уз то знамо и да бројимо) и да неког боли курац за наше мишљење, нег свак пита да би просро своје замисли.

Подржавам! Посебно бих нагласио да би било одлично да се спроведе референдум о Јебању на форуму! Да видимо шта мисли народ отоме!

Подржавам приједлог, чисто да се нешто ново дешава.

ЕДИТ: Мислим да ова Вукајлија иде равно у пропаст. Жао ми је што се раније нисам појавио на сајту и што сам активан само 5-6 мјесеци. Жао ми је што не знам како је некада овај сајт био добар.

Мислим да ова Вукајлија иде равно у пропаст.

Боли те курац, тебра. Ја сам овде скоро две године и још тад су говорили како сајт сјебан, како је пре било све златно . Кењају људи, исти курац, само што је пре тобоже била јача раја, ал' већи део те"некадашње" раје је још увек ту, стога пусти приче. Пиши, зајебавај се, тражи сисе у певете. Што се тиче предлога, може, а и не мора.

Мислим да ова Вукајлија иде равно у пропаст.

Prvi put sam pročitao ovo na ovom sajtu negde novembra ili beše decembra 2007., a od tada još samo jedno 4568456484864849198438 puta...

Један од бољих предлога у последње вријеме, само да тема мало дуже живи, можда и каизена престане да боли курац.

Samo da osvezim temu, mozda gazda mrdne kurcom pa uradi ovo. Mnogo je dobar predlog a ne verujem da je komplikovano da se to odradi. Imali su to sajtovi jos pre deset godina

Gazda duradi nesto

Dobar predlog.

Ali da pri otvaranju teme postoji opcija da otvarač ubaci ponuđene odgovore i da samo moderatori mogu da dodaju ili oduzimaju (uopšteno, menjaju) te odgovore nakon samog otvaranja teme.