Победа јебена

1. Nzm da l Šarić je
    Nešto bjelo krem kutija okrugla je
    Ma sudar haos. Ona išla samnom u srednju i taj jedan lik. Znaš koji nelol sahrana bila. 1.5 k ljudi al ozb nerealna slika

2. *шаљић

а има нека сахрана која је лол?

3. Rekao sam jako malo da vuče
    A ima brt neke zle matore babe od 93 godine kad umiru pa se skupimo da upalimo sveću i smejemo se i sve

4. e daj veću ovu sliku

5. Rekao sam jako malo da vuče
    A ima brt neke zle matore babe od 93 godine kad umiru pa se skupimo da upalimo sveću i smejemo se i sve

ни мало

па шта идеш злим бабама на сахрану брате ја избегавам то

6. Iš numem brate ja to :(
    Brt moram jbg kad su od ortaka itd

7. opušteno našo sam na konjima

8. ено ти и на другој теми јбт

9. Да не знам да су ово МиркоКул фазони ишло би на трансфере, овако сам се поштено искидао

http://www.pravda.rs/2015/09/21/kakvog-je-ukusa-vas-penis-evo-kako-su-devojke-to-opisale/

10. – Живим у великом граду, али сам одрасла на фарми. Пенис мог дечка има укус као штала, што је лепо јер ме пушење увек подсећа на дом – Памела, 28

Koliko sam se ismio na ovu glupost, kao da je s njuza

11. https://youtu.be/ej7328jrPog

Odgledajte do kraja, najbolje je ovo iscekivanje hoce li ili nece :D

12. Neka mala na FB ima profil sliku kako svira gitaru. A Boxer joj napisao ispod "Swiraj, swiraj neces jos dugo! :D :D

13. Oni su Bogovi skecha

14. пиц никад те нећемо одбановати, дури се и тужи нас мами колико хоћеш

15. A ko kaze da cu ja to radit?
    Imate moju podrsku

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.