Шта данас ручавате?

1. ДАНАС СЕ ПОСТИ НЕКРСТИ!!2

Ја једем жу-жу шугави, није имало друго у пекари.

2. "nije imalo"

svaki put kad to napišeš, mali navijač zvezde umre

3. Trenutno, na poslu, ručavam mladenčiće! :) (Koleginca donela)
    I, prvi put ove godine, zaboravila sam na ovaj dan, koji inače volim! :(

4. А како да напишем?

5. Сваки пут кад ти људима исправљаш граматику један мали пујдо умре. :(

6. Ja jeo nešto sa ajvarom a u pekari napisali AJBAR :D

7. YeahBatch
    А како да напишем?

"nije bilo."

PREKINI TO ZA PUJDU
    LAŽEŠ
    MRŠ
    MRŠ
    i ja nikad nikog ne ispravljam, samo kažem da mali navijači umiru

8. Умро мали пујдо. Видра пујдоубица. :'(

9. Ај да је један него стотине малих пујда. :(

10. Trenutno, na poslu, ručavam mladenčiće! :) (Koleginca donela)

Pročitao sam MLADUNČIĆE, kace šlagiro nisam :D

11. crknite!
    dabogda se emotivno vezali za životinju, eventualno ljudsko biće, i onda ono bilo otrgnuto od vas na najsuroviji način, često i veoma brutalan
    stići će vas moje prokletstvo!

12. Edamer rolnice iz Cikinera, sa hot barbacue sosom... joj joj....

13. Belo some i neko varivo tipa pirinač, mada sam se uželeo krompira. Al' to je samo jedan odbrok od 5-6...

14. Pročitao sam MLADUNČIĆE, kace šlagiro nisam :D

Hahahahaha, i jeste za šlag, ovaj šlog, kada čitaš kako nije napisano! :))))))

15. Ajde na brzaka jedan recept, sada sam ovo spremio i jeo. Odlično je, brzo i lako. Stvarno svako može to da napravi.

Špagete sa spanaćem i piletinom

Sastojci:

1kom pileći file
    400g spanać (smrznuti u briketima)
    1/2pakovanja špageta
    2kašike pavlake
    2čena belog luka
    malo ulja, soli i vegete

Priprema:

Špagete staviti da se kuvaju. Znači pola pakovanja od 500 grama je sasvim dosta. Ja koristim integralne, jer su mi ukusnije, ali mogu i obične. Da ne smaram kako se kuvaju špagete, to je stvarno lakše od pravljenja sendviča.

Propržiti beli luk u tiganju, pa zatim dodati piletinu. Smanjiti malo ringlu i pržiti lagano koji minut, da meso porumeni malo. Dodati spanać i promešati pa pržiti koji minut. Nakon toga dodati pavlaku i vegetu, sve lepo izmešati i ostaviti da se krčka sve dok špagete ne budu gotove.

Špagete procediti, ubaciti u tiganj sa spanaćem, pavlakom i mesom i sve zajedno umešati i krčkati još koji minut.

Prijatno!

16. Nešto slično spremam često, samo što time filujem tortilje, pa zapečem u rerni. Odlična kombinacija!

17. Прженице мажем џемом од шипка маћорее

18. Šnicle od gude, so&biber, olupane na debljinu papira, u rostfraj tiganj dok se same ne odlepe...krompir pire sa buterom, vruć na širokom tanjiru , prekriven tankim kulenom (dok je vreo) zarad ljutine i šmeka. Domaći I-var

19. YeahBatch
    Прженице мажем џемом од шипка маћорее

Dečko, koliko ti imaš krvi u holesterolu, majke ti?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.