Шта данас ручавате?

1. ДАНАС СЕ ПОСТИ НЕКРСТИ!!2

Ја једем жу-жу шугави, није имало друго у пекари.

2. "nije imalo"

svaki put kad to napišeš, mali navijač zvezde umre

3. Trenutno, na poslu, ručavam mladenčiće! :) (Koleginca donela)
    I, prvi put ove godine, zaboravila sam na ovaj dan, koji inače volim! :(

4. А како да напишем?

5. Сваки пут кад ти људима исправљаш граматику један мали пујдо умре. :(

6. Ja jeo nešto sa ajvarom a u pekari napisali AJBAR :D

7. YeahBatch
    А како да напишем?

"nije bilo."

PREKINI TO ZA PUJDU
    LAŽEŠ
    MRŠ
    MRŠ
    i ja nikad nikog ne ispravljam, samo kažem da mali navijači umiru

8. Умро мали пујдо. Видра пујдоубица. :'(

9. Ај да је један него стотине малих пујда. :(

10. Trenutno, na poslu, ručavam mladenčiće! :) (Koleginca donela)

Pročitao sam MLADUNČIĆE, kace šlagiro nisam :D

11. crknite!
    dabogda se emotivno vezali za životinju, eventualno ljudsko biće, i onda ono bilo otrgnuto od vas na najsuroviji način, često i veoma brutalan
    stići će vas moje prokletstvo!

12. Edamer rolnice iz Cikinera, sa hot barbacue sosom... joj joj....

13. Belo some i neko varivo tipa pirinač, mada sam se uželeo krompira. Al' to je samo jedan odbrok od 5-6...

14. Pročitao sam MLADUNČIĆE, kace šlagiro nisam :D

Hahahahaha, i jeste za šlag, ovaj šlog, kada čitaš kako nije napisano! :))))))

15. Ajde na brzaka jedan recept, sada sam ovo spremio i jeo. Odlično je, brzo i lako. Stvarno svako može to da napravi.

Špagete sa spanaćem i piletinom

Sastojci:

1kom pileći file
    400g spanać (smrznuti u briketima)
    1/2pakovanja špageta
    2kašike pavlake
    2čena belog luka
    malo ulja, soli i vegete

Priprema:

Špagete staviti da se kuvaju. Znači pola pakovanja od 500 grama je sasvim dosta. Ja koristim integralne, jer su mi ukusnije, ali mogu i obične. Da ne smaram kako se kuvaju špagete, to je stvarno lakše od pravljenja sendviča.

Propržiti beli luk u tiganju, pa zatim dodati piletinu. Smanjiti malo ringlu i pržiti lagano koji minut, da meso porumeni malo. Dodati spanać i promešati pa pržiti koji minut. Nakon toga dodati pavlaku i vegetu, sve lepo izmešati i ostaviti da se krčka sve dok špagete ne budu gotove.

Špagete procediti, ubaciti u tiganj sa spanaćem, pavlakom i mesom i sve zajedno umešati i krčkati još koji minut.

Prijatno!

16. Nešto slično spremam često, samo što time filujem tortilje, pa zapečem u rerni. Odlična kombinacija!

17. Прженице мажем џемом од шипка маћорее

18. Šnicle od gude, so&biber, olupane na debljinu papira, u rostfraj tiganj dok se same ne odlepe...krompir pire sa buterom, vruć na širokom tanjiru , prekriven tankim kulenom (dok je vreo) zarad ljutine i šmeka. Domaći I-var

19. YeahBatch
    Прженице мажем џемом од шипка маћорее

Dečko, koliko ti imaš krvi u holesterolu, majke ti?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.