Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ДАНАС СЕ ПОСТИ НЕКРСТИ!!2
Ја једем жу-жу шугави, није имало друго у пекари.
"nije imalo"
svaki put kad to napišeš, mali navijač zvezde umre
Trenutno, na poslu, ručavam mladenčiće! :) (Koleginca donela)
I, prvi put ove godine, zaboravila sam na ovaj dan, koji inače volim! :(
А како да напишем?
Сваки пут кад ти људима исправљаш граматику један мали пујдо умре. :(
Ja jeo nešto sa ajvarom a u pekari napisali AJBAR :D
А како да напишем?
"nije bilo."
PREKINI TO ZA PUJDU
LAŽEŠ
MRŠ
MRŠ
i ja nikad nikog ne ispravljam, samo kažem da mali navijači umiru
Умро мали пујдо. Видра пујдоубица. :'(
Ај да је један него стотине малих пујда. :(
Pročitao sam MLADUNČIĆE, kace šlagiro nisam :D
crknite!
dabogda se emotivno vezali za životinju, eventualno ljudsko biće, i onda ono bilo otrgnuto od vas na najsuroviji način, često i veoma brutalan
stići će vas moje prokletstvo!
Edamer rolnice iz Cikinera, sa hot barbacue sosom... joj joj....
Belo some i neko varivo tipa pirinač, mada sam se uželeo krompira. Al' to je samo jedan odbrok od 5-6...
Hahahahaha, i jeste za šlag, ovaj šlog, kada čitaš kako nije napisano! :))))))
http://en.wiktionary.org/wiki/schlagen
Ajde na brzaka jedan recept, sada sam ovo spremio i jeo. Odlično je, brzo i lako. Stvarno svako može to da napravi.
Sastojci:
1kom pileći file
400g spanać (smrznuti u briketima)
1/2pakovanja špageta
2kašike pavlake
2čena belog luka
malo ulja, soli i vegete
Priprema:
Špagete staviti da se kuvaju. Znači pola pakovanja od 500 grama je sasvim dosta. Ja koristim integralne, jer su mi ukusnije, ali mogu i obične. Da ne smaram kako se kuvaju špagete, to je stvarno lakše od pravljenja sendviča.
Propržiti beli luk u tiganju, pa zatim dodati piletinu. Smanjiti malo ringlu i pržiti lagano koji minut, da meso porumeni malo. Dodati spanać i promešati pa pržiti koji minut. Nakon toga dodati pavlaku i vegetu, sve lepo izmešati i ostaviti da se krčka sve dok špagete ne budu gotove.
Špagete procediti, ubaciti u tiganj sa spanaćem, pavlakom i mesom i sve zajedno umešati i krčkati još koji minut.
Prijatno!
Nešto slično spremam često, samo što time filujem tortilje, pa zapečem u rerni. Odlična kombinacija!
Прженице мажем џемом од шипка маћорее
Šnicle od gude, so&biber, olupane na debljinu papira, u rostfraj tiganj dok se same ne odlepe...krompir pire sa buterom, vruć na širokom tanjiru , prekriven tankim kulenom (dok je vreo) zarad ljutine i šmeka. Domaći I-var
Прженице мажем џемом од шипка маћорее
Dečko, koliko ti imaš krvi u holesterolu, majke ti?