Na temi 'Podijeli sa Vukajlijašima' Mala Vidra je pitala kako cimet djeluje na metabolizam. Evo recept:
Supenu kašiku meda i kafenu kašičicu cimeta prokuvati u 2 dcl vode, popiti mlako, i tako treba činiti 3x dnevno, poželjno uz obrok, ali nije obavezno. Ubrzava metabolizam, pomaže pri mršavljenju, podstiče rast kose, reguliše menstruaciju, čisti krv, rješava probleme sa cirkulacijom, čini boljim čojekom i tako. Ja probo i opo 4 kile u junu, nisu se vratile. Napitak treba postati sastavni dio dana, a ne samo privremeni, prolazni užitak (e jesam ovo fino reko).
Pojeo tepsiju kljukuše, i sad kontam da idem gledati košarku u neki ugostiteljski objekat, ali luk mi oborio pritisak skotrljaću se pod astal pa će stoka reći da sam se napio.
skuhala ja neki pileći vinski gulaš...tako ga ja nazvala jer sam ulila brat, bratu bar po' litre crnog vina u njega....piletine, povrća, ječmene kaše, mirodija i udri......
može li da se edituje post i pošto se zaključa tema?
EDIT: pogriješio temu jbg...
Može...
biftek jea
Na temi 'Podijeli sa Vukajlijašima' Mala Vidra je pitala kako cimet djeluje na metabolizam. Evo recept:
Supenu kašiku meda i kafenu kašičicu cimeta prokuvati u 2 dcl vode, popiti mlako, i tako treba činiti 3x dnevno, poželjno uz obrok, ali nije obavezno. Ubrzava metabolizam, pomaže pri mršavljenju, podstiče rast kose, reguliše menstruaciju, čisti krv, rješava probleme sa cirkulacijom, čini boljim čojekom i tako. Ja probo i opo 4 kile u junu, nisu se vratile. Napitak treba postati sastavni dio dana, a ne samo privremeni, prolazni užitak (e jesam ovo fino reko).
Punjene lignje i rizoto sa plodovima mora... ljubi me majka.
Menza keva:
bečka šnicla s pomfritom :)
Pojo 3 batka, kajganu sa čajnom od 3 jaja, i činiju paradajza...
Neku industrijsku picu iz frižidera, neće žena da kuva ništa. Kaže, emancipovana... jebiga, život piše drame.
Ko i svaki dan-šta ima.
150 gr podriguše u po ljeba i nakav maslac. Fak sardina from menza
http://www.petbox.rs/sites/default/files/field/field_image_cache/Nutripet%20salama%20za%20mace%20400%20gr%20-%20meso%20divljaci.JPG
Ја реко салама од мачке па реко дувалим месари оних седам комада што имам кући.
Sta ces da radis sa 7 komada? Idu preko reke, a jedan najboljši na imanju ostaje? :)
То моји кући гаје, нем ја с тем ништ. Само оћу да их се отарасим.
Grašak
Mil'ce, svrati kod mene da rasparčamo picu. ;-)
Ovo http://zena.blic.rs/recepti/Glavna-jela/20025/Zapecene-paprike-sa-sirom-i-kajmakom
i mnogo je ukusno :)
Dobar mi je i grašak, ali kako picu odbiti?
Pojeo tepsiju kljukuše, i sad kontam da idem gledati košarku u neki ugostiteljski objekat, ali luk mi oborio pritisak skotrljaću se pod astal pa će stoka reći da sam se napio.
skuhala ja neki pileći vinski gulaš...tako ga ja nazvala jer sam ulila brat, bratu bar po' litre crnog vina u njega....piletine, povrća, ječmene kaše, mirodija i udri......
iznenađujuće dobro :))