Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Znam ovog iznad mog komentara, bili smo zajedno u Grčkoj :)
Ja lično samo burija, skoro ga upozn'o. A volio bih mnoge. :(
De s' čovek? :)
38 komada, dobro, nije strašno.
Управо упознао Елу Курајберку на најлепши могући начин-СПРЕМАЛА ПАЛАЧИНКЕ С ЕУРОКРЕМОМ И ПЛАЗМОМ, и Агилног на најгори могући начин- човека прекинуо док је са девојком лежао у топлој соби и натерао га да изађе испред куће на ову ладноћу да би се упознали и разговарали 3 ипо секунде :-)))) Посредници упознавања Буксна и Џони Курајбер....
ЕДИТ Ћирилица
Уи конект пипл. Теленор
Bakšiš
Mečo
Duče
PotHead
Znam lika koji je upoznao Mešu.
Бакшиш, PotHead, Перовић.
Surovi
Buri
Slavko
KBO!
Luli
EDIT: Luli znadoh i prije sajta, bila cura kod mene na afteru prije ciklion godina, a ja je zaboravila.
Hakunu Matatu i to je to.
Poznajem Ognjenpeta ali on nije aktivan baš dugo.
Gospodin Čoek
Милоје
Gladiator37
Rudolpha
Poznajem Kurajbera, a koliko sam shvatio na Vuki ima još ljudi sa Bežanijske kose. E sad da li ja njih možda znam, to nemam pojma. Ne znam da li ima još neko koga možda poznajem van Vuke, a da piskara ovde.
Након данашњег фудбала идемо до стотке. Јебем ти који сам ја нолајфер. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/4792-clanovi-koje-poznajem-uzivo?strana=35#post_1807696
Ременски чисто да ти га шукнем ја сам упознао и Бојана икстрима тако да си мало детенце за мене ЈЕБИ ШУ К НУО!
Al' ne znaš Bojanboja! opaaaaa
da dodam i Trišu.
sinoć u fan pitu na certu:)
izweene