Prijava

Evo stize nova godina, prsti prsti bela staza, idu sanke Stanka Vraza...vidim niko se nije setio da otvori ovakvu uzaludnu temu...elem, naravno da nikoga ovde zaista ne interesuje gde ce ko ici, nego je ova tema jos jedna sansa za one "autenticne" da dodju i napisu "nova godina je sranje, fenseraj i pomodarstvo, nije pravoslavni praznik, ostacu kod kuce i leci cu u pola 11".
Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temi, ako se setim jos nekoga, dopisacu. Drugih ogranicenja zasad nema.

Edit: Ondulator koji je dodao gej link u naslov je...pa, gej.

Можеш да га вајшду, саћу да ти каем де ћу. Пошто су ми мајка и бураз у иностранствима, онда ћемо ја и ћале да направимо тулум гајби. Пола његови гости, пола моји.

Pederbal? Krajnje neocekivano.

Јел може да се патишпањише? Ако може, онда ћу провести јебући а ако не може, онда је Нова Година срање и ко то још слави, престало да ми буде занимљиво фазон у средњој, сви се напију и створи се тај лажни хајп а ја га нрп. не осећам и још пукнеш брда пара а дан ко дан, шта...

Јерицхо, сад бих ти рекао нешто...
...
...
...
А то ћу и учинити! Шта фали, ти никад ниси правио тулум у сарадњи са оцем?
Ал реално, зна другар неку буржујку што оће да га јебе, па га звала код себе на приватан жур, а он ће јадан да се прави смотан, па да каже да је обећао да ће с нама да слави, па ће она да каже, мајааао, опуштено, доведи кога оћеш. И онда ће да се испостави да је та риба заправо Небојша Бакарец.

Шта фали, ти никад ниси правио тулум у сарадњи са оцем?

Nisam :(

Ono jeste me jedne godine silovao Deda Mraz koji je bio caletove visine i gradje, ali cale se kleo da je on tad bio na terenu, i jos je pusku ocistio da ubije zlikovca kad sazna ko je.
A i lose sam se proveo, tako da se u svakom slucaju ne racuna.

ја мрзим те дочеке и те курце (ваљда је то модерно, па зато), ал' ћу ипак да дам четир'-пет 'иљада и да се, што рече шоми, понашам ексклузивно и да исијавам срећу из очију и да поједем и попијем исто оно што ћу сутрадан за 700 динара. кад смо екстраваганција!!21

Ја идем на посао.

Ja kontam neko kuglanje opičiti, akobogda.

хахахахахахахахахахахаа ИЈУ!

DASE STIDIM SVOIJE GODINA!

СРАМИ СЕ ШТО СЕ ТАКО ВЕЛИКА ИГРАШ ТАКВИХ ИГАРА!

PA BOLJE SAD NEGO KACAM BILA MALA! JEL TREBALA KUGLA DA ME RASPOLOVI!!!???'''

ВОИСТИНУ! ПАЗИ СЕ КУГЛИ ДА НЕ БУДУ ПРЕБРЗЕ, МОГУ ДУДАРЕ ДУБИУ!

ja kod kuce, da jedem sarme. Fensi skroz.

ČUVAM SE NE SIKIRAJ SE! UPRAKSALA SAM SE FINO! NZAŠ KAKO IH ZBUNIM I OMETE PA NE MERU DOŠINU KAKO NE TREBA VEĆ SAMO KAKO JA VELIM!

ОМЕТАЈ ИХ ДА НЕ УПРСКАЈУ СТВАР, КУГЛАЊЕ ЈЕБЕНА СТВААААААААААААР!!!11