Prijava

Ja ću izgleda da slavim u kućnoj atmosferi sa tri djevojke. Igraćemo jamba.

slabo nesto vidjam da ima nekih reklama po gradu za novu godinu...ili jednostavno ne obracam paznju.ono,tipa:"ludo i nezaboravno na splavu kod bosanaca za 50 jevreja uz krajisnike iz futoga docekajte novu godinu.pranje i janje kolko mos pojes i rakije koliko mos polokat","docekajte novu godinu u diskoteci penis,peva dado polumenta,u ponoc trubaci.neograniceno pice i hrana,50 jevreja".ima i onih malih lokala,de das 30 jevreja,a u 12 nestane cuge,hrane nije ni bilo,bili stapici.ili mozda opcija da organizator ima dil sa kerovima,pa oni dodju pa prekinu zbog namerno iscenirane tuce.sve u svemu,svi lepo zaradili.samo sam jednu novu godinu proveo u nekom sklj lokalu,nije se placala participacija,vec koliko popijes,toliko platis.go kurac je to.

КОД КУМА! БИЋЕ ЛУДНИЦА ЈЕААА :Д

Jebo majku sa vama bi čovek samoubistvo glat izvršio..
Ja ću da se ubijem od pelinkovca u nekom MjusikHolu.. Nije što volim novu godinu nego što volim da se uroljam ko mače malo. A i nova godina je okej, još jedan razlog zašto se pije. (ako mi treba razlog)

jooooooooooooooooooooooooooooooj, bruko! mjuzik hol! :D

Pa šta treba sa babom da gledam novogišnju grand paradu ? :D
Biće neki DJ SHONE DA VIDIM RUKE GORE !!!

ja ću u dablin, k'o gospodin čo'ek! doduše, nas 10 i još 300 staraca, al' nema veze:D
ccccccccc, mjuzik hol! prod'o si se dimiću! :D

Čuj prodo se, ja sam ti čest gost na tim zabavama. Sinoć mi je sekundica falila da odem na SInana :D

Mjuzik hol

Hehehe, Mjuzik hol, nisam bio a rado bih. Po nazivu mogu da zamislim da je neka trve bijeljinska diskofolkosvaštoteka, gde cure neizdepiliranih nausnica glume komplikovane fOtOlne zOvodnice jer su to videle u spotu SlOvice Ćukteraš, i gde je exhstra upad priča: "Đes', mOla, ili se 'O'š il' se neš se zabavljOt jebote kolač? Ako'š, da te puvučem s mojim POsOtOm pet'com? A?", dok ti se drugar mortus pijan visi na ramenu, bacajući peglu. Podrazumeva se narafski da si utpao bodi majicu u pantalone, i zadigao rukav da se tribal na bicepsu vidi... Sanšajne, povedi me da pravimo šou.

e, luks, nije nije. ovo je fensi skladište, sve napucano do bola. :D

Valjda je tako nekako, nisam ni ja nikad bio. Oće ovi moji šabani pa šta ću, kud svi Turci...

Sanšajne, povedi me da pravimo šou.

Znači ludnica, plašim se sebe šta ću d'uradim. Dodji da smuvaš neku Slavicu što joj tajo voza Džon Diira i ima 50 grla stoke. :D

e, luks, nije nije. ovo je fensi skladište, sve napucano do bola. :D

Napucano a fazon minjak kupljen na Agrotržnom centru :D

Vidro, imam ja i za to rešenje - 20 maraka na pijaci u Brčkom Dolcxe i Gabana majica, k'o bombona materemi. Doplatiš još tri marke i dobiješ sa roze šljokicama.

de, ljudi, šta vam je, nije to batković! :D
u ovu "diskoteku" izlaze najbolje bijeljinske trebe, sve se iz upitnika preselilo tamo :D

Ma ne može ona biti fensi posle 4 djus votke da jebe mater :)

sada bas nesto dranguljam po netu.nije vise popularno,das pare,pa pijes koliko hoces.sada rezervises sto i dobijes vino penusavac.to im valjda dodje sampanjac.lepo je u djilardinu.za 3500 dobijes astal,pa se ti kasnije jebi stas piti.

sanš, ništa neš smuvat ako ne naručiš flašu smirnofa i 4 red bula, da ti donesu u onom sranju sa ledom. :D

Ihh ma jok. To ne spada u listu besplatnih pića..
Pokušaću sa suptilnim forama tipa "Da je lepota minut, ti bi bila 2 sata..", dok se igram za ključevima od audija A6. :D

hahahaahhahahahaha
ti k'o džoi onomad
obučeš odijelo i vrtiš ključeve :D

Vozi me na Pale preko ledina...

Sanitarni, pa ti se raspitaš kako je bilo za prošlu Novu godinu, tamo de planiraš da ideš i ne mogu da te zajebu.
Realno, mene nervira i kad za vikend negde ne prošetam, a kamoli da ko zadnji kreten ostanem kući za Novu, dok su svi ostali pijani i drkaju se :)