Prijava

Hipotetičko pitanje: Da svako ima sav novac na svetu, ili da ne postoji novac kao pojam, da imate neograničeni priliv osnovnih i više od osnovnih stvari za život, tako da zadovoljite sve primalne potrebe (i više od toga, da ako sve uradiš da se osećaš prazno), kojom profesijom bi ste se bavili 8 sati na dan?

Samo je zahtev, da morate nečim da se bavite, nekim "poslom", 8 sati na dan, do kraja jebenog života i novac više nije faktor. Ostatak vremena provodi kako ti volja...

Koji bi to posao bio, da vam ne bi bilo teško da ustanete ujutru? Dobro razmislite, pošto dosadi skoro sve osim par stvari koje stvarno voliš.

degustator slatkiša lol

zvuči glupo ali ja bih cijepao drva, opušta me.

jel ti ne bi dosadilo svaki jebeni dan da jedeš ceo dan slatkiše, i opet, i opet, i opet... samo da te tove, a ti pričaš ovo dobro ovo ne?
nakon 10 god. jel ne bi dosadilo?

Израђивао бих извештаје о промету дувана.

Sedeo bih ovde kao moderator lol

zvuči glupo ali ja bih cijepao drva, opušta me.

ne zvuči glupo. ne bi ti smetalo svaki dan?

Celte pretpostavljam da je teško za poverovati, ali bih zapravo ostao na poslu koji sada radim. Zaista volim novinarstvo i nikada mi se nije dogodilo da me mrzi da odem na posao. Jednostavno nema onog osećaja da odlaziš kao na robiju, a pretpostavljam da se ljudima takav osećaj povremeno javlja, naročito ako rade nešto što ne vole.

sportski komentator 100% mi nebi dosadilo.

Putopisac (putospisateljica).
Jes' da nije pos'o od osam sati, ali to je ono što bih volela.

I ovo sto je Goga rekla, zato sto obozavam da putujem

ne zvuči glupo. ne bi ti smetalo svaki dan?

više cijenim kada mi se odmara glava nego tijelo.

Био бих проповедник.

Verovatno bih nešto proizvodio.
Otvorio bih neki pogon za proizvodnju nečega pa ona kupio još par hotela, pa restorana pa bi to sve digao na viši nivo. Progurao bih se do vrha. Upravljao bih UN. Uređivao politiku banana republika u Africi. Smenjivao-postavljao predsednike, vlade i ostalo.
Verovatno bih bio nešto kao američka vlada trenutno.
Nametao svoju volju ostalima...

Vojni strateg, novinar, reziser i fudbalski komentator. I onako komentarisem svaku tekmu kad igram PES, tako da ne bih ni primetio razliku..

Sakupljala bih ljekovito bilje, sušila voće, bavila bih se organskom proizvodnjom hrane...

Jebavao bih nesto oko automobila. Ne nesto nego sve. Od mehanike, do raznih seminara i skoli voznje. A posto kazes da imam sve novce ovoga sveta to ne bi bilo neizvodljivo. A mozda bih osnovao i neki racing team, pa se takmicio. Uglavnom, trudio bih se da napredujem i unapredjujem svoja znanja.

Menjaj ovo biste u naslovu, života ti. Bio bih neko mudo u fudbalu. Sportski direktor Barse, na primer.

e, al fora je da kao sto ti imas sve, tako i svako oko tebe ima, tako da nisi nesto posebniji ni mocniji od drugih...
samo je fora da nadjes nesto sto ti ne bi bilo dosadno da radis :)