Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Crvena konjeva mas'
    KOTOKAŽE KOTOLOŽE DAE ZVEZDA BOLJA,
    NIE BOLJA NIE BOLJA TEKMU PREKINULI!

U skočkovom pesničkom duhu

I'm proud, my son!
    http://gifsforum.com/images/gif/cry/grand/Adams-Rib-Spencer-Tracy-cry-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1059.gif

2. Snimi Spensera Trejsija original Djilas!

3. Hahahahaha Skočko leb te jebo, svaka čast

4. Očajni su bili u navijanju, jedino ovako su mogli da dođu do izražaja, nisu se čuli bukvalno.

На тв преносу нисте се чули можда 3-4 пута до прекида :) иако је камера на вашој страни била :)

5. Kako su navijali na prošlom derbiju, sad su bili ekstremno glasni ;-))))))))))))

6. Ја мислим да пуштају одвојене преносе. Људи, губили сте читаву утакмицу и у 5 минута направили сте серију 5-2 и наш напад ? и ви то окрећете да сте УХВАТИЛИ ПАКЛЕНИ ЗАЛЕТ И ДА СМО СЕ МИ УСРАЛИ У ГАЋЕ ПА ПРЕКИНУЛИ УТАКМИЦУ ?
    Ало синови, па кога лажете ? Зашто се Дуле Вујошевић одједном нашао увређен на епитет да је дебела свиња ? а то што Пешића јебете у дупе, Гуровићу јебете све по списку на најружнији начин, вређате Ракоча ником ништа ? и одједном се свиња дебела увредила чим је требало да се настави утакмица :) ту се види кога је прпа ухватила.
    Види се да сте и даље мале комшије другови :)

7. Nije debeo, a ćelav je manje od Ilića!!!! Ima i roming, doduše to je zato što ima crnogorski tel.

8. Male komšije...u košarci.....hehe

9. Више сам мислио на ваш менталитет, освајате годинама и нико вам то не оспорава. Али и даље имате стрепњу од нас :)

10. На тв преносу нисте се чули можда 3-4 пута до прекида :) иако је камера на вашој страни била :)

Ne, nego svako čuje ono što mu se sviđa, pitao sam 10 neutralnih ljudi koji nisu navijači i svi su potvrdili da smo se bolje čuli na TV-u. A i tribinu celu niste baš popunili kolko sam mogao zamjetiti sa naše strane.

11. Lepo je što se za fudbal razumemo(slažemo)...mislim ko je veliki a ko mali LOLOLOLO

12. Ne, meni nije jasno šta se to desi u glavama ljudi da lažu, izmišljaju, navijaju za drugi klub jer njihov ne postoji, ali tvrde da je to njihov klub, da unižavaju nečije uspehe koji su evidentni, priznati od čitave košarkaške Evrope, da izvrću istinu, fantaziraju, glume, spletkare, pokušavaju na silu ono što ne mogu normalno na terenu, da od nečeg malog i veštačkog prave nešto veliko i dobro, da kliču najgorem šljamu, da tako izgube obraz zarad jednog bakarnog pehara?
    Da fabrikuju svakog dana neke činjenice za koje i sami znaju da su gomila najgoreg đubreta i gluposti koje postoji na svetu i da to ponavljaju u nedogled dok i sami ne poveruju u to.
    Koliko moraš da poremetiš da bi bio takav?

Nije mi jasno. Ugasili ste se jednom i otišli u istoriju relativno čistog obraza, sportski dodouše poniženi, za koju godinu će i ovaj drugi klub iz predgrađa Beograda otići u istoriju, ali sa vama ukaljanog obraza koji nikada nećete moći da operete.

13. Kup je izgubio značaj...jer smo bolji.

14. I sada ovo gore što je Devetar napisao....da li je moguće? Je l' bre vi verujete u to stvarno? I ovo sve što pišete? Zar ste toliko od bola skrenuli? Zar smo vas toliko poremetili?

15. I šta kaže Šavija, bilo vas između 10 i 150 hiljada?

16. Тачно се види колико човијек не може да мисли својом главом. Па то су прекопиране ријечи Дулета и Даниловића. Мене боли курац за све њих али мислим бар својом главом.
    И Извините присталице Игокее, нисам вас препознао.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.