Smisli novu definiciju, shvati da postoji vec takva. Smisli jos jednu, opet postoji. Smisli trecu, vidi da ne postoji, objavi je. Posle 2 minuta vidi preko 10 komentara da je postojalo vec barem 100 definicija na tu foru i sve su na groblju definicija. Razocara se u svoje autorske sposobnosti, Vuku, drzavu, obrise nalog i ode u manastir.
- S
Дође на тему о Звезди представљајући се као окорели Звездаш са намером да тролује и да ламоти како Звезда нема тим, Јебач малопре
- Децџхко, ти си нови овде?
- Па да, малопре сам се регистровао, мада читам Вуку већ шурњаес година, ако ме размеш лололо
- Ћосавић, драго ми је. Имаш част да ћу овде оставити свој дваесосамиљадаседамстоти коментар. Слушај, наслов ти је рогобатан, тело си збрзао, први пример 'нако, а у шестом си ојебао! Убаци ћчшђж где треба, види исправи ова времена, раздвоји ''недам'', избаци ј из радијо, властита именица великим словом, апостроф-два овде и зарез онде и биће то ОК. Само тако настави, потенцијал очигледан, читај мало више овог аутора и биће од тебе нешто. +++
- :вау, одох да ишчитам овог лика и да му налупам плусеве на све што је написао, каква царина: Хвала, трудим се. :ипак отвара нови налог, женско је овога пута, ставља сисе на аватар и пробија се у првих 100 после месец и по дана и 9 дефиниција:
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.