Prijava

Ali on je okačio na internet kako jebe ribu '96. godište, a klip od pre tri godine, znači, pandan sadašnjim RIBAMA '99. godište. Al napredna pas je jebo.

Јеботе, сад је већ редовно да се девојке '99 и млађе јебу с ким стигну, па и са јебеним Ђуром. Ево мој друг из основне један јебо 5 различитих девојака за месец дана. А нит је леп, нит је паметан, нит је духовит, нит свира гитару, нит ништа. Да ми неко објасни, ЗАШТО, ЈЕБОТЕ?

hahahaha, sad htedoh da napisem to.

vidi ga mali cigo
dodji cigo,mali cigo

Zato sto laze lolo

хахахахахахахахаха е видиш ова опција ми није пала на памет, јебига, млад сам још па не размишљам тако :Д

Изгледа као Могли Скинс.

И ово (Ђура) јебе? ШКК? Ја сам сретао ретардиране рибе, али ове које је крешу са овим су неке интелигентне тек толико да не серу и пишају по соби него у ВЦ-у.

Ona iz pornjave nije losa...

To da se klinke jebu sve mlađe stoji, ali one priče kako se svaka druga 99. jebe nema šanse. Svaka generacija ima po par takvih, ali iole normalne tesko priterati pre 16

Другарица из средње "није била спремна" да да дечку, али му рекла да прича да је јебао, и дозволила му да јебе друге. Иначе, била је ђак генерације, оно, као.

Едит: а дечко јој био неки грга, ради столарију, на први поглед се види да му је ај-кју испод 60-

Hahaha, jes vala, ko da joj taj 18. rodjendan znaci nesto, serem im se u rodjendan.

Ганфер бре.

To da se klinke jebu sve mlađe stoji, ali one
priče kako se svaka druga 99. jebe nema šanse.
Svaka generacija ima po par takvih, ali iole
normalne tesko priterati pre 16

Јебига, мени је и са 16 несхватљиво. Од ових мојих другарица ниједна нема ни дечка(већина није никад ни имала). Чак ми је и са 18 чудно, а вала не само мени него и овима са четврте. Јебешга, превише смо сви деца у души.

Сад му погледах пар клипова, лик је је реалан, теме су му озбиљне.

Не видим потребу за прозивањем, али ово вам озбиљно кажем.

За овакве људе кастрација. Хемијска, наравно, нисмо дивљаци. Убиство је преекстремно. Осим кастрације, која би спречила слање оваквих гена у будућност, још и забрана приласка нету, јер и полуција коју он прави исто може искварити неки мозак. Локујте ово, јер овако он побеђује, ретард јесте, али и он зна да је и лоша репутација, ВРХ репутација. Немојте да људи сазнају за њега, молим вас.

Poslušajte BOŽU!!!

Јебига, мени је и са 16 несхватљиво. Од ових мојих другарица ниједна нема ни дечка(већина није никад ни имала). Чак ми је и са 18 чудно, а вала не само мени него и овима са четврте. Јебешга, превише смо сви деца у души.

To jeste, al kažem, 16 neka donja granica. Evo kod mene u odeljenju, 3. godina, par devojaka sto imaju momke duze vreme i to je to. U ostalim odeljenjima isto tako.

Па то. И реално, ако се јебеш док си још ђак у мојој школи, цела школа ће ти дупе померити од зајебавања. Па чак и ако ниси, а хоће да те зезају. Јадна Милица...