Prijava

Kad sam vidio naziv teme mislio sam da je u pitanju upravo Đura Frizura :D

Ko je bre ova ciganstura o kome pisete?

Ujbmti kako ranije nisam znao za Djuru? Pa koji sam moj ja sprcao ovolike godine u guzicu, a jedan Djura ima bolje vidjenje sveta od mene? OOOOO SALE, STOKO, U NEZNANJU UMRIJECES...

ahahah SasvimNebitna not sure if troll or serious

Баш сам погледао сад Ђурин профил на Фејсу јер му поприлично отворен. Поставио је са ЈуТујуба линк емисије која иде на Првој турској, "Сами у тами". Колико сам сконтао по коментарима, ту појавила се нека од девојака коју је Ђура јеб'о. Ако је то она на који се коментари односе, онда сам у праву био кад сам већ једном овде написао да није Ђура проблем, већ те девојке. И даље тврдим да је Ђура једна паљевина који је јак у маси, као и већина ликова који имају 20 и нешто година. Привлачи пажњу на јефтине форе, али ОН ЈЕБЕ!

Јбг, генерације које су рођене после 1990. углавном немају много мозга јер су деца Интернета. То што уче у школама и те дипломе које стичу на факултетима са њима могу само дупе да обришу. Те силне петице у средњој и десетке што добијају на факсу, не вреде им ништа јер су празни. Моја генерација, тј. генерације рођене после 1980. су биле генерације ТВ Палме и Пинка, а ове млађе генерације су још горе јер деца Фејса, а сада и Аска. Није Ђура тотални дебил. Нема много образовања, нема неки богати речник, али није толико глуп као што смо ми помислили у први мах јер су његови вршњаци у просеку много глупљи од њега. Ђура само јебе глупаче и свака му част.

Ово је прави Ђура Еуфорија, овај Ђура Јанковић је господин и интелектуалац за њега.
http://sportal.rs/news.php?news=101922