Prijava

jos godinu dana da su igrali,ne bi se niko setio stranu da promeni.na terenu ko karambol,ko deca u predskolskom.svi na loptu.ono kada je onaj pokusao,pa je skinuli sa gol linije.milion njih je promasilo loptu,lose procene u skoku.cemer i jad.najjaci mi je bio bosancic.usao,sutnu neku loptu u picku lepu materinu i vereovatno izasao da odmori.
ne znam tacno sta je bilo oko fajta,al ljudi izlomise svoj stadion.dno dna je imati zelju da se fajtas sa nekim jer ima drugacije boje na maji od tebe,a jos vise je dno rusiti nesto gde treba i sutra da dodjes.ne znam ko je izazvao picvajz.

Hahaha ElĐiBiti papiga na derbiju hahahahahaha

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/271433/Volkov-Ako-je-Mazicu-ispod-casti-da-sudi-ovde-nek-sudi-samo-u-Ligi-sampiona
kakva je seljacina ovaj volkov.covek misli da je igrac.
realno,posle sudjenja fudbala,dodjes da sudis na utakmicu u kojoj sudeluje mamurni volkov.

Dripčuga klasična.

Poznajem Mažića, gospodin čovek, sa manirima.

A ovaj brđanin našao da ga proziva.

Poznajem Volkova. Ogorčen je što mu Vlada preoteo Anamariju pa je posle i pretukao. I ja sam je jebao da napomenem

Poznajem papeta sišite mi jaja

Deki mrš u zagreb pičko ako ti ne valja srbija pederu

Meni je jako žao što nemam srca da tebe proteram jer nisam ni ustaša ni balija a ni poplava pozz

Nemaš muda jer si pederko zagrebaćki, pljuješ po Srbima ustašo

SKOČKO ĐE VAM EVROLIGA? HAHAHAHA
NUBINE GLEDAJU FUDBAL SAD KAO

Inače Mažićev stric je gazda Ćilmou.
Kako znam? Ide često na Zlatibor, preko Valjeva jelte, i uvek i kod Veselinovića, dobri su prijatelji.

Haha Deki poplava - kupa se

Eno je u Istambulu.

Nisam gledao fudbal, pogledao sam 3 minute ukupno jer nam je Nj.K.V. Dodik obezbijedio direktan prenos na državnoj televiziji. Čisto iz poštovanja.

Istambulu? Esi musliman?

Nisam, sin sam Izrailja.

Do jaja, u vas su pare jbg

Зашто уништавате Декију дерби, децхко?

Иначе, кад почеше негде средином другог полувремена да дуришу лопту у вис једно минут-два, да се саплећу на лопту, да шутирају онако насумице, само што даље од свог гола, сетих се утакмице коју сам играо пре 3 године против Сењског Рудника. Исто овако је било, гости дошли да извуку 0:0, играчи су се саплетали на лопту као Катаи и Јовановић, промашивали лопту као Бангаловски, Бандаловски, како се већ зове, било је: "Шоне, дуриши! Жико, центриши!", а и ја сам имао Бабињо-моменат 5 минута пре краја, и тако... Све исто к'о синоћ, само без рефлектора.

skočko pokaj se vidiš da Svevišnji ima nešto protiv tebe konstantno te proteruje sa vekovnog ognjišta zaninči se i dodži u Altinu da živiš pa da te proteram u Beč ko i ostale88 koi su prodali veru za večeru u obliku šejka od prepeličjih jaja

POKAJ SE!!! POKAJ SE!!! POKAJ SE!!!