Prijava

Da, onaj Nejmar nije normalan, gledao sam ga večeras, momak će jebati na Mondijalu.

Мислим да Ђоковић не учествује, најавио је да дели клипси и воћну долину деци с Косова у то време. Не верујем да ће да испали децу такав човек.

И ја ко и Запер сам се заљубио у игру Бразила. Обожавао сам их и пре али задњих пар година су опасно назадовали. Мислим да ова екипа итекако има квалитет за титулу. Навијаћу и за све земље које нису признале Косово.

Navijacu za Spaniju jer znaju fudbal k'o sto nije niko skoro znao. Ova generacija Spanije je po imenima najbolja repka ikada. I za Brazil cu navijati, gotivni su. A i za Crnu goru ako se plasiraju... A ovim putem bih pozdravio Sinisu Mihajlovica i porucio mu da mu opstim sa familijom.

Ако је због нечега Југославија била добра, то је спорт и мислим да би се с тим сложили и највећи пљувачи заједничке државе. А од свих бивших југословенских држава тренутно најлепши фудбал игра и највеће шансе да се пласира на СП има мала Југославија. Тако да:
http://www.youtube.com/watch?v=hdrDpF-0N6s
АЈМО ПЈАНО, ЏЕКО, ВЕДО, ЗВЈЕЗДАНЕ!

Зависиће и од првих игара на првенству, тако сам на прошлом зготивио Уругвај и навијао за њих и против Гане усерске, за коју су навијали скоро сви Срби због њиховог усерског тренера, јебо вас Рајевац баш. Мислим и да ћу навијати против Шпанаца, јер су досадили и није више занимљиво, али ни мало. Мада их поштујем, не могу да се договорим сам са собом.

Crna Gora i Holandija. Olandjani su mi gotivni , zbog ćelavaca tj onog što nije u životu dobacio loptu i onog što kad može dobaci loptu. Snajder, Roben ftnj.

Каква репрезентација. :(((
МИЈАТЕ ШТО СИ ОНАКО ЗАПЕО! ДАВИДСЕ ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР! ААААА!

Овде више људи као да је убеђено да ће се ЦГ сигурно пласирати. Ја све нешто мислим да ће опет да испадну у баражу и то има да им западну Французи или тако неко, јер курац ће опет да добију лакшег противника у баражу. Мада бих волео да се пласирају.

Размишљам нешто... Хрвати би могли да буду носиоци у баражу, а онда би могућ пар могао да буде Кроејша - Монтенегро, зјууу. Е то била парада исквареног српског језика лоло

Кроати су 4. на ранг листи, ако не буду носиоци могу слободно да се упуцају Томпсоном. А Црногорци би их нагузили само тако, то ми некако говори осећај за филинг.

Navijaću za napaćene reprezentacije iz Azije i Afrike.

За Босанце, на првом месту, а осим њих за Италијане као и увек. Задњи турнир Пирла мађије.
Е, да, и за Нови Зеланд ако прођу.

Бразил је фаворит број један из простог разлога што је то Бразил и домаћи терен. И што рече Запата, подсетили ме малко на деведесосму. Одлична млада екипа. Волео бих да Босна нешто уради и верујем да би могли до четвртфинала, шта знам. Што се тиче Шпанаца, надам се да ће испушити курчину јер би било мало много да поново освоје, тј узму четири велика трофеја за редом.

Бај д веј

Nisam znao da ide i Iran, ekstra, volim i te arapske ekipe.

Иранци нису Арапи.

Navijaću za Bosnu, najiskrenije! I za Uzbekistan ako se plasira, žao mi što im Iran sjeba planove u zadnjem kolu... Sad će morati u baraž sa 5. iz j.amerike, dakle verovatno Urugvaj, jebeno. Što se tiče favorita, po meni Nemci ubedljivi, pa zatim Brazil i Španija. Od Argentine i Holandije nema ništa, to potpisujem. Iznenadjenje turnira - tipujem na Belgiju! No videćemo, ima još dosta, zavisi sve i od povreda i od sto drugih stvari.

БРАЗИУ!
само ме нервира што им је онај матори смрад сколари тренер. и што вероватно неће ићи роналдињо.
ставићу и паре на њих највероватније само што је најмања квота на њих што није реално и ако су домаћини.

жабре не готивим јер су говна жабарска. сада са оним малим гадним турцима у нападу ел шаравијем и балотелијем су ми посебно антипатични. оног ел шаравија бих тукао и малтретирао због фризуре.

наравно, навијам против црне горе јер су издајници и говна. волео бих да их испонижавају сви који стигну.

још је рано, видећемо. за дину дана кожив ко мртав...

Иранци нису Арапи.

Ово сам прочитао гласом Бориса Комненића и сместио га у вождовачку кладионицу из предмоцартовског периода.

хаха стивене тај фазон! :Д

Sad će morati u baraž sa 5. iz j.amerike, dakle verovatno Urugvaj, jebeno.

Ma, bre, igraju sa Jordanom, treći iz grupa igraju međusobno, kakav crni Urugvaj.