Prijava

Za Hrvacku...
Salim se, standardno - za Francusku i Paragvaj...

Kostarika, Jamajka, Mali, Trinidad i Tobago, Island, BiH, Kolubmija, Sjeverna Koreja. Eto, ako se neko od ovih plasira, navijaću za njih, ono kao rezervni i treći tim. Kao dresovi, druga i treća garnitura :DD
A uvijek se pojavi neko na tim turnirima ko mi se svidi zbog igre i borbenosti pa se onda u toku turnira opredjelim za njih.

Koliko moraš da budeš u neskladu s zdravorazumskim razmišljanjem da lažeš sebe da će CG upasti na SP pa makar ti Savo Bačić bio idol. To se jednostavno neće desiti. Baraž je njihov krajnji domet i biće uvek.

Mark my words.

Baraž je njihov krajnji domet

+1
Utakmica sa Ukrajinom je to potvrdila.

A možda ih malo usere u baražu. Sjeti se samo koliko su BiH drkali po tim baražima, pa ih i sudije krale, kad se sjetim Španije. I dođe i njihovo vrijeme napokon. Al ne dočekaše Braco, Baljić, Bolić i Barbarez da odu na neko prvenstvo.
Ne mogu da navijam za šugave ekipe koje su se isprovlačile zbog sudija, samo u zadnjih 15-ak-20 godina koliko pratim fudbal. Španija, pa kad se sjetim onih devedesetdesetih golova protiv Juge, pa evo sad Francuzi, kako je Platini tu, oni moraju da pobjeđuju( Anri, puši karinu), pa Italijani, samo kad se sjetim '06. i simuliranja Grosa u 16 i izbacivanje Kengura. Jebem majku tim šugama svim.

Mogli bi.malo optimizma da prosirite ovdje, vezano za prolaz crne gore. Nijesam ni ja neki precerani optimista ali vam nece kruna s glave spanutti ako kazete par rijeci podrske.

Ima podršku, samo govorimo realno.

Kojih par riječi? Pored Jovetića i Vučine, ne znam nikoga više. A Joveta je ovo ljeto otišao iz omiljenog mi talijanskog kluba, tako da sam trenutno u modu, ko ga jebe.

Bili, ukoliko Uzbeci dobiju Jordan, kao pobednik tog baraža idu na 5. iz Južne Amerike. Takve su propozicije Fife, dakle Azija i Južna Amerika zajedno imaju 9 predstavnika (u ovom slučaju 10 jer je Brazil domaćin). Isto tako se ukrštaju valjda pobednik Okeanije i 5. iz Severne Amerike, il tako neki fazon.

Ne. Iz Južne Amerike ide 4 direktno + Brazil, to je pet, tako da nema baraža, bzze je da od 10 reprezentacija sa kontinenta ode 6.
Pobednik dvomeča Jordan-Uzbekistan ide direktno na Mondijal, kao baraž iz Azije, tako da će biti pet azijskih predstavnika.
Iz Konkakaf zone, ima ih 6 u grupi, prva tri idu na Mondijal, 4. igra baraž sa pobednikom Okeanije.

Za Brazil ko i uvek.
I protiv Španaca i Portugalaca. Bosanci su gotivna ekipa.

Ni za koga već za to da muž ne okreće na utakmice i pusti me da gledam serije.

Dođe Vuk i upropasti temu.

:) :P Ua za utakmice! Ua!!!!

Ajde bre beži odavde

Mrš sa teme ako nemaš šta pametno da kažeš.
Ovo je sveta tema, SP. Idi gledaj seh i grad.

Za SRBIJU!!! JA VERUJEM!!!! A pored toga za Nemcuge...

Pored Jovetića i Vučine, ne znam nikoga više.

Нема то везе, ми имамо вееееличине Видића, Ивановића, Суботића, Коларова, Настасића, итд итд па опет пушимо курац. Црногорци су константни и како су Енглези целе квалификације на другом месту могу врло лако да буду и на крају њих. ТО ЈЕ ТАКО ЈЕБЕНО НЕМОГУЋЕ АААА! Ајде бре...

Kostarika, Jamajka, Mali, Trinidad i Tobago, Island, BiH, Kolubmija, Sjeverna Koreja

Od ovih ti direktno idu Kolumbija, i ja verujem BiH.