Prijava

Ako se plasira, a velike su šanse da hoće, treba da pobede Jordance, navijaću za Uzbekistan. Baš su gotivna i nezgodna ekipa, a primetio sam ih još 2002., konstantno napreduju.

Uzbekistan

Da i Uzbeci jebu kevu. Gotivim još par tih ekipa al ne znam dal će proći. Iz Južne Amerike Paragvaj, Afrike Burkina Faso, Azije Saudijska Arabija.

uzbekistan? skk
iz koje price sad oni jebu looool

За Њијемце. Мислим да озбиљнијег конкурента имају само у Шпанији (и то доста озбиљног). Бразил и Аргентина можда, али јако тешко. Штета само што их није Хајнкес преузео, Лев им је најслабија карика.

uzbekistan? skk
iz koje price sad oni jebu

Svi jebu sad, samo Srbija ništa. Inače kako niko Holandiju do sad nije pomenuo

Mislim da će osvojiti Brazil bez većih problema. A bio bih jako srećan da Bosna pokaže nešto, i Rusija.

Edit- Hrvati NE idu, mark my words.

Mislim da je došlo vreme Švaba.

uzbekistan? skk
iz koje price sad oni jebu looool

PRtaim azijski fudbal koliko mi mogućnosti dozvoljavaju, ulaže se dosta para tamo. Čak su Rivaldo i Skolari bili u prvaku Uzbekistana. Juče sam gledao Jordan-Oman, fali im malo kondicije i tehnike, ostalo imaju, bore se kao malinari.

Inače kako niko Holandiju do sad nije pomenuo

ha ha

Inače kako niko Holandiju do sad nije pomenuo

Oni su uvek dejan cukic xDDD
ali jaki dejan cukic

nače kako niko Holandiju do sad nije pomenuo

Jbg, tražio sam prigodnu pjesmu uz post :D

Овај пут нису чак ни јак дејан цукић. Ако изузмемо ван Персија, Робена и Снајдера, остали су или превише млади, или просечни играчи. Погледајте одбрану - најбољи играчи су им ван дер Вил, Влар и Хејтинга. Не зна се ко је био гори прошле сезоне.

Saudijska Arabija.

Saudijci su u kurcu, jer im Katar i Bahrein otimaju igrače za veću kintu. Iz Azije se izdvaja trio Japan, Južna Koreja i Iran, ostali koji se povataju. Jedino mmi nije jasno šta Australija traži sa njima u kvalifikacijama, i oni su se plasirali.

AJMO BOSNO BOSNO BOSNO AJMO HERCEGOVINO AJMO BOSNO BOSNO BOSNO AJMO HERCEGOVINO

BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE NO BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!

Za Djokovica naravno.

A navijaću za Montenegro, osećam moralnu odgovornost pošto su mi odatle koreni. I očekujem barem da prodju u drugu fazu, barem kad mi nismo mogli 2010. I da, voleo bih da pobedi Brazil jer imaju baš gotivnu ekpiu, a i redno bi bilo da pobede pred svojima.