Prijava

Интересује ме шта мислите о филму "Синовци", како сте схватили поруке које носи филм, како вам се свидјела глумачка постава, музика у филму и ако неко зна како се зове пјесма коју пјевају војници на почетку филма и гдје се може наћи.

Интересује ме конкретно за овај филм, знам да има та тема.

Ja u životu nisam gledo taj film.

Погледај кад будеш у прилици.

Reditelj: Siniša Kovačević
Dovoljno.

Ajd ako je preporuka.

proviron
Reditelj: Siniša Kovačević
Dovoljno.

Прове, нов сам овдје на форуму, не знам како је овдје котиран Ковачевић као редитељ, како се гледа на његова остала дјела, али интересује ме о овоме конкретно филму какви су ставови. Ја лично мислим да има доста добрих идеја које су исказане филмом.

На Ковачевића се гледа овако и онако, али на посебне теме за филмове који нису Кум, Седми печат и сл. се гледа са индигнацијом. Поздрав.

U Srbiji treba zabraniti snimanje filmova sa istorijskom tematikom, naročito ako za cilj imaju veličanje velike srpske nacije. Pored toga što su loše režirani, utiču na kompleks više vrednosti ionako prepotentne a sjebane nacije.

Прове, ја баш мислим да филм говори супротно, о узалудном страдању у ратовима који су посјетили Србију. Има доста добре симболике. Војници у ноћи и магли- благе они везе немају за шта су ратовали и гинули. Опет, ту је још мало дубља симболика те ноћи и црнила која је захватила српски народ. Симбол сукоба 2 брата због другачијих погледа на свијет, скоро читав скуп моралних вриједности је предочен у филму. Ово је најмање филм који Србе велича као народ, више указује на негативне ствари које су утемељене у нашем народу.

Nikako ne gledaj!! Uostalom, nećeš izdržati do kraja, tri sata traje ta dosadna priča, amaterska režija je, pa je onda o glumcima suvišno i govoriti.

ima tu neku simboliku, to neko to neko trajanje

marcipan
Nikako ne gledaj!! Uostalom, nećeš izdržati do kraja, tri sata traje ta dosadna priča

Зависи ко шта тражи од филма. Радња јесте поприлично статична, али у овом филму је радња у 2. плану, у првом је симболика коју носи читава прича на тој ливади.

Ta neka simbolika, ta neka priča, ta neka livada.

Valdemar
Ta neka simbolika, ta neka priča, ta neka livada.

Јако занимљиво размишљање о филму. :)

Nisam gledao film, ali planiram. Odgledao sam njegovu seriju Gorki plodovi i mogu reći da mi se dosta dopala

Ta neka simbolika, ta neka priča, ta neka livada.

E ta livada. Jebo bi je.

Drug Raja _-_
Nisam gledao film, ali planiram. Odgledao sam njegovu seriju Gorki plodovi i mogu reći da mi se dosta dopala

Скоро читава глумачка екипа из серије је овдје у филму.