Prijava

Poštovane Vukajlijašice i poštovani Vukajlijaši,
ovo je nova, treća po redu tema na kojoj ćete moći da predlažete definicije koje su vam se svidele i koje biste voleli da vidite na naslovnoj strani sajta.

U prvom postu prethodne teme su opisane neke smernice kojih bi se i dalje trebalo držati. Međutim, svi znamo da ovde ima, veoma često, ortačkog predlaganja, kao i predlaganja definicija autora koji imaju po 10 i više odabranih. Stoga, prvo pravilo je:

Znam da je ovo ograničavanje slobode predlaganja, ali bilo bi lepo na naslovnoj videti definicije autora koje se do sada nisu mogle videti na naslovnoj, a takođe bi bilo lepo da se i neke starije defke tu nađu, kao odraz ranijih faza Vukajlije.

Ostala pravila/smernice (preuzeta sa prethodne teme):

Ipak imajte u vidu i ovo:

I obavezno, ali obavezno pazite na sledeće:

Ako niste sigurni da li je nešto predloženo do sada ili ne, možete pogledati postove sa prethodne dve teme. Što se izbora definicija za naslovnu stranu sajta tiče, oni će se sigurno i dalje održavati, ali će se definicije za te izbore prikupljati sa starih tema.

Na moderatorima je, naravno, kad će, i da li će uopšte, predložena definicija biti odabrana. Moderatori mogu povremeno s teme i uklanjati definicije koje smatraju nekvalitetnima, a u cilju bolje preglednosti teme. Molimo da ne pravite frku oko ovoga - ako ništa, predložena defka je bila bar malo izreklamirana.

Molimo vas da se STVARNO uzdržite od spema, naročito u smislu komentarisanja predloženih definicija, kao i da definicije koje predlažete budu zaista vrijedan i kvalitetan materijal za naslovnu stranicu.

Ne zaboravite da gazda ne voli da mu defke sa eksplicitnim izrazima/psovkama stoje u izlogu - nemojte ih predlagati, jer će moderatori brisati te prijedloge prilikom čišćenja teme, tako da ćete time samo protraćiti svoj glas.

Linkovi ka definicijama autora koji imaju više od 5 odabranih će takođe biti obrisani.

http://vukajlija.com/noblice/589693 Чиста, употребљива, трве сленгчина.

Možda veliko slovo da se stavi na početku, ali defka je (meni bar) fantastična.
http://vukajlija.com/ja-sam-te-stvorio-ja-cu-da-te-rastvorim/86464