Prijava

Нешто ми паде на памет, кад су ове промјене већ у току... Шта мислите о томе да се направи у дефиницијама један таб "Антологијске дефиниције" у којима би биле само оне дефиниције које имају скор преко 1000? Био би то одличан примјер новајлијама како треба писати, а мислим да би било занимљиво и осталима да прочитају те дефиниције.

Mislim da ne bi morale da imaju skor preko 1000, samo da su kultne. Ima definicija koje imaju manji skor a kultne su.

na prvih 30-40ak strana odabranih (300-400 definicija) postoji možda 4-5 defki, ili manje, sa tim skorom, tako da..

Mitke, za moje pojmove (što je govorio moj đed Petar), nije ovo potrebno, em imaš tab "odabrane", em imaš tab "popularne", em imaš autore sortirane po popularnosti, pa im pride možeš sortirati defke, pa iščitavati. Dok se boje ne rastope. I ovako su ljudi smoreni da im mrsko pročitati dvadesetak definicija dnevno i kliknuti na dva-tri klika da bi došli do tabova, šta više pričati. Sve što je već potrebno da ima na sajtu, ima, sve sem više visprenosti da pokrene guzica i da se aktivno utiče na kreiranju i održavanju sadržaja na sajtu (pisanje, ocenjivanje, čitanje, komentarisanje i te stvari).

Toliko ovih dana ima predloga za neke reforme, kontam da Kaizen sam sebe psuje što je išta uradio.

Qwebeck
Mislim da ne bi morale da imaju skor preko 1000, samo da su kultne. Ima definicija koje imaju manji skor a kultne su.

I da se napravi petočlana komisija koja će da odlučuje koja defka je antologijska. I da kontrolu izbora antologijskih definica kontrolišu nevladine organizacije.

Nepotrebno, po mom mišljenju. K'o što kaže Luks:

em imaš tab "odabrane", em imaš tab "popularne", em imaš autore sortirane po popularnosti, pa im pride možeš sortirati defke, pa iščitavati.

Јбг, ја ово нисам предложио себе ради, него чисто да буду те дефиниције на једном мјесту. Као нпр, одабране, да се сваки дан убацују по 3 нове антологијске. Мислим да би то ипак било читано.

Ове популарне су ми некако без везе, сад више нико не чита најновије дефиниције аутора. Сем оних пар понуђених са стране кој су тренутно актуелне. Шта знам, ја дадох приједлог, фино је чути и опречна мишљења, свакако.

Antologijske defke su one poput:
malog kera,
Šahovske emisije
Spavanja,
Mozzart,
Dvadeset ćevapa iz studentskih dana,
..
tako da je teško baš napraviti "Antoogijske defke" :)

Bolje otvorite temu baš samo za ovakve :D

Svako ima spisak svoji antologijskih definicija kao "omiljene".

Billy Sharp
Svako ima spisak svoji antologijskih definicija kao "omiljene".

Имаш ти своје, наравно. Али нпр, било је добрих дефиниција прије 5 година које ја можда нећу никад ишчачкати, а било би фино да се прочитају. У томе је ствар, зато сам и покренуо ову тему, да се те најбоље од најбољих врте поново, као најбоље серије на РТС-у. :)

Broj plusića nikad nije bio apsolutna mera kvaliteta na vukajliji. Ima loših na naslovnoj kolko oćeš, a ima i genijalnih koje su zaboravljene.

Сумњам да ће те лоше накупити већу разлику гласова од 1000...

Mitke ti izgleda samo na antologijske daješ plus.

било је добрих дефиниција прије 5 година које ја можда нећу никад ишчачкати,

Pa imaš pretragu po datumima, vratiš se u prošlost i čitaš...
Poredene tako da odmah vidiš najbolje ocijenjene za taj dan... :D

Свака моја дефиниција је мени антологијска, не бих могао сад овако да издвојим. Дефиниције су ми као деца. Као да ме питате да ли више волим Ђиласа, Чеду или Динкића, то се не пита.

Napraviti tab ''Sleng'' sa mast-nou slengovskim definicijama.

Kad god Kaizen nešto izmeni na sajtu, otvori se 5-6 tema sa predlozima za kojekave izmene. Dajte se kontrolirat malo, samo bi nekaj mjenjali...

Truleks Krpa
Mitke ti izgleda samo na antologijske daješ plus.

Крпо, мислим да имам поприлично оцјењеног садржаја обзиром да активно учествујем на сајту тек н еких мјесец дана.

nesss
Kad god Kaizen nešto izmeni na sajtu, otvori se 5-6 tema sa predlozima za kojekave izmene. Dajte se kontrolirat malo, samo bi nekaj mjenjali...

Она тема за побољшање сајта или како се већ зове је закључана па кад већ сви предлажу нешто, могао бих и ја. И уосталом, ово је само приједлог.

Е, а, зашто да не, питам ја вас?
"Антологијске дефке" је нешто тоталитарно океј, сад размишљам, и ђасви ми се. Зашто да не, имаш толико опција, популарне најновије ове оне курци палци, зашто да не буду и те антологијске, а да се не лажемо - има их, оно типа моја баба, сир и војна музика, једно 10 дефиниција од Гвозденовића, Абраксуса, Мотике, и остале...
Наравно то не би било у интересу оцењивања, него оно, нека стоје, неко жели да их види и некада касније, као на пример ја, тоталитарно сам за.
Урнебес.

ЕДИТ:

Igor J.
Napraviti tab ''Sleng'' sa mast-nou slengovskim definicijama.

Ово такође није уопште лоше.