НАДИМЦИ ЈАДНИЦИ

1. prdko drugi kotromanic prezivao se kotromanic a svaki dan je prdio u skoli

2. Дркто.
    Момак од неких 18 година решио да скине мрак и један другар га одвезе код локалне тетка-Ђане. Е сад: да л' због треме, превеликог узбуђења или чега већ, тип почиње да се тресе, онако ненормално. Од креса није било ништа, дотична га прозвала Дркто, а другар раструбио по селу.
    Томе има цирка 30 година, надимак остао, чак му и клинце зову мали Дрктинци.

3. imam jednog stanislava svi ga zovu skankislav

4. Druga u školi svi zovemo krastavac zbog građe

5. Sad sam se sjetio Helijuma- momak s treninga s praznom glavom

6. Ima lik, nije loš nadimak: Mile Vanilija. Zašto, nemam pojma.

7. Sova - lik je samo pročitao na šatrovačkom, kako je negde pisalo "Vaso" i ni kriv ni dužan ostao Sova.Mada jeste malo ličio na sovu...

8. Ћофи Кирија - Једно време седео по петнес сати дневно у играони, па почели да га спрдају да плаћа кирију газди играоне и остаде Ћофи Кирија.

9. Ćići. samo Ćići, ništa više. a i ne treba realno

10. neki ljudi me zovu nino

11. cijenim da su u pitanju djevojke što ne žele katance i lance

12. i keva i cale me u zivotu nisu nazvali nikola,nego nino ostalo otkad sam klinac...kao i famelija...kada bi bili u smrtnoj opasnosti ne bi vikali NIKOLAAA nego NINOOO

13. Prskalica, lik iz osnovne škole, savatao ga pubertet i acne vulgaris najstrašnije, prskao gnoj sam od sebe izgledao je kao da mu je neko prosuo šljunak po faci.

14. Vukašin ''pola glavić-pola čovek" Koprivica. Dečko ima glavić ko lopticu za bejzbol. Kad vozi skuter komotno može kacigu da stavi i na glavić

15. Pinto-zensko al' ima frizuru k'o Pinto.

16. MIĆA MUDONJA

Deda od ortaka, radio po inostranstvu, bio direktor 4-5 državnih preduzeća za vreme komunjara, i u svakom mestu obalio sve što je hteo.

Bukvalno pitaju mu unuka čiji si ti?
    - Deda Miće.
    - A MIĆA MUDONJA, dobar dobar.

17. Vukašin ''pola glavić-pola čovek" Koprivica. Dečko ima glavić ko lopticu za bejzbol. Kad vozi skuter komotno može kacigu da stavi i na glavić

hahahah kad se deru iz daljine, ,,hej pola glavic-pola covek sacekaj,,

18. mog ortaka njegovi zovu beban...obicno su nadimci u prodicama prejadni hahah,znam lika koga zovu bombonica jebeni

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.