Prijava

Можда и постоји, али ако не, верујем да сте одувек желели да испразните свој резервоар болести у пар реченица које неће имати никаквог смисла, али ће олакшати вама и вашој менталној неуравнотежености.

Баш пре неки дан ме је бечки зеленобради опосум питао да ли сам некад видео митозу јајне ћелије петогрбог јазавичара са осипом на левом очном нерву. Наравно да сам видео. Објаснио сам му и где може да га нађе. На само једном месту на свету, а то је забит Светог Грала у трновим шумама тексашког ранча, али само у сутон, када параплегичне лале оставе сузу на латицама плућних зализака.

Ето, нешто тако, болесније, а може и краће.
Хвала у напред, и надам се да ћете подржати.

Kupujmo ljubičasto, crno i bijelo je dosadno.
Deficit mozga.

neam sad vremena al cu se sutra raspisati

kazu da dual hendi foka ima preko 30 offshore racuna na Kajmanskim otocima, jedan sluzi iskljucivo za klabing, kad ide u mladu picetinu, podigne sa bankomata 5000e u apoenima od po 10e, pa ih baca po golim plesacicama midzetima u sise i grudnjake

То бре.
хомеотерапеутски захват васкуларног органа за издувавање сиве мождане масе из узавреле атмосфере мрављег појачког друштва у сутону ме је управо ујео за лакат.

CIA ispire mozgove, dubinski, Arielom

Btw, bolje da je neko otvorio i postavio Harmsova djela, ovo je bledunjavo u komparaciji.

Osveta pobesnelog limuna

Охх, како је гнусан овај живот у заједничком центру. Надам се да би нас ускоро неко могао купити и однети својој кући, опаааааа, погледај ону срећну породицу. Мама, тата, секо машитееее можда нас купе. Погледајте њихове руке иду према нама, тоооо Божеее услишио си моје молитве. Носе нас у свој дом, боља времена за нас долазе. Како им је стан леп, види спремили су посебну чинију за нас, цакани су.
Аххх, живот је тако леп кад имаш правог супутника. Мислим да ћу лећи да одспавам. Јао, мамо тато, сањао сам да су вас зли људи исекли и направили од вас лимунаду...МАМООО ТАТООООООООООООО. И секу су убили, јебаћу им матер.
Ако преживим данашњи дан покајаће се за своје радње. Надам се да још увек знам убојите технике бојног тровања, треба ми само 24 часа да моја крв постане отровна, о врховни боже лимуна, допусти ми да поживим још 24 часа. Тако и би...
Ево гована, прилазе да убију и мене, хехехе не знају шта ће их снаћи. Ћелави ћале вади нож, "Ајде пичко сеци у гробу се превртао, ааааааааааааааа болииии, али вреди се жртвовати, мој отров ће убити особу која попије ово. Збогом окрутни свете, долазим породицо моја."
:ћелави ћале сипа лимунаду у чашу и предаје свом детету:
-Алии татаааа, има превише кошпица унутра.
-Нема везе сине, просућемо ово а купиће тата други лимун, само сачекај.

НАРЕВОУЧЕНИЈЕ: Морате знати да нисте Стивен Сегал и то кад вам терористи поубијају породицу да ђедовом паповком не можете убити све терористе. Ви сте обичан лимун.

Šizofrenija

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА. Недеља је. Јебем вам матер свима редом. Који сам курац данас Боже мили. Мислим да сам доктор, бела одећа, болница, арматура на прозорима. Морам да радим у лудници, хммм колика ли ми је плата. Ај да одем у визиту, моји пацијенти ме очекују. Затворена врата, АААААААААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ.
НЕ, УХВАТИЛИ СУ МЕ. Знао сам да нисам требао убити оног дивног дедицу што је прелазио улицу.. Ко му јебе матер. Говно прелази улицу на магистрали. Учинио сам све што би сваки добар возач урадио, дао гас. У ЈЕБОТЕ, па ја сам возач. Питам се шта ли возим. Конобар, зови мога менаџера, питај га кад ми је следећа трка да БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ.
Менаџер се не јавља ? Зиду јебем ли ти матер неспособну ко ти даде телефон, столица би бољи посао од тебе урадила. СТОЛИЦЕ ЂЕ СИ ЈЕБЛА МАТЕР СВОЈУ, ЗОВИ МИ МОГА МЕНАЏЕРА ПИТАЈ ГА КАД СЛЕДЕЋИ ПУТ БРМ БРМ, ДО ТАДА ИДЕМ ДА ПОСЕТИМ СВОЈЕ ПАЦИЈЕНТЕ. Затворена врата, АААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ. Да ли сам ја то у затвору, шта ћу овде ? бела униформа, хмммм. ЗАТВОРСКИ САМ ДОКТОР, одох да видим ко ме треба, можда се неко убио, можда некога треба убити ињекцијом. Ко зна шта се данас дешава. Затворена врата, АААААААААААААААА, ЗАКЉУЧАН САМ. Мора да су ме ухватили. Говна не знају да сам тајни агент кога је послала Ц-И-А. Матер ли им неспособну јебем. Сад ћу изаћи ко Џејмс Бонд и порокати сва говна. Затворена врата, ААААААААААААААА, ЗАКЉУЧАН САМ. Можда сам глумац па глумим лудака, добра улога. Морам напустити сцену и пишати. Елементара људска потреба, чек да нађем писоар. Што су ми руке завезане ? да није мало реално да глумац има лудачку кошуљу. Морам напустити сет и звати режисера. Затворена врата, ААААААААААААААА, закључан сам. А можда сам шизофреник па сам у болници ?
МА ЈООООООООООООООООООООК. Нема шансе. Чек да питам некога.
Затворена врата, ААААААААААААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ ...

Не знам да ли се уклапа у тематику, али она прича са теме "знам лика" где неко објашњава како су се неки клинци напили па у стању делиријума послали једног друга авионом за Москву, мош мислит.

Цокула

И ја пишем приче хаха

Thilmo, Може и то, али нисам видео.

Ти си само лоша копија лоло

Дупла шкорпија.

Lemuri su u srednjem veku bili ugnjetavani od strane rarookog orla berberina koji je smanjivao populaciju tih sitnih stvorenja. Jedna zenka lemura je istraumirana masovnim umiranjem njenih potomaka u kljunovima surovih orlova odlucila da ne prestaje sa napinjanjem sa muzem lemurom, vec jednostavno da posledice svrsavanja njenog muza u njenu vadzajnu odbaci medicinskim putem - abortusom. Zacetak lemura (u nastavku price Patetikus- Pati ) igrom slucaja ostace ziv i svestan svojih nedovoljno razcijenih ekstremiteta i nervnih zavrsetaka. U njegovom mizernom, kutlacom udaranom mozgu, nije bilo niceg sem cilja da se odvoji od svog brata sijamskog blizanca (Borivoja) zbog nedostatka hrabrosti da zajedno prebrode nesrecu izbacivanja iz majcine utrobe pre vremena. Borivoje se svom svojom genetski modifikovanom snagom trudio da prezivi, jeduci cekinje divlje svinje zarasle u ruze na dvorcu uspavane lepotice, dok mu je Pati neprestano otezavao kukajuci i proklinjuci njegovu zeljnu seksa majku. Verovatno je od nje nasledio kukavicluk. Pati je placuci dosao na ideju da jednim trnom od ruze presece pupcanu vrpcu koja ih je povezivala i time se oslobodi i ubije se. Time bi dkratio svoje muke, a i duzinu zivota, logicno. Borivoje ga je nervnim zavrsetkom, koji mu je sluzio kao ruka, uhvatio Patija za njegovog parkinsona i iscupao mu trn iz prstiju. Nagovorio je Patija da je zivot ono za sta se treba boriti i pomazio ga sluzavom pupcanom vrpcom. Patiju to nije nista znacilo, pljunuo ga je krvavim okom trepnuvsi. Prodrao se jako na orlovskom jeziku i time odao njihov polozaj. Orlovi berberini su doleteli, zgrabili ih i progutali sa slascu podrignuvsi svom snagom. Iz ove price saznajemo da kukavicluk i demotivacija moze doci abortirane glave. Ujedno predlazem da i ova prica udje u citanke, kao podstrek deci da u zivotu imaju cilj.

Priča o rđavom ekseru

Био једном један ексер. Леп прав и сјајан. Док су његови другови ишли на посао он је остајао код куће, у својој кутији. Није му се допадало како његови другари долазе кући искривљени, офуцани и прљави од посла, неки се нису ни враћали, то му се уопште није допадало. Он је фурао свој стил, прав, здрав и сјајан, за остало га је болио курац. Подсмевао се својим другарима ради изгледа и закуцаности на дно, говорио им је да су будале јер иду тако да их униште. Говорио им је да буду као он. Мислио је да му ништа више сем његовог лепог, правог и здравог изгледа не треба. Живио је уверен у то. Једног дана десио се страшан потрес, испао је из своје куће на улицу, на улицу са које се није могао помаћи. Време је било лоше, кишило је, све је било блатњаво. Ексер се није могао помаћи и постајао је гори од својих радних другара. Прошло је доста времена а ексер је постао најружнији у својој генерацији. Био је крив, сав рђав и изломљен. Тако му је и требало.

НАРАВОУЧЕНИЈЕ: не остављајте своје ексере ван кутије. Ухватиће их рђа па их можеш бацити.

Џими одабро! опааааааааааааааа лолололо срамота ме сад

Nema mnogo veze s temom, al juče se vraćamo ja i drugar kolima s Novog Beograda, isključujemo se s autoputa na Konjarnik, ulećemo u Ustaničku. Kaže drugar:

-Brate, znaš ti kako ja ulazim u ovu krivinu?
-Kako?
-Dva na sat, brate, gledam levo-desno ima li murije, ako nema, gas do kraja i teram.
-Što to radiš?
-Pa da mi ne pišu kaznu.
-Što bi ti pisali kaznu ovde? Ne praviš nikakav prekršaj.
-A to što nisam vezan?

ПА БРАТЕ, ИСТА ФОРА, као да смо се договорили. и то са све наравоученијем. хахахаахха

Prica nas vraca cak do doba gusara Zaharija Trnavcevica u XIV vek. Bio je lep letnji dan tog 8. marta, nebom su viorile zastave diznilenda, ahilove pete su u zurbi pravile zimnicu od kiselih kozijih govana, strepeci od ostrog zuba Parisove strele (Orlando Blum u Troji, za one koji ne znaju) dok su makedonsko sunce zaklanjali fini paperjasti svajcarski satovi. Ploveci velikom moravom, zapazio je kita u vodi i dosao na bolesnu ideju da kita zakolje i njegovu mast iskoristi kao vazelin. Znate, tad je na brodu bilo jako dosadno, i jedina zanimacija koju su imali je bila ta. Ulovio je kita tetrisom i napravio vazelin. To je bio pocetak kitoubicinog plemena. Njegov brat od strica Gojnik ga je zbacio sa mesta poglavice i postavio svog sina Tarkvinija koji je odlicno vladao situacijom proizvodnje vazelina. Tako je vekovima vazelin bio usavrsavan do trenutka totalne katastrofe u XX veku. Doktor medicine u Filadelfiji, izmislio je kondom, nakurnjak, kurton...kako god. U isto vreme bio je masan a i stitio je od side...tako da su cak i kurve preferile ovaj vid olaksanja importa i eksporta penisa. Pleme je propalo. Poslednji poglavica bio je srpskog porekla. Zvali su ga Pantela drvo koje hoda. Umro je u jadu i bedi, bez i jednog obozavatelja, svrhe za zivotom, i bez para. Na sahranu su mu dosli Miki Maus, Dzenifer Lopez, Roberto Karlos i Eva Longoria. Ne zato sto su ga gotivili, nego da mu kazu da prestane da igra fudbal, aki on je bas u tom nesrecnom trenutku preminuo. Sahranili su ga njih cetvoro u najdublju boru pokojne Mileve, tako crnu i duboku da ga ni Cak Noris nebi spasao. Ostavljen u dubini baba Milevine bore, povampirio se, i poceo da unosi njegov talenat u sve nase mlade igrace. Zato Orlovi u poslednjoj deceniji nisu zabelezili ni jednu pobedu sem one Nemacke kad nas je usralo. Obavestavam nadlezne rakokopace i sahranitelje da reaguju, i propisno ga sahrane, nebi li prestao da nadahnjuje nove generacije fudbalera. Hvala u napred.

pitao je, jesam li za sendvic, a ja prije toga nisam ni doruckavala, pa sam sam rekla moze... u tom je usla njegova sestra sa strap-on-om

Био једном наранџасто-љубичасто-браон патуљак који је јако желео да постане зелено-сиво-жут. И оде једног дана код добре виле да му помогне да више не буде наранџасто-љубичасто-браон већ да постане зелено-сиво-жути патуљак.

Наранџасто-љубичасто-браон патуљак: "Добра вило, можеш ли да ми учиниш да не будем више наранџасто-љубичасто-браон већ зелено-сиво-жути патуљак."
Добра вила: "Може. Урадићеш следеће: отићићеш у црвену кућу, у тој кући је плава соба, у њој се налази бели сто и на њему црна књига. Донеси ми је."
Наранџасто-љубичасто-браон патуљак: "ОК, треба да одем у плаву кућу, па у тамо у црну собу да са црвеног стола донесем белу књигу."
Добра вила: "Могу до беле куће, па тамо у црвену собу, где ћеш ми са црног стола донети плаву књигу."

И наранџасто-љубичасто-браон патуљак оде до црне куће, па тамо уђе у белу собу и са плавог стола донесе вили црвену књигу и после тога га вила претвори у зелено-сиво-жутог патуљка.

Добра вила: "Јеси ли сада срећан?"
Зелено-сиво-жути патуљак: "Јесам, добра вило! Него, добра вило, видим да живиш овде сама па сам мислио..."
Добра вила: "Путуј, мали, и не мисли! Добио си шта си тражио, не вреди, не'ш јебати!"

KARLEUŠA ODRŽALA HUMANITARNI KONCERT
ZA DJECU BEZ RODITELJA.
NAKON 10 MINUTA RODITELJI DOŠLI PO
DJECU!!