Prijava

Ja sam imao Armsteda izgurao je na 33 indexa, al su me sjebali igraci Buducnosti :(

Ови из Меге играју ко матори, отресли Олимпију лагано.

Ја се од почетка не мичем с трећег места. Задовољан сам засад, једино ми криво што нисам Миљеновића узео док сам још могао. Као скуп ми био, а исплатио би се само тако.

Где има да се види +/- статистика играча у АБА лиги? Ако сам добро укапирао, капитен добија на учинак и +/-, ја држим Калинића као капитена, а имам и још двојицу из Звезде који би донели више поена.

Кад кликнеш на линк утакмице:
http://i.imgur.com/BkAkkFl.png
Отвори се статистика с тог меча и одмах ти то је после индекса корисности, на самом крају.

Знам, али сам мислио да не улазим у сваку утакмицу и сабирам. :)

Стеване, де реци који сам ја? Уш'о сам можда 2 пута откако сам направио тим. :Д

Имаш и на дну странице твог тима линк ка историји бодова (ала ово глупо звучи) и ту ти пише колико је донео сваки играч са оним бодовима за победу и бонусом за капитена.

Пети си, Срето.

У јебем ти лебац.

ОК, али, ако се не варам, и даље не могу да упоредим да ли Митровић има бољи +/- од Калинића?

Само на страници са статистиком утакмице, не видим други начин.

Лол, променио сам да ми Митровић буде капитен и једини је имао негативну плус-минус статистику.

http://www.dodaj.rs/f/14/eX/4leNXhOo/ucinak.png

Какав инстинкт :) Мада је и мени Мурић био у минусу, јер нисам успео да променим тим из претпрошлог кола за прошло. И наравно, и даље сам зацементиран за треће место.

Играм ја. Да не урекнем, али за сад у лиги јебем. Малина ми је као капитен донео 44 у овом колу, лол. Што питаш?

Vidim uglavnom loši rezultati pa se zapitao da l' su ljudi zabatalili. Moram da se potrudim ako mislim da odbranim titulu, dosta mi bežiš :)

Чекај, који си ти? Види се да неки не играју. Али знам да се Стеван месецима спремао за фантази, на спорцком квизу је постављао питања о најбољим стрелцима, скакачима АБА-е и сл, лол.

Ја у петак обично свратим, видим ако има ко је повређен и избацим га. Митровић и Јокић, па после Кешељ су за ситне паре донели доста поена. Џенкинса имам од почетка, али никако да проради.

Ma ja sam batalio, isti tim od tipa trećeg kola... Jebiga, nema mi neku draž, a i u par navrata kad sam ulazio nije me pustilo da menjam igrače pa me mrzelo više da se cimam.

Ја званично играм, али морам да признам да три недеље већ нисам ушао на сајт, а то значи да нисам мењао екипу, капитена... Сад ћу да видим како стојим.

Допуна: Боље да нисам видео лоло