Prijava

Pandan duducima. Dakle, kao što naslov teme i sam kaže, za šta ste maheri? Koji su vaši talenti, sposobnosti, mogućnosti?
Da počnem od sebe. Svestran čovek. Hobi mi je akvaristika, ponekad sviram sintisajzer, umem oko mehanike kod motocikala, testerišem, brusim, varim, plivam kao riba. Maher sam i za dobru definiciju!

МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМ.

Ја сам Божански израз љубави, волим себе и поштујем такав какав јесам!

za debilisanje,vodene sportove,jebanjee,rastafariju,zabadanje za kompom,rolanje,drkanje,lizanje,kenjanje,smejanje hendikepiranim osobama,svemir

МНОГО НЕЖНО И УВИЂАВНО ПРКИМ

Za vodene sportove. Možda zbog činjenice da sam 9 godina trenirao iste. Za održavanje konverzacije i socijalizaciju uopšte. Za ples. Odličan sam sluhista, al' me jebe što nemam glasovne sposobnosti da to iskoristim u potpunosti, pa moram da sviram, što mi slabije ide od pjevanja, jebiga. Nađe se ponešto.

JA SAM OTELOTVORENJE RENESANSNOG ČOVJEKA, SVESTRAN, OMILJEN U DRUŠTVU, KAKO MUŠKOM TAKO I ŽENSKOM (hihi), SVIRAM NEKOLIKO INSTRUMENATA I POBJEDNIK SAM TAKMIČENJA MALIH HEMIČARA "ŠARPLANINA 1980."

за шивење. У ПИЧКУ

Не али без зајебанције, у ручном задовољавању дама. Ручни рад ми је чиста десетка.

Сад размишљам и... ни за шта.

Е, да. Кад смо се као клинци играли оним бејблејдовима био сам најбољи у Косјерићу.

Ja sam stručnjak za pravljenje slika na bijelom platnu, tako što se userem u gaće i sjednem tako.
Zadnje što sam naslikao ja pejzaž pod nazivom '' Đed sjedi pored njive, dok mu baba sipa rakiju, ljeta 1963.''

био сам најбољи у Косјерићу.

Će daš autogram?

Ratku je zabranjeno da postuje na forumu. Spemuje na retardiran i ogavan način.

Ja sam mnogo dobar što se tiče pravopisa, poznavanja zakonitosti jezika uopšte i analize književnog dela, i uopšte hermeneutike, avaj. Imam apsolutni sluh, smisao za stih, rimu i metar. Mogu se popeti kao koza uz najstrmiju stenu. Na drvo kao majmu, ukratko, čovek beskoristan.

Ovako: mogu da kenjam do sutra o tako retardiranim, bolesnim i čudnim stvarima te izazivam poglede popreko, ukoso i na stranu. Mislim da je to glavno... a vi kakote

Mogu se popeti kao koza uz najstrmiju stenu.

ovo je privuklo moju pažnju...

Za komunikaciju sa "teskim" ljudima, Mrs. Čelični živci.