LOVAČKE PRIČE: tema za prijave

1. Poštovane autorke i poštovani autori,
    u novembru mesecu će biti pokrenuto novo takmičenje pod nazivom "Lovačke priče. Ideja je da autori tokom takmičenja pišu defke-sastave koji bi u suštini bili priče lovaca i ribolovaca o ulovima koje su načinili. Pošto svi znamo da su i lovci i ribolovci opaki baroni, onda znamo kako umeju da nakinđure svoje dogodovštine.

Veoma mali broj autora će imati priliku da se takmiči na ovom turniru - samo 32 mesta su predviđena. Pošto sam nekim autorima već podelio vajld karte, broj slobodnih mesta je poprilično ograničen.

Večeras oko 8 ili pola 9 će ova tema biti otvorena za prijave. Prvih 26 autora koji se prijave će dobiti mesto na takmičenju. Mogu se prijaviti svi autori koji u trenutku prijave budu imali minimum 50 poena od definicija koliko je i potrebno za učestvovanje na forumu.

Vajld karte su dobili sledeći autori:
    1. Ogma;
    2. deky_aod;
    3. ombre;
    4. nesss;
    5. Natnat;
    6. Vokasi.

Autori koji su se prijavili su:
    1. highlander007;
    2. Leprikon;
    3. Tandrcak;
    4. Ironični;
    5. Радмило Топола;
    6. YeahBatch;
    7. Rahmetli babo Atif;
    8. Шонси;
    9. Usain Bolt;
    10. Перовић;
    11. Џорди;
    12. Kajtezzz;
    13. mrljo;
    14. Digging Bill;
    15. paninaro;
    16. Thilmo;
    17. AndreyArlovski;
    18. Јамајчанин;
    19. Shomy23;
    20. Otac Gavrentije;
    21. Mickey Savage;
    22. Шека;
    23. ja sam rasan;
    24. Petar Pan Pezo$;
    25. poplava92;
    26. taedium_vitae.

2. Ja neću da se prijavim!

3. Prijava! nadam se da cu ispuniti vreme

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.