Prijava

Ovom forumu nedostaje jedna tema o tenisu, pored milion tema vezanih za fudbal.

Pratite li tenis?
Ko su, po vama, najbolji teniseri (teniserke) danas?
Najdraži turnir i zašto?
Da li smatrate da ćemo poslije Đokovića imati još jednog vrhhunskog tenisera? Koliko su klinci danas zagrijani da treniraju tenis? Ili je preskup sport?
Juče je Novak osvojio 40. trofej, šta mislite, da li će dostići i prestići Federera (77 titula)? ili Nadala? (60 titula)
Smatrate li da bi Serena mogla da pobijedi trojicu muških iz TOP 10?
...

Zabranjeno postovanje Krajsleru!!!

Пратим тенис. Најбољи тенисер је Надал, јер има доста добре ударце и брз је иначе. Најдражи турнир је кад Ноле освоји, али није добро да освоји баш пошто следеће године мора да брани више поена, то је баш нека тешка математика да не објашњавам сад. После Ђоковића тешко да ће бити неки тако јак играч, али ионако неће преносити тенис на ТВ-у, него ћемо пратити неке друге спортове и отварати теме за њих. Клинци, има их играју, видим тамо на кошаркашким теренима везали мрежу и бију рекетом, а јесте скупо. Што се тиче броја титула, то није толико битно, битно је колико си недеља први на листи, то је први критеријум, да ти сад не објашњавам око тога. Серена не би могла да победи ниједног играча из првих 100, не знам зашто уопште се поставља то питање. Кад би одиграла два сета да мора да трчи, то би био крај њене каријере. Ако те још нешто интересује, ту сам. Поздрав.

Серена не би могла да победи ниједног играча из првих 100

+1

Po meni najbolji teniser je Marko Osmanović, ide u treći razred Osnovne škole Petar Puzić, a najbolja teniserka Svetlana Ceca Šapčević, ide s njim u razred. A volim i kad Đole pobedi. On je 2005. godište.

јебаћемо црвену звезду!!!

Банујте их трајно.

otkad su nase teniserke pocele da se jebu nisu nista osvojile.cak neko jebe i konjoslavu.

Треба отворити посебне теме за ТК Партизан (један од највећих европских расадника талената) и ТК Ц. Звезда.

treba otvoriti posebnu temu o onoj maloj sto su vec sa 5 godina provalili da je neverovatno talentovano i sto su roditelji pretili da ce da je odvedu u neku drugu zemlju gde ce ljudi znati da cene njen talenat.

Да, кад мало боље размислим, пошто је тенис више индивидуални спорт, требало би отворити тему за сваког тенисера, али може сваки тениски клуб да има подфорум, рецимо подфорум ТК Партизан да има теме Новак Ђоковић, Ненад Зимоњић, Јанко Типсаревић, Ана Ивановић, а сви остали клубови да нађу своје тенисере и ставе у свој подфорум. У Звездином подфоруму бисмо могли да расправљамо о допингу.

djokovice na partizanovoj temi,al da vodi link do zvezdine.

Je l' gleda neko ovaj anti-tenis...

Mislim da je i Letećeg Međeda sramota da učestvuje u ovoj temi, ahahhaha, samo uvodni post :DDD a tenis volim, samo ne volim kad ga žensko prati...

Steta sto nije aktivna tema...ali bice lolo...a ovo sto postavio Papet je tacno...svako iz top 1000 bi ih pobedio...a kamoli top 200..

ja sam jednosavno odrastao u vreme kad tenis ovde nije postojao kao sport...tako da mi nikad neće biti drag sve da imamo 4 đovaka

Ipak su to žene i jebiga... Slabije su...