Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
STA NEZASLUZENO JEBIIIIIIIIIII
Nije nezasluzeno, Holandija bolja. Osteceni su za penal u prvom poluvremenu, ovo je kompenzacija.
ко их јебе тачно сам знао, затворили су се као ми. дали гол и усрали се а ови стисли. мисим јел толико тешко да наставиш као и до тада. ал добро је ћути.
БАТИСТУТА ОНА САВИЋЕВИЋ ЈАААА
cigani holanđanski
E DA JEBOTE I MENI 1 I GG IDEMOOOOOOOOOOOOOO
До 80 мин није била боља, барем ја то тако гледам. После оне прве партије против Шпаније очекивао сам самељу Мехико 2-1, зато сам одиграо Х-1, гг 3+, и на предиктору 2:1 тачан резултат опааааа
Roben igrac turnira do sada definitivno.
DAJTE GRKE DA SE IGRAMOOOOO IGRAMOOOO
KAKO IH SECE ROBEN JEBOTE VAN GAL NEKA DA 30 MILKI I NEKA DODJE KO JEBE PARE RECI ROBEN KRILO A OVAMO MATA PERSI RUNI AAAAAAAAAAAAA
http://vukajlija.com/forum/teme/58370-svjetsko-prvenstvo-u-fudbalu-brazil-2014?strana=25#post_2839972 Било би лепо да не дође ово, пошто нисам ставио паре.
моја прогноза генијална, 1:0 за мексико само прерано га дали. а и нисам очекивао да ће тако лоше играти кад дају гол. Чичарито ушо око седамдес и неког као и по прогнози. На предиктору прогнозирао 3:1 за наранџасте. и ту био близу. Размишљам да постанем спортски радник колко се разумем.
kakva su holandjani institucija leb ti jebem
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/s480x480/10347506_144498045720878_3051102717731353512_n.png
Ja sam uvek zadovoljan kada ispadnu južnoamerički i centralnoamerički seljani, tako da mi je drago. Dali gol i povukli se, ovi ih iznabadali, jer imaju mentalitet i to je to.
Иначе онај први гол холандије. Коментатор тврди да је Хунтелар случајно вратио лопту. А овако ја мислим, верујем и већина вас. Оно је била хирушки прецизно одиграна акција, до те мере да нису могли да је прекину и да су багерима преорали холанђане. Савршен корнер, савршен скок Хунтелара, повратна лопта и на крају БОНБА Веслија. Е сад, једино што је чудно у целој слици је поставка фудбалера мексика на повратној лопти. Нигде никог, та лопта пада добрих 2, 3 секунде, весли сам на шуту, и ај то, што је сам на шуту, него што нико у блок не иде, имао је тунел ширине 2 метра кроз који је морао да 15 да угура лопту. Мексико са најтачнијом одбраном до сада то себи није могао да дозволи. Ето, и још једна ствар. Делило је Мексика 8 минута до полуфинала, јер су и Коста рика и Грчка репке нивоа Хрвацке, коју је Мексико почистио са терена. ГГ ВП
НИ МАЈКА ДАВИДА ЈУТРОС НИЈЕ ХУНТЕЛАР!
najzad je proradio snajder, psujem ga celo prvenstvo loool
I ja ispljuva Snajdera svaku tekmu, mada i ovu je bio loš, al' eto ugura ga. Dobar mi je onaj crnčić što je ušao po levoj strani, ima skila i muda, biće nešto od njega.
Klas Jan izveo penal kao na treningu. Džaba su se oni cigančići trudili da ga dekocentrišu.
sve u svemu, dobar je meksiko, chestitke na prikazanom. pravi ispit za buduce prvake.
holandjani su mladji brat nemacke, znaju da useru, sramota su za porodicu, vole da se fircaju u bulju i dzointom u venu, ali istim tim venama tece ta krv koja ih tera da igraju 90 min i imaju taj pobednicki mentalitet.
IMAJU POBJEDNIČKI MENTALITET DO FINALA, I OPET GUBITNICI, ŠVABO JE ŠVABO