Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. STA NEZASLUZENO JEBIIIIIIIIIII

2. Nije nezasluzeno, Holandija bolja. Osteceni su za penal u prvom poluvremenu, ovo je kompenzacija.

3. ко их јебе тачно сам знао, затворили су се као ми. дали гол и усрали се а ови стисли. мисим јел толико тешко да наставиш као и до тада. ал добро је ћути.

БАТИСТУТА ОНА САВИЋЕВИЋ ЈАААА

4. E DA JEBOTE I MENI 1 I GG IDEMOOOOOOOOOOOOOO

5. До 80 мин није била боља, барем ја то тако гледам. После оне прве партије против Шпаније очекивао сам самељу Мехико 2-1, зато сам одиграо Х-1, гг 3+, и на предиктору 2:1 тачан резултат опааааа

6. Roben igrac turnira do sada definitivno.

7. DAJTE GRKE DA SE IGRAMOOOOO IGRAMOOOO

8. KAKO IH SECE ROBEN JEBOTE VAN GAL NEKA DA 30 MILKI I NEKA DODJE KO JEBE PARE RECI ROBEN KRILO A OVAMO MATA PERSI RUNI AAAAAAAAAAAAA

9. http://vukajlija.com/forum/teme/58370-svjetsko-prvenstvo-u-fudbalu-brazil-2014?strana=25#post_2839972 Било би лепо да не дође ово, пошто нисам ставио паре.

10. моја прогноза генијална, 1:0 за мексико само прерано га дали. а и нисам очекивао да ће тако лоше играти кад дају гол. Чичарито ушо око седамдес и неког као и по прогнози. На предиктору прогнозирао 3:1 за наранџасте. и ту био близу. Размишљам да постанем спортски радник колко се разумем.

11. kakva su holandjani institucija leb ti jebem

12. Ja sam uvek zadovoljan kada ispadnu južnoamerički i centralnoamerički seljani, tako da mi je drago. Dali gol i povukli se, ovi ih iznabadali, jer imaju mentalitet i to je to.

13. Иначе онај први гол холандије. Коментатор тврди да је Хунтелар случајно вратио лопту. А овако ја мислим, верујем и већина вас. Оно је била хирушки прецизно одиграна акција, до те мере да нису могли да је прекину и да су багерима преорали холанђане. Савршен корнер, савршен скок Хунтелара, повратна лопта и на крају БОНБА Веслија. Е сад, једино што је чудно у целој слици је поставка фудбалера мексика на повратној лопти. Нигде никог, та лопта пада добрих 2, 3 секунде, весли сам на шуту, и ај то, што је сам на шуту, него што нико у блок не иде, имао је тунел ширине 2 метра кроз који је морао да 15 да угура лопту. Мексико са најтачнијом одбраном до сада то себи није могао да дозволи. Ето, и још једна ствар. Делило је Мексика 8 минута до полуфинала, јер су и Коста рика и Грчка репке нивоа Хрвацке, коју је Мексико почистио са терена. ГГ ВП

НИ МАЈКА ДАВИДА ЈУТРОС НИЈЕ ХУНТЕЛАР!

14. najzad je proradio snajder, psujem ga celo prvenstvo loool

15. I ja ispljuva Snajdera svaku tekmu, mada i ovu je bio loš, al' eto ugura ga. Dobar mi je onaj crnčić što je ušao po levoj strani, ima skila i muda, biće nešto od njega.
    Klas Jan izveo penal kao na treningu. Džaba su se oni cigančići trudili da ga dekocentrišu.

16. sve u svemu, dobar je meksiko, chestitke na prikazanom. pravi ispit za buduce prvake.

17. holandjani su mladji brat nemacke, znaju da useru, sramota su za porodicu, vole da se fircaju u bulju i dzointom u venu, ali istim tim venama tece ta krv koja ih tera da igraju 90 min i imaju taj pobednicki mentalitet.

18. IMAJU POBJEDNIČKI MENTALITET DO FINALA, I OPET GUBITNICI, ŠVABO JE ŠVABO

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.