Prijava

Vjerujem da svi imate komšu kome ste poželjeli nešto slično, možda čak i pomogli da mu umre krava ili je on uradio vama neku od gadosti.
Ovde možemo a podjelimo savjete u borbi protiv komšiluka, da li ste za ili protiv klanja oko međe i sličnih zapelta iz srpskih sapunica.
Evo jedan zanimljiv primjer iz moga kraja pa da se raspričamo malo...

http://www.glassrpske.com/hronika/crna_hronika/Celinac-Nasuo-mu-naftu-u-kom-za-rakiju/lat/141536.html

Ja sam uglavnom lepo sa svim komsijama, samo sam jednom ubio krmacu iz puske.

После кажу немају за леба, а овамо се просипа нафта. Срамота. Све се нема, а контејнери пуни.

Иначе у комшилуку нема крава, ал сам зато једва дочекао да комшији цркне Варбург. Па јбт, свако јутро у пола 8 кад креће на посао мора да ме пробуди.

Ja bi ovog gore ubio opušteno.

И ја бих убио за толику ракију.

ubijali su ljudi i za manje

da li ste za ili protiv klanja oko međe

Bez međe ne bi bilo ni moje nauke, stoga za. lolo

Brat moje drugarice ubio u svom dvorištu komšijskog psa koji mu je zaklao kozu. I ispostavi se da pištolj nije bio registrovan na njega već na ćaleta, i da nije imao pravo da ubije psa, itd. itd., sad se razvlači po sudovima, a pištolj naravno da ga je murija zaplenila.

Brat moje drugarice ubio u svom dvorištu komšijskog psa koji mu je zaklao kozu. I ispostavi se da pištolj nije bio registrovan na njega već na ćaleta, i da nije imao pravo da ubije psa, itd. itd., sad se razvlači po sudovima, a pištolj naravno da ga je murija zaplenila.

Mojoj Babi je krmaca triput poharala bastu. Ja odem do vlasnika i kazem mu, lepo ga zamolim da sredi taj svinjac da mu ne izlazi, i on mi se kune da to nije njegova krmaca. Kaze nemam ja pojma. Sledeci dan eto opet nje u basti. Ja ga pozovem telefonom, a on mi kaze, jel sam ti reko da to nije moja, sta oces bre ti? Reko izvini, nista. I uzmem pusku, pitam babu JEL SI SIGURNA da je njegova,kaze jesam. I ja stavim brenek i zategnem je sa terase. Pozovem brata od strica da je sredi, imala je oko 200 kila. Pa kad nije tvoja, nek dodje onaj cija je da me pita sto sam je ubio. Rec mi nikad nije reko. Mogao je da me prijavi i ja bih najebao, ali bi posle najebao i on.
Sportski je podneo poraz.

ko dmene nema problema u komsiluku,jer vecinu cine vojna lica koji se znaju jos od 70ih isli po bojskama i ratovima zajedno,a njihova deca se druze isto medejusobno,tako da je sve kul ovde...da komsiji krava bude uhranjena i masna,nikako da crkne

Kod mene isto sve kul. Najbliži komšiluk, na mom spratu, tri stana svi navijaju za Partizan i četvrti stan žandar, navija za Zvezdu, ali samo ga zanima da bije ženu i tako to i bole ga kurac za ostalo.

Kod mene ima jedan komšija, svako jutro pali svoj traktor samo da vidi da li radi, i upali ga i poslije pola sata ga ugasi i vrti se u kuću. Čisto da nas sve zajebava.