Prijava

"Oćeš da ti nafilujem senfaru svršotinom k'o četnici Boška Buhu olovom?"

Kradeš od jogurta a?

idi u školu liku... kako pedu?

Pa to jeste njegova valjda, al od eleka sam cuo. Upisao sam se od smeha

Jeset njegova, genijalac.
Elem, da ne bude oftopik, jes' da je iz filma, ali:
On: e, jel znaš kolko ima sati?
Ona: Nemam sat.
On. Al' zato imaš dobru sisu!

Valjda dupe do jaja.

Сису до јаја , а филм је "До коске" . ..

http://www.youtube.com/watch?v=LU7Y954CURc

Ovo sam pročitao u Maxim: prilaziš dvijema đevojkama na neko fensi mjesto đe se sluša domaća uvozna muzika i pitaš ih "Đevojke, kojeg Halida više volite?".

Ova (nažalost) pali u 9/10 slučajeva:

Na žurci u studentskom domu staneš blizu WC-a. Cirkaš pivo lagano i šmekaš ribe koje ulaze. Kako koja izlazi iz van, iskoristiš prednost okolne buke, i na uvo joj kažeš:

"Ala ti žuboriš ... "

"Ја се теби свиђам,а ти мени?"

"Могу нешто да ти шапнем на уста,можда пронађемо заједнички језик."

"Које си годиште?
-'87
-И ја сам '87.Је л' имаш момка?
-Немам
-Немам ни ја."

Ово задње је мало вилењачки јелте...
лололо

Urbana legenda iz nekog crnogorskog kafića, posle pretočena i u vic.

- Đevojke, šta pijete?
- :))) Koka kolu...
- A đe vam je?

Zna li neko neku kvalitetnu foru za poljubac na kvarno? Treba mi za sutra uveče. Bez trola, hvala.

hehe nat nesto slicno... ja u NS-u pre 6-7 leta posaljem konobara da ponudi dve devojke picem,pita on Koje dve devojke?
Ja :ove dve iza mene (uz lagan okret primetim da iza mene stoji jedno 10-15 riba)...
On opet:koje dve?
Ja: jedna lepa a druga nosi naocare lololo

@Maestro
Pitaš je jer ima veštačke trepavice, ako kaže da nema kažeš joj da zatvori oči da vidiš jel stvarno i gotovo... :)))

Znam za tu foru tkože, prošla mi je već jednom :) ja bih da probam nešto drugo, nešto divlje.

Paz' ovo. Ja kad 'oću muvat' pičke, kupim sapunić, ali onaj malo skuplji, turske one od 3 za marku koristim za dejli ker. Elem, kad se dobro raskiselim i zaperem, namirišem se zelenom Malicijom, što je apsolutno mast hev ajtem u muvanju seoskih, jedrih pičića. Obrijem se, roknem gela na kosu i to ne žalim - ima se, more se. Od stajlinga imam više opšna: zeleno-roze Dolcxe end Gabahna majica kupljena na buvljaku, al' jeb'o mater k'o da je orginal matere mi - nju nosim sa ljubičastim Air Max patikama. Druga kombinacije je crna košulja za zlatnim tigrom preko leđa, i od onog Lejvisa pantalone sa modernim zakrpama. Operem svoju Opel Askonu, ubacim 6-9 osveživača, 23 pakovanja kurtona i pripremim cedeove Zvezda Granda za pičke, a Baju Malog Knindžu za mene. Proverim da li su spojleri na Askoni neprikosnoveni, da li zvučnici piče... Spremno je sve. Ubacim u drugu brzinu, izbacim lakat kroz prozor, i fensi cvidže nataknem. Lagano obiđem par krugova po selu. Mrak pada, ide se u susedno selo u Diskoteku Monako. Pri ulasku u disko, razbacim svoju telesinu, i pričam na mobilni, oni smart fon kako li ga već zovu, ma oni skup što je. Naravno, izbacio sam kajlu jebotekolač, mora da se vidi da je široka k'o kardan od Fergusona. Pozdravim ekipu, nabacujem im, rokćemo kad se smejemo da male vide, jelte, kako smo alfa mužjaci. Stanem, namrgođeno mahnem konobaru: "Mali, jeb'o te kolač - viski i to onaj skupi i Red Bula četir' za sto!"... Natakarim se za sto i šmekam pičiće. U tom se čuje Maloletnica od Mitra Mirića, širim ruke, dok tetovaža kokarde sve na desnom bicepsu... Grlim drugove, u transu smo... Uzvlačim trenerku, rokam šlajmaru na podijum, proveravam friz na ogledalu od šanka i prilazim mlađanim seljančicama. "Šta je, mooooala, šta oš'? Vidim zaljubita si u mene sabajle, a? Rok, rok..." Seljančice se kikoću, a sise im od kikotnja poigravaju kao salo mog komšije Mitra kad vozi Rakovicu u trećoj brzohodnoj. Pos'o je rešen, kako smo već utvdili da je mala pala, vodim je u mrak da je dunem propisno, subota je, a vele ljudi da je sevap uoči nedelje nešto jebat'. Malu sam otres'o propisno, moraću kod Sime Bibe na autootpad da kupim nove polovne amortizere za Askonu, meščini da su popucali od silnih udara. Posle idemo na ćevape da povratim snagu, a pičku da ne počastim, kak'i bi' ja čovek bio.

Кад имаш два метра, не требају ти форе. Лик пробија:

http://www.youtube.com/watch?v=o-XH7lrsL7I

Ja ne muvam, devojke i muškarci mene muvaju.

Sinovi, muvam jednu od naj pički u gradu.