Предлог - рангирање аутора
  • Bruce

Nisi ti bio ovde u to vreme, imaš defku u plusu 15, dođe mod i skine je bez obrazloženja. Moš' se buniš do ujutro :)

• bata gugi

dal je moguće?

• Марко 

Стварно су докурчиле ове теме са предлозима и бескорисне су, али ето да се прича на форуму о нечему осим о политици и неким металикама и спортовима.

• Чеги

Ja samo da pozdravim strica iz Ciriha! Voli te tvoj sinovac Čegi.

• bata gugi

BRATE TI SI LEGENDA!

• Krle96

Па Кајзен реко нешто да ће да се мења...

• Maggot

Стварно су докурчиле ове теме са предлозима и бескорисне су, али ето да се прича на форуму о нечему осим о политици и неким металикама и спортовима.

Realno. Ne znam koji kurac se trudi bilo ko kad kaizena zaboli kurac za sve.

• Galantni kosovac

Nek ugasi Vukajliju i da idemo svi u tri lepe

• Maggot

Nek ugasi Vukajliju i da idemo svi u tri lepe

Vidis, to bi rijesilo pitanje ranga i za defke i za postere i za reakcije i ne bi bilo autora koji su dobro rangirani jer spemuju nekvalitetnim defkama. Naso covjek rjesenje.

• Krle96

ШЕФЕ ЈАВИ СЕЕ

• Natnat

Oće, baš. Čovek ima život, nije ko mi.

• Krle96

Ма и то што кажеш. Одох на Калиш да се урољам с друштвом.

• Petar Pan Pezo$

krle, ako ti dodjem na kalis nateracu te pred svim ortacima da se skines i naguzis i da te sutiram, vise mi te je pun kurac samo te pratim po forumu kolko se izdrkavas i glumis nekog mangupa...a veruj mi kalis mi je blizu ocekuj da se sretnemo veceras majmune

• Марко 

ахахахахахха

• Truleks Krpa

Da li je stvarno ajax napisao onu pesmu koja stoji krletu (a i još nekima) na profilu. Neverovatno kakva je to genijalnost od poezije. To treba u čitanke, ali najozbiljnije, oduševljen sam pesmom. Pročitao sam je još odavno, ali sad mi nekako odzvanja kvalitetno svaka reč, kao kad čitam Otadžbinu od Jakšića.

• plok

krle96 i mita97 dva mangupa stara

• Џереми

xxaxaxaxa пезосе

• NekoOdNekud

Ja ne znam što toliko drvlje i kamenje na postere i reakcije.

Zar više niste shvatili da su definicije trenutno najmanje bitne na sajtu? Od definicija sajt ne može da živi, nema toliku zastupljenost na socijalnim mrežama kao sa posterima ili reakcijama.