Prijava

Valdemare, dobar si mi drugar i sve ali kad Vukajlijašica odbije tvoj zahtjev za prijateljstvo na jebenom Fejsu, to je baš zabrinjavajuće.

Greetings from 192.113.181.157.

O čemu ti pričaš, kog đav`la?

Pa nemam pojma... Kad uputim nekom onaj fredšip rikvest, obično čekam par dana, ako nisam prihvaćen odmah, gledam da li je u međuvremenu taj-ta bio-bila aktivan-aktivna. Ako jeste, to znači da je rikvest registrovan, bode oči onaj crveni balončić. Ja sam ti to poslao, mada i nismo ovde na Vukajliji imali nekog kontakta, al si mi bila baš zabavna na FB-u. I par dana ništa. Šta da radim nego da ukidam zahtev... Pa imam i ja neki ponos, jbg. Nije ni bitno.

Valdemare, dobar si mi drugar i sve ali kad Vukajlijašica odbije tvoj zahtjev za prijateljstvo na jebenom Fejsu, to je baš zabrinjavajuće.

Nije, 65 posto prijatelja mi čine žene, tako da se ne traumiram. Ali možda bi trebalo....

Ja sam ti to poslao, mada i nismo ovde na Vukajliji imali nekog kontakta, al si mi bila baš zabavna na FB-u. I par dana ništa. Šta da radim nego da ukidam zahtev... Pa imam i ja neki ponos, jbg. Nije ni bitno.

Iskreno, ja sam bila ubjeđena da smo prijatelji na fb-u. A šanse da sam skontala da mi je neko sa kim imam 46 (il koliko već) zajedničkih prijatelja odbila, a da su svi sa Vukajlije su relativno ravne nuli. Jedini razlog koji je mogao biti je da sam bila preko tleefona pa ostavila za kasnije pa zaboravila na to.

Bilo kako bilo, to nema nikakve veze sa temom nema.

Brate, 'ladno te je selenijum ispalila. Ej. Bolje da ti je neko opsovao majku kapiram.

alal vam ćufte, ismijah se od srca.
inače, na psovku pomenutu se više niti obazirem, jer znam da mi neće jebati mater, uostalom flegma sam manje više, takve riječi barem zadnjih godina ne nose nikakvu težinu. A sjećam se da sam kao nackli imao ortaka čija je majka jako lijepo izgledala po tadašnjih veličinama, pa sam mu često onako jebo mater, išuplje štobno rekli.

Мени нико никада није опсовао мајку, али да јесте, не би добро прошао. Исти случај за оца. Мој субјективан осећај је да бих дивљачки одреаговала на било које вређање, мада објективно никада нисам дивљачки одреаговала. Презрив поглед, упорно игнорисање, надугачко објашњавање се не рачунају у дивљање, објективно.
У то се рачуна убиство, мучење, а мени је то субјективно прихватљиво. Субјективно, у објективном смислу прихватљиво. И вређање је нешто, што је ипак субјективно.

uglavnom svi reaguju jer se tako ocekuje od njih, jer inace ispadaju picke koje daju svakome da im jebe majku. to posle nazivaju ponosom ili takvom nekom drugom rijecju koju su izlizali pretjeranom uporabom.

Kad mi neko opsuje mater, jebem i ja njemu i on onda plače i govori da mu je umrla prije tri godine. Boli me kurac.

Psovka sama kao psovka nije bitna. Sve zavisi od situacije.

U principu kod mene je uvek bilo da zbog tona i situacije neko dobije batine, a ne striktno šta je rekao.

Jebem ti mater mi nije toliko strašna psovka kakve sve koristim. Jedan moj drugar se izuzetno vređa na Jebem ti mater maloumnu.

Makaronac

Kad mi neko opsuje mater, jebem i ja njemu i on onda plače i govori da mu je umrla prije tri godine. Boli me kurac.

LooooooooooooooL

ali 43 zajednicka prijatelja rofl
valdemar mag

da stvarno jbt...sto se palimo na ovo, nisam do sad nijednom razmisljao?

mada ja ako vidim da je manji i sitniji, bijem i ako samo pogleda popreko

Kod nas je to dobar dan. Samo, ako neko ide sa namjerom da uvrijedi, nije važno šta govori.

Pa u žaru svađe se to uglavnom spominje. Al spominje se i kamara drugih stvari, a mater izgleda izaziva napad epilepsije. Jebote, najobičnije psovka, ne shvatam to primanje. Jel treba psovati peršun i šargarepu?

u kakvom ste vi asocijalnom kurcu kada se u 4 posle ponoći raspravljate, na vukajliji, zašto je odbijen zahtjev za prijateljstvo na fb. eeeeeeej!

Ja sam ovo primetio u srednjoj skoli, skoro da mogu da tvrdim da je posredi obrazac ponasanja, i da su retki ti kojima zaista pregori osigurac kad cuju tu mantru.