Prijava

Kradem net i trenutno moj najbolji snabdevač signalom je upao u krizu. Tačnije ne mogu nikako preko kompa da se konektujem na njega, a preko telefona mogu.

Imam veliko X i ne mogu ni da pokušam konekciju.

Šta mi je činiti? Rade upomoć!
EDIT:
Obavljeno.
Rješenje

умри коте јебе

Kupi ono sranje sto otkljucava svaki internet na 2 km.

Nego, jebo to nego ovo će nekad bilo kome trebati pa da skontamo foru.

EDIT:

Šta je to Rasni?

umri, boli nas kurac.

lemaja obliži mi jaja

Reinstaliraj vindovs.

odigram ti ja jedan tiket makaronac, onaj moj znas, i imaces za usb net da kupis...

hahahahah

ma šta reinstal? Što? ima li kraći način? neko IP zavaravanje?

Једино решење је да ресетујеш рутер. Сад смисли план како да уђеш код комше у стан и то урадиш. Рецимо, сачекај га ноћу са газом натопљеном хлороформом, а постоји и она нека дрога за силовање, или му смувај ћерку/сина, ето, ваљда сам помогао.

Ово може бити добро шизење.

ПОМОЗИТЕ МАКАРОНУ ДА УЂЕ КОД КОМШИЈЕ!!1

Thilmova sugestija je dobra, da nadovežem - kupi dva jelena i svrati kod komše da popijete, reci "Evo slavim neki random kurac pa da popijemo zajedno", sediš i cediš pivo dok on ne ode da piša, a onda skokom do rutera, reset i gotovo.

Zovi komšiju i predstavi se da si advokat nekog njegovog rođaka i da je nasledio stan u beogradu kad on ode imaš vremena kolko oćeš da mu upadneš u gajbu!!1

hahahaha e dobre vam taktike, nekad ću probati

ali ovde je lokal u pitanju
znači samo za šank, šarmiram šankerku i zajedno pritisnemo reset
ok, obaviću tokom dana

Ili zoveš komšiju u 3 noću i kažeš mu da se neki narkoman mota oko njegovih kola kad on izleti ti uđeš i restartuješ ruter!

ako je lokal onda staneš za šank, izvadiš mobilni i pitaš "Kako to da ovakav lokal nema vajfaj?" - kad kažu da ima onda ih zamoliš da resetuju modem jer tebi javlja telefon da im ne radi mreža :)

Reci joj da si dosao da ocitas brojilo za struju. Ako ne vjerovati nekom dokumentarcu koji sam sinoc gledao trebalo bi i picke da dobijes.