Uvedite events za takmičenje
tipa sutra od 11-12 će biti takmičenje u pisanju definicija na određenu temu, kao prozorčić mali u uglu i to pokazuje i odbrojava
klu stvarcicatako i sa reakcijama i posterima
i tako pa onda pauza nekoliko dana pa opet ali unaprijed najava da stojiTema "Borba žena i muškaraca"
Definicija
13-14hi neka pravila kad se prevuče preko toga da izbaci
i tajmermoderatori će to apdejtovati redovno
- Amoderatori će to apdejtovati redovno
Oćemo, boli nas paja.
- A
Ma zajebavam se, sve moze! Rekoh vec negde, sto vise zatrpani da budemo opcijama, to bolje.
- A
Bice takmicenje jako brzo. Bas su neki bili mice sinoc i vratili mi nadu i veru u bolje sutra.

sad videh ovu temu, a ja vec otvorijo moju
http://vukajlija.com/forum/teme/60881-ko-mi-je-i-za-cijeg-kurca-zdravlja-skinuo-avatar
jebes smarka, nikad nije bio normalan, kuko za odabrane jos dok nije bio mod i reklamiro se po fejsu, izforsiran je ko i kostic jos odavno, 10% odabranih mu nisu za odabrane, ko ga shvati bukvalno taj nije normalan, ako previse bude smrdeo uklonicemo ga vec nekakojel on jedini koji je za skidanje gifova sa avatara koji nikome ne smetaju?
- A
Da napišem i ovde...
Generalno je dogovor bio da skidamo, da ne bi došlo do sranja ako svi postavimo gifove. Sad reče Kaizen na mod forumu da ipak probamo kako će ići, pa turite gifove nazad svi, niko neće dirati.

Jebali vas gifovi i ostala prozapadnjačka govna, šta fali da ostanu statične slike? Mojne ste pederi.
Svi koji stave gifove na avatar su za mene gejevi i pederi a ja ne želim da imam ikakve veze s dotičnima.
EDIT: a i ovi koji imaju nekakav japanski anime avatar trpam u isti koš s gifovskim pederima, s tim što su ovi anime avatari više gej čak od slike golog berta rejnoldsa premazanog bebi uljem.
Pusi kurac Ha-ha-ga