Pravda za istinu o Rusima

1. Kakvi komunisti, nije ovde bilo komunista. Srbi su takođe naučeni da vrte priču o zlom komunizmu, a većinom ne znaju kurca o istom

2. Давид

ЦИФРА ЈЕ ЈЕДАН БРОЈ А БРОЈ ЈЕ И ВИШЕ ЦИФАРА А НЕ ЦИФРА ЈЕБЕМ ВАС

1- ЦИФРА
    11 - БРОЈ

Колико је мени овај пост сад смешан, церим се ко будала.

3. zidovi su takodje krivi za najvece zlo koje je zadesilo ovaj svet, uspostavljanje komunizma u rusiji i dalje sirenje te posasti

a nacizam?

4. Луди Чак није у питању један логор, већ систем логора, само глупи Срби и даље мисле, а и причају као да је реч о једном. Дегенерисани, неинформисани, научени на једну исту причу комуниста и врте је у круг као покварену плочу.

Нисам те псовао, па стога не видим твоју потребу да истичеш увреде уместо обичног разговора. За пушење курца обрати се својој фамилији, посебно женској, то одлично ради, када већ прозиваш моју која ти ништа није крива. И зашто стичем утисак да своје фрустрације због избеглиштва истресаш на мени? Нервозан си дечкоња, то није добро за здравље.

PS. Шта је "ћупријски мозак"?

Sistem logora, jedan logor isti kurac, kao što za fabriku neku kažeš FABRIKA, a ne sistem fabrika, iako ima više zgrada i kompleksa. A što se tiče vređanja, nisi me direktno vređao, ali si rekao da sam neobrazovan i da imam nacističke ispade.

5. пушио сам љутит дуван па сам заборавио и то да споменем. Мислио сам на то цело гађање цифрама, као ви сте убили оволико они су онолико лажеш ти си убио више, ми мање.

Цифре се сервирају онако како некоме одговара и константно се врши манипулација. Притом цела поента је да се на сав глас дереш ааа нисмо ми побили толико него мало мање док сте ви нас побили мало више Такође посрана Србија не зна да јебено представи своје жртве и да их брани, него ми увек испаднемо главне злоће. Након 20 година неби ме зачудило да испадне да су зле чике са брадама клали хрвате у Јасеновцу, сами убијали своје у Сарајеву и слично. Доџе ми да кажем ко нас јебе када смо говна, али чињеница је да кад нешто понављаш стално и форсираш ту причу брда година, сви ће мислити да ти причаш истину.

Видећеш и сам шта ће писати за пар година у уџбеницима из историје за догађаје 90тих, опет ће чике са врадама да буду главни кривци. Али јебига тада ће сербин чика бити у европи и неће се сећати тих догађаја. Сада у уџбеницима нема ништа о збивањима деведесетих и бомбардовању 99. Шта се чека да се те странице испишу, па прошло је скоро два ипо деценије од тада? Дал се чека да људи забораве или је то идаље табу тема у Срба?

6. gonzo ја псујем и јебем матер свакоме по заслузи, не глумим финоћу, то је тако педерски и ненормално. Ево, нећу о васпитању. Нисам те вређао, па ми није јасно зашто си пушач курца без разлога. Питао сам да ли ме зајебавате са тим изјавама о систему логора Јасеновац, јер нисам схватио за озбиљно лупетања о броју побијених Јевреја од стране Немаца. Што су вам тако танки живци појма немам, нити ме заболе, само не видим потребу да се одмах најгрђе частимо.

jebac_presretac*
    Granjk nemoj ti držati lekcije ovde o uvredama i vaspitanju matere ti

Зато ми се ти јави са тим васпитаним и неувредљивим ником. Жив ме стид појео кад си ми га рекао.

7. НЕРВИРА СЕ ШТО СРБИ ДОПУШТАЈУ ДА СЕ РЕЛАТИВИЗУЈУ ЗЛОЧИНИ, ШТО НЕ ПАМТЕ БРОЈКЕ, ЈОЈ СРБИЈО СТОКО НЕОБРАЗОВАНА МЕЂУ ШЉИВАМА
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201210/247994/medium_HowIWasSystematicallydestroyedByAnIdiotPoster1.jpg
    НАСЛАЂУЈЕ СЕ ЧИЊЕНИЦОМ ШТО МУ ЈЕ САГОВОРНИК, СРБИН, ПРОТЕРАН СА РОДНЕ ГРУДЕ И ШТО ЈЕ ЧАКОВА ДОЧЕКАЛА КОСА ДА ЈЕ ВЈЕТАР ПО ЗЕМУНУ НОСА

8. Ima, zapravo, sve do Đinđića. Mada kako su pisali, bolje da nisu

9. Цифре се сервирају онако како некоме одговара и константно се врши манипулација. Притом цела поента је да се на сав глас дереш ааа нисмо ми побили толико него мало мање док сте ви нас побили мало више Такође посрана Србија не зна да јебено представи своје жртве и да их брани, него ми увек испаднемо главне злоће. Након 20 година неби ме зачудило да испадне да су зле чике са брадама клали хрвате у Јасеновцу, сами убијали своје у Сарајеву и слично. Доџе ми да кажем ко нас јебе када смо говна, али чињеница је да кад нешто понављаш стално и форсираш ту причу брда година, сви ће мислити да ти причаш истину.

Видећеш и сам шта ће писати за пар година у уџбеницима из историје за догађаје 90тих, опет ће чике са врадама да буду главни кривци. Али јебига тада ће сербин чика бити у европи и неће се сећати тих догађаја. Сада у уџбеницима нема ништа о збивањима деведесетих и бомбардовању 99. Шта се чека да се те странице испишу, па прошло је скоро два ипо деценије од тада? Дал се чека да људи забораве или је то идаље табу тема у Срба?

Jeeeeste, kao što smo predstavljeni u domaćim i stranim udžbenicima kao krivi za početak Prvog svetskog rata... a da, nismo.

10. Ajde, Granjka, zar po niku?
    Pritom ti se nisam obratio jer psuješ, već zato što držiš slovo drugima koji rade isto što i ti.

11. Чаче, није исти курац, врло је важно да се чињенице презентују на начин који је тачан. Слепи Туљан је лепо објаснио понету мог излагања:

Такође посрана Србија не зна да јебено представи своје жртве и да их брани, него ми увек испаднемо главне злоће. Након 20 година неби ме зачудило да испадне да су зле чике са брадама клали хрвате у Јасеновцу, сами убијали своје у Сарајеву и слично. Доџе ми да кажем ко нас јебе када смо говна, али чињеница је да кад нешто понављаш стално и форсираш ту причу брда година, сви ће мислити да ти причаш истину.

Мислим да је заиста проблем код Срба необразованост у погледу представљања своје историје, културе, али и својих жртава. И то треба све да нас вређа, а не само конкретно тебе. Није исти курац да кажеш логор Јасеновац или систем логора Јасеновац. Мене највише нервира када слепци у Србији кажу - а, логор Старо Сајмиште. Не! "Логор Старо Сајмиште, у НДХрватској". Испаде да је то био логор у Србији. Није. У Хрватској је био.

Нисам ти рекао да имаш нацистичке испаде, али тачно је да нисам разумео твој пост као револт на будалаштине о Јеврејима. За то се извињавам, у питању је само неспоразум. Нема потребе одмах да се ваде курци као сабље. За хомофобично друштво превише олако машемо курчевима са захтевом другим мушкарцима да им исти буду попушени.

НАСЛАЂУЈЕ СЕ ЧИЊЕНИЦОМ ШТО МУ ЈЕ САГОВОРНИК, СРБИН, ПРОТЕРАН СА РОДНЕ ГРУДЕ И ШТО ЈЕ ЧАКОВА ДОЧЕКАЛА КОСА ДА ЈЕ ВЈЕТАР ПО ЗЕМУНУ НОСА

Не обраћај пажњу на провокацију, ово је било ниско. Нити то мислим, нити бих то икада икоме рекао.

12. jebac_presretac* псујем по потреби, али нисам никада употребио толико много експлицитних увреда у једном посту као гонзо. Толико ме знаш. Зато сам и држао слово. Замисли свет без псовки... то би баш сморило.

13. e granjka,ae prestani da prestavljas srbe da su degeni ko ti...

За хомофобично друштво превише олако машемо курчевима са захтевом другим мушкарцима да им исти буду попушени.

to se zove latentni homekseksualizam

14. rajo gori je komunizam..

tuljan objasnio sve

15. ollanik
    e granjka,ae prestani da prestavljas srbe da su degeni ko ti...

Црни дани су дошли Србима ако ће их један хрват као ти бранити...

16. najgore je sto u ime srba se najvise predstavljaju degeni kao granjka...ponasaju se ko najveci srbi i to lose utice na sve nas...po cemu su oni najvceci osim u degenizmu nikad jasno nece biti mi

i nacionalisticke spike na sajtu vukajlija su preglupe,tj bilo gde,al ovde su malo pametniji ljudi nego na ostatku neta i ne bi trebalo tako idiotski da gledaju na stvari,jer nacije nisu skup pijuna nego zilion razlicitih ljudi,na kraju se ispostavi da granjkanoidi likovi iz jedne nacije pricaju o drugim granjkanoidim likovima iz drugih nacija,sto bi cak i bilo ok i imalo smisla totalno,ali je mnogo lose kad se poistovecuju sa celim svojim nacijama i onda i olanici i chakovi i valdemari i davidi i bushidoi i valsinarbi ispadaju degeni

17. Ola Nietzsche nisam znao da si ustašoidnog podrijetla

18. Црни дани су дошли Србима ако ће их један хрват као ти бранити...

НАМЕРНО МАЛИМ СЛОВОМ!

19. s obzirom da je moj cale ratovao protiv hrvata i da su mi baba i deda proterani iz knina,tesko da mogu biti ustasoidnog porekla

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.