Prijava

I?

edit: nešto me jebe net, pa imam trip da je obrisana tema bila, ako jeste samo da znate da je skroz ozbiljna i da to što samo razmišljate o tome što ćete sjutra za ručak da pravite ne znači da nema nas koji volimo neke malo... apstraktnije teme, jelte.

Pravno lice, obzirom kako je završio na krstu.

Pravno lice - bio stolar
Fizičko lice - peko ribu, nelegalno

kako to misliš "bio"?

Ovo desno izgleda kao neki dvorac iz nekog anime, tako da moj izbor očigledan je

МРШ СА САЈТА

шалим се, само немој некреативне и незанимљиве спем теме дотвараш стално

A pravno nemere biti jer je bio hipik.

Metafizicko je bice

Bio je fizicko lice sve dok nije odlucio da registruje hriscanstvo u APR-u.

Dakle odgovor je DA

Ево још једне теме која потврђује неписменост и глупост међу Србима. Дете, хајде да ти сам одговориш на своја питања. Ово си учио у првој или другој години средње школе:

1. Правно лице је лице које _____________________________.

2. Физичко лице је лице које ________________________________.

И ето ти одговора. Пријатно!

Truleks Krpa - Може, глупост нас закуцава већ 60 година, још један ексер мање више неће да шкоди. Закуцајте тему!

Bio pravno lice. Rimljani sigurno pri uzimanju poreza nisu računali stolare kao fizička lica. Komplikuje stvar da li je samo bio zaposlen kod Josifa, ili je preuzeo radnju. Ako je preuzeo, garant pravno. Zatim, imao je NVO, sa dvanaest članova. Opet pravno lice. Bavio se proricanjem: pravno lice. Lečio je: pravno lice. I na kraju bio je deoničar u akcionarskom društvu B.O.G. Gde ćeš više. Danas ne bi mogao da se naplaća poreza, i odrali bi ga za doprinose za zdravstveno, PIO i slučaj nezaposlenosti. I još bi morao da plaća kaznu što nema istaknutu firmu.
Naravno, Granjka, ovo je šaljiva analogija. Nemoj mi reći samo da sam glup, zloban i da izvrćem činjenice. Koje još i nisu poznate. Eto, čisto unapred da napišem, za slučaj bukvalizma.