Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahahaaa, jebeni Srbi, umesto da nekome razbiju glavu jer sakriva istinu, dolazice do nje okolisanjem, preganjanjem, stapom i kanapom..
E haker mene zanima kako dedu sutra kad uzme kurir da srice, da prebacim na necenzurisane strane i sadrzaje? I kakva je fora sa pinkom i ostalim kaalima, kako tetki da objasnim kako Ide to sa nemontiranim prilozima, ne snalazi se zena..
Ajmo od sutra, bitka za istinu na ulice, sprej dvesta dinara, prometna fasada, jak i upecatljiv - pokretacki tekst na njoj..Nije bas molotovljev koktel na predsednikov audi, ali je pocetak..Ajmo lajavci jebala vas vukajlija.
https://pbs.twimg.com/media/BoRBWhLIYAEfcQY.jpg
Pa da li je ovo moguće.
Сале, говедо из Обреновца не уме сам ни пертле да веже у мртви чвор. То је сад потпуно јасно. А није смењен још увек само зато што му је неко други рекао шта да ради, тј. не ради, па и то треба да се испегла.
noćas uzimam sprej i jebem keve po liftu
10 puta ima da napišem
precednik kućnog saveta do sutra naveće je u hagu
Zabole me ko je na vlasti, ko u opoziciji. Širiti paniku tokom katastrofe je psihopatija.
U čemu je razlika između nekog ko mrzi Vučića i koristi priliku i onog seronje što krade blatnjavo pivo, ili onog govnara koji diže cene vode na 300%
Da imaju gram mozga shvatili bi da su i jedni i drugi zajedno u manjini. Nas kojima je muka od politike i političara je više.
Sami ćemo sebi pomoći. Ne trebate nam.
Do kurca kada je i ova kurvetina počela da izveštava.
http://amanpour.blogs.cnn.com/category/bosnia/
Još Izetbegovića nazvala predsednikom BiH, a ima ih trojica, iz sva tri naroda po jedan.
Govedo je već počelo da otplaćuje svoj greh tako što je izjavio da je on siniši malom rekao da pozove građane da ostanu kući. Garant su mu rekli "ti preuzmi odgovornost za izjavu malog, a mi ćemo tebe da pokrivamo. I pazi šta radiš."
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201405/679836/citajte-informer.jpg
Ma nema njemu spasa, paz, devedestih je zemljom garant šetalo dosta naoružanih ljudi bez iđe ikoga, ogrezlih u rakiji što su krivili slobu za propast krajine. Al sloba je sloba, kako da mu priđeš dovoljno da mu isučeš crijevca? A i oko toga nije bilo jasnog konsenzusa, te jeste kriv, te nije kriv, te ko zna bi li ti i ja išta bolje na njegovom mestu.
Al ovo kezme... ništa lakše nego da ga neki nesrećnik što je ostao bez nejači dovati za kragnu, odvede u planinu i tamo mu natenane presuđuje par dana i sve lagano po redu, šurenje, tranžiranje i na kraju čvarci.
Cenzurisana Nada Macura
http://mondo.rs/a694100/Info/Drustvo/Bez-Nade-Macure-u-vanrednoj-situaciji.html
Sad se penzosi prevrću po ulici od vrućine jer nema ko da ih upozori. Valjda im ostalo mesta u hladnjači pa da ne zvrji prazno...
ja samo ne znam odakle je dosao taj sinisa mali.nikad cuo za njega do pre pola godine.onda ga odejdnom svi nesto hvale,on je dobar.sve kraci i kraci put uvlacenja u dupe treba do odgovorne funkcije.vucic se uvlacio 20 godina da bi stigao dovde.
gej lobi garant
Verovatno smradovima ne odgovara "As Serbia sinks further into oblivion in front of an international community selective about the natural disasters they choose to assist, scores of people are dying and thousands are displaced."
I slično...
Jedini razlog zasto botovi, odnosno naprednjacka centrala, nije preuzela filtriranje internet saobracaja, vec se njihove akcije svode na spemovanje retardiranim komentarima u slavu voljenog psihopate, jeste to STO NE ZNAJU KAKO.
U poslednjih par dana, doduse, uspeli su da zaguse servere na kojima se veoma kriticki pisalo o voljenom psihu (telempromter i sl.), verovatno DDOS napadima, mada sumnjam da mogu i dotle da dobace.
Sto se konkretnog clanka tice, u njemu ocito nema nista inkriminisuce ili optuzujuce po njihovu visost, jedino sto bi njima moglo zasmetati jeste to sto je tekst na engleskom, pa ne razumeju nista. Ali ocito su promenili naslov vesti, pa link ka originalnom tekstu preusmerava na homepage, jer link vise ne postoji. Malo im je i amatersko resenje preusmeravanje bez obavestenja o gresci.
po prezimenu mi vise jevrejski
grešiš Jericho, mada ne u potpunosti, problem je u tome što mi koji znamo engleski i oni koji se razumeju u kompjutere ne želimo da cenzurišemo bilo šta :)
Mali? Mali! - gej lobi totalno
@Melkijades
Nema potrebe da troluješ, pošto su mi rekli da se pokazuju simptomi potpune cenzure hteo sam da proverim oprobanom i standardnom metodom.
Utvrdili smo da nema potpune cenzure Interneta. Tačka.
Da treba hapsiti debile koji dižu paniku i šire budalaštine o broju mrtvih kao da je bio Staljingrad, a ne poplava, treba. Tačka.
Da je bila gomila propusta vladinih funkcionera i partijskih sinova kao što je Čučković zbog čega je narod stradao bilo je. Tačka.
Da političari koriste nesreću naroda po ko zna koji put zarad svoje promocije ili blaćenja protivnika umesto da pomažu i rade svoj posao i to je činjenica. Tačka.
Da vlada krije neke stvari od naroda, krije. Verovatno je razlog da se ne dižu bespotrebna frka i panika jer je panika četvrti po redu najgori neprijatelj u Srba, odmah posle promaje, kiše i hladnog betona. Možda je i razlog da se operu neki njihovi nesposobnjakovići, ali za sada nema čvrstih dokaza ni za jednu stranu priče . Tačka.
Dakle nema nikakve potrebe za zluradim komentarima. Raspravljamo kao ljudi i gledamo da saznamo što više pravih informacija.
pa da, da je srbin verovatno bi bio
SINIŠA KIBUC
Pretpostavljam da Vučić ima plan da se okruži potpuno novim licima i telima.
Što uopšte nije glupo s njegove strane. Ovi stari su svi do jednog iskompromitovani.
Loše je to što će morati sve sam da radi dok se oni ne nauče poslu. Očigledno, čovek uživa u tome.
Što ne otvori javnu kuću onda? Što baš mora da vodi državu?