Prijava

sutra yemen kladione

Ја вам кажем да вам јебем мајку а ви кажете да сам педер ?! Па јел вам кева мушко бре смрадови ? Дал би тако смели уживо да се курчите ?! Курац би мој смели јер сте пичкице од метар и жилет које не смеју на улицу да изађу . Што се глупандера тиче , заболе ме ако те је тата убацио као директорчића па се издркаваш сисо мала неиживљена . Ја вам кажем да престанете да ме правите на нешто што нисам јер ћете сва говна која сте посрали бити приморани да поједете .

Пу дете му јебем, кад не можеш нормално ни да вежбаш у теретани. Дође неки лик напрска неки Фа или Малицију и дође да вежба. Напрскао се као да је пошао на пецање па хоће да отера комарце, а не на вежбање.
И како ја сад да увећам БИЦЕПС, а и остале мишиће кад не могу да дишем к'о човек док вежбам? Како, бре? То није дезодоранс! То је, што би рек'о бата Гуги, ПОЈЗЕЕЕЕН, бре!

JEBENA MALICIAAAAAAAAAAA AHAHAAAAHAAAHAHAAHAHA

Јебем вам сестре и мајке (до 45 година старости) - кад пишем паметно, ви ме зајебавате да сам дебил. Када вас зајебавам, ви ме прозивате да сам глуп и досадан. Идите у пичку материну заосталу, јебем ли вам воз, кола и коња који вас је довукао до електричне енергије и персоналног рачунара да се ја са вама јебавам! Укурац и крштеница коју су вам дали само зато што није било сточних пасоша. Крај, нема даље.

Pre bi jebo konja nego ženu od 46 godina?

Не иди, Грањка.

Крпо, пази овако - жена која је могла да роди кретене о којима говорим није никаква конкуренција коњу. Према томе - да, коњ би био привлачнија опција.

Грањка, крени да се зајебаваш. Због расправа и убеђивања са другима сам био банован дуже и 3 месеца нисам долазио на Вукајлију. Овде си: болид, нубара, нелорд, дауновац, монглоид чим напишеш нешто што се се другом не свиђа. Ако си овде нашао да се убеђујеш (свеједно да ли јеси или ниси у праву), онда стварно ниси нормалан.

Фендеру, написао сам горе - кад се зајебавам дођу кретени па вређају. Не разумем тај кретенски менталитет, али с обзиром да је овде дозвољено да се каже све, ето, искористио сам прилику да кажем. Очигледно је да нисам нормалан, пун ми курац дебила и то кажем јавно. Тај педеризам ми није јасан, али добро. Шта да се ради.

Серем се у високо образовање више.
Јебале га и уплатнице и рачуноводства до сто курца.
Цимања сваки дан да се објашњавам због лоше уписаног броја на неком тамо формулару.
Срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање, срање.

PENIS VAGINA IZMET DOJKA!
( odma lakše )

DAS NOSITE U PICKU MATERINU SVI KOJI STE DOSLI U BEOGRAD U POSLEDNJIH NEKOLIKO DECENIJA NAUCITE DA PRICATE BEZ NAGLASKA BEM VAM SEME GRABOVO