Prijava

ne znam da li da ti odg uopste...

pritxam o zdravom natzionalizmu i natzionalnom naboju, o ljubavi prema svojoj drzavi i teritoriji.

vidis da oni pritxaju kako netje nista sa nama jer smo srbi? kupuju nase firme, plasiraju svoje proizvode i zgrtju lovu, vise od pola izvoza im je u srbiju, pevatxi im mlate lovu ovde i sve to iznosi pare iz srbije u hrvatsku ali ONI NETJE NISTA SA NAMA.

zatvoriti im onda graniu i tjao pa nek svoja govna valjaju na trziste od 100k slovenatza i bosantzima... pa oni imaju odredjeno koju vrenost robe mogu godisnje da uvezu od nas

a mi? nama se jebe, aj idemo na pivo zajebi teske teme...

Песто, ово си скоро све у праву. Да их треба одјебати треба, али не на начин да их прогласимо убицама и осталим, на културицу, као што Русија сад одјебава Европу.

Zvanično najbedniji trol u pokušaju - Chule37. Tako ću nazvati svoj hemoroid.

http://www.dodaj.rs/f/W/99/3mUkUfLR/images.jpg

Бушидо, прилично је јадно да крадеш форе од Шешеља.

xaxaxaxa chule jebe bushidoa

Rado bih te drndao Planinaro, ali ja sam dobar čovek i poštujem tvoju tugu u ovim teškim danima u kojima se zauvek opraštaš od svega što jebeš, jer su dani proslava koje dolaze nakon posta surovi prema svinjama, ovcama i jagnjićima. Moja sućut.

kladim se da si i ovo ukrao od nekoga :)

Pa na ovoj temi se krade samo od Vojvode. Nema oftopikovanja.

Napasete mi se svi muda

ne skrnavi temu djubre iskrivljeno

Вучко went full ВОЈВОДА mode овије' дана
Пазте сад, поблокирао сам све новине на фејсу, али опет, дошла је до мене информација у виду следећег статуса који ћу поделити с вама, па да видим кај велите:

Isprozivao je EU i parlament sto se zale povodom Seselja uz argument da

1) Sada povodom incidenta u Turskoj cute
2) Su cutali kada su hrvatske optuzenike slavili na stadionima
3) da su ili licemerni ili nekome se "ne svidja" sto Air Serbia i ekonomija Srbije jaca
4) da je srbiji istekao rok da bude vreca za udaranje i prozivanje i svaljivanje krivice

Samo gleda kako da sto vise rasiri sopstvene pristalice. Razlika između njega i Vojvode jeste što Vucko nema ciljanu publiku, bitan mu je kvantitet a ne kvalitet. Zato i zeli u EU, nego sad jede govna jer zna da ce najebati.

Вучић ипак по мени остао упамћен по оној реченици "убијте једног Србина ми ћемо 100 муслимана" верујем да лик и даље тако мисли, само мора да глуми да не мисли. Могуће да га је Војвода научио да буде издајник, па ће овај опет да му постане следбеник, јер занимљиво је јако да Шешеља баш пусте кад је Вучић на власти, а да притом и један и други дају изјаве какве су одприлике давали 90-тих.

Мени је занимљиво то што онолико паметан Војвода наводно годинама није могао да провали какви су му најближи сарадници.

Одгледао сам читаву емисију што је Данкан линковао, не знам одакле бих почео. Прво што су водитељ и гост ИСТИ као и 70% Срба кад почну да причају о Југославији. Јеботе, оба народа су толико ударена у главу, параноја им уништила сваку мрву здравог разума. А онда кад видим да читаву ову њихову емисију проглашавате здравим национализмом, схватим колико немате појма о чему причате. Људи су 10 пута у сат времена показали чист шовинизам. Они мисле да је чињеница што и даље имају Србе у држави, уступак са њихове стране, а не нешто што је нормално. И они и Шешељ који је расељавао Хрвате из Србије су јебене будале, као и сви ви који им се дивите. Наши људи и даље живе тамо, а Шешељ нек се напуши курца са празним причама из БЕОГРАДА које само могу да нашкоде Србима у Хрватској, само још да испровоцирају усташки део становништвва. Ако некоме од вас који серендате овде по теми и даље није јасно зашто вас неки називају Србијанцима и зашто то има најчећше негативан призвук, прочитајте претходну реченицу још једно 5 пута или колико год да је потребно да бисте схватили шта пише.

Занимљиво је и то што он није Војвода од 1998.

Е сад чујте и почујте Гоци су готови од кад су снимили https://www.youtube.com/watch?v=Lwb-KVioyKE
Тад су постали и потурице и непријатељи
Не волим их због следећих речи намерно написаних латиницом :
Šta je dosad bilo sve u vodu baci, glavu gore srbijo stižu naprednjaci...
СРАМОТА

snimili su oni par godine pre toga isto pesmu pred izbore nešto u fazonu "glasajte za srbu, našeg čovek" a srba bio demokrata na čelu novosadskog lisja.

Ма то је олош, нису они за нашу музику крајишку ону праву, само гледају где могу паре да покупе...

НИЈЕ ЖАРА НИЂЕ НА ОВИМ СНИМЦИМА. ЖАРА СРБИН, ГОЦИ ПУШИ ОБРЕЗАН КУРАЦ НАМАЗАН ЛОЈЕМ