Prijava

Zašto je Džoni i dalje moderator posle gnusne epizode sa Stevanom? Jel vi to pokušavate da nadjebete političare po količini duhovnog jadništva?

I ja sam se isto pitao. Al jbg, ima kvorum, pa može da ga oštri do ujutru. A kaizena boli k*rac...

Kajzena boli kurac, kapiram da ni ne zna za ovo.

ZAR JE BITNO KO JE MOD?
-SVAKAKO DOBIJA PARE ZA TO ŠTO RADI

Džoni napisao Stevanu da laže, Stevan mu napisao dokaži da lažem ne možeš tako da ispaljuješ optužbe nisi u skupštini, Džoni ga banovao na dva dana sa obrazloženjem ne možeš ti meni da tražiš linkove i dokaze i da tako ometaš moj moderatorski rad.

Gvozzden
Džoni napisao Stevanu da laže, Stevan mu napisao dokaži da lažem ne možeš tako da ispaljuješ optužbe nisi u skupštini, Džoni ga banovao na dva dana sa obrazloženjem ne možeš ti meni da tražiš linkove i dokaze i da tako ometaš moj moderatorski rad.

Jesi li svestan da džoni kad vidi ovo, koliko god ti gvozden bio može da te omekša da budeš kao ona mala baja. Ne ona što zuji nego ona što cvrči znaš.

Počnite da otvarate teme u podforumu HUMOR. JER ZLATNO PRAVILO SAJTA GLASI:
Ne odgovaraj modu na pitanje, makar te pitao jesi li siguran da hoćeš ban?

Ne verujem toliko Džoni da će da me banuje, pre će neki Agilni ili Nat nat

Tuži ti njega druže istražnom sudu za ratne zločine, ima da ga uhvate za cirka 2 dana. Bićeš zaštićeni svedok i boli te patka. :)

Sirkan, zato si ti Sirkan. Mene boli uvo sto je mod, tacno da je mod po sto puta jos. I kako to da ga omeksa? Nemoj smesan biti.

Gvozdene nece ti nat nista, kul je ona, al Agi... :)

Ja kontam (il se bar nadam), da je i sam Doni ukapirao da se strasno obrukao, al sujeta mu ne da da se izvini. Sto realno mora.

Против.

Поздрав за каизена.

Izvinjenje bi bilo kul, ali ono što "realno mora" je da Džoni više ne bude moderator. Ne voli se sa Stevanom i bukvalno ga je samo banovao jer eto jbg, i čak nije nešto ni slagao. Odvratno je da i ovaj kutak stvarnosti bude Trula Srbija.

Гвоздени, опушти се.

Bitno je i da Stevan nije došao posle bana, moguće da je ispratio situaciju i da se smorio koliko je tiho prošlo ovo Džonijevo kabadahisanje.

kako sad opusti se? da sam ja otvorio temu, po pravilima bih bio banovan koliko? 6 dana?

Meni su rekli da je Gvozden strani element ubacen preko domacih NVO organizacija da digne i stvori kriticnu masu da se zbaci vlas i uspostavi demokratija. Ukoliko on neuspije, sajt ce biti bobardovan spemom radi naseg dobra u operaciji Milosrdi Djava.

Pa dobro, nije pitao zašto je banovan, jer je svima jasno da je razlog bana idiotski. Dakle pravila su ispoštovana. U suštini, boli me kurac da advokatišem, al' jeste bilo nerezonski.

А богоми ка' да вас угњетавамо и малтретирамо ође, а не банујемо на пар дана.

Имам утисак да кад добије неко бан реагује ка' да га модератор уфати и шамара га, узима му паре за доручак и смјешта да га наставник опомиње пред другом ђецом...

Деси се да некога трпе медатори и по пола године због разних прекршајчића и не добију бан, а онда добију за неку ситницу јер пресмрди више.

nije problem u tome, ocigledno gvozdena brinu stevanova osecanja

Gvozzden
Bitno je i da Stevan nije došao posle bana

ako je emotivne prirode onda ovo ne spada u advokaturu. povlacim prethodni post