Prijava

Znači preporuka za kvalitetnu posnu hranu.

Kakve dobre konzerve sa tunama, sardinama, skušama., raznorazne salate, kombinacije... Znači, posno ali da nije klasika, tipa La Perla tunjevina ili Eva sardine.

Dajte prijedloge, hoću sutra da se razguzujem sa kvalitetnom posnom hranom.

Nikakvi recepti, znači gotova hrana iz marketa. Cijena nije bitna.

Pozdrav
http://www.riomare.com/resources/ricette/images/big/insalatissima-con-pomodori-ai-profumi-mediterranei.jpg

Uzmeš brate burek i naspeš kikiriki preko njega da se ne vidi burek i onda to pojedeš. Bog oprašta ako je slučajno.

Туњевина, ку'руз шећерац и кечап, измешаш по жељи, одлична салата.

И бакалар јебе кеве, ко воли.

Није писало да питаш само за готову кад сам писао пост, тако да бакалар заборави.

Volim one Mexicane, uništavam se njima.

Imaju one strane konzerve sa skušama, haringama, pa koja li je dobra majku mu?
Ali sa sosovima ili salatama, ništa u ulju.

kako ja ne volim bakalar nekako kao da jedem kurac od neke velike ribe velike

Kupiš pet različitih ukusa po dvaput, jedeš ceo dan egzotiku za trista dinara.
http://www.myasianstore.com/images/thumbs/0000278_500.jpg

Imaš one neke Grčke sarmice, pirinač umotan u listove vinove loze, mnogo dobra stvar, ima i da se kupi u hipermarketima.

http://www.mojaputovanja.com/live/digitalAssets/20729_Sarma_od_li__ca_vinove_loze.jpg

E ovo ću vidjeti da li ima, nisam probao nikad.

piletina i krompir za post:
mariniraj neke pastrmke u začinima i ulju i onda ih u foliji ispeci, a u istu tepsiju turiš krompir, mrkvu, paprike, možda jedan paradajzić i opet začine.

Не слушај Видру, болече те желудац па ћеш морати неком да се изјадаш на теми, јер ће ти фалити ЖЕЉЕЗО.

Pastrmka jebe. Ovo što kaže vidra. E a bukvalno možeš samo u foliji da pečeš. Vrhčina je. A bolje bre da skuva krompir i napravi krompir salatu, ona zna bruka dobro da ide uz ribu. Da se ne zajebava previše.

Ili napravi lepo prebranac, pa da te Bog vidi. Imaš i njega konzerviranog sigurno negde.

JEPSE, DANKANE

a može i to, riba i krompir salata najbolja kombinacija ikad, al ja volim kad se onako povrće zajedno zapeče, pa zamiriše, pa onaj sok od pečenja kao preliv i tako... sad sam gladna

Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.

Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :*

teško da od ovoga postoji kvalitetniji