Prijava

Drage Vukajlijašice i Vukajlijaši, ovo je tema u kojoj možete diskutovati o takmičenju, postavljati pitanja o pravilima i slično.

REZULTATI 1. KRUGA:

http://vukajlija.com/forum/teme/65158-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-1-runda-glasanje-je-zavrseno-nemojte-vise-menjati-svoje-postove?strana=3#post_3074286

REZULTATI 2. KRUGA:

http://vukajlija.com/forum/teme/65251-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-2-runda-glasanje-i-konacni-rezultati?strana=2#post_3078147

REZULTATI ČETVRTFINALA:

http://vukajlija.com/forum/teme/65291-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-cetvrtfinale-glasanje-i-konacni-rezultati?strana=2#post_3083193

REZULTATI POLUFINALA:

http://vukajlija.com/forum/teme/65366-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-polufinale-glasanje-i-konacni-rezultati?strana=2#post_3086504

VELIKO FINALE (pisanje i objavljivanje definicija u toku):

http://vukajlija.com/forum/teme/65405-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-veliko-finale

U pitanju je takmičenje u pisanju definicija, gde je cilj napisati definiciju koja će što više po naslovu koji sami smislite i stilu definisanja odgovarati nekom drugom, prethodno zadatom autoru. Dakle, kada budu određeni parovi, ili grupe (zavisno od broja prijava), jedom paru/grupi, biće dodeljen autor kojeg je potrebno imitirati tako da definicija što je više moguće liči na ono što bi zadati autor definisao.

ne znam ni sebe da imitiram, kako li će to biti kad bude neko kršten, baš me zanima

Možda je utoliko i lakše, kad ne možeš ni sebe da pronađeš, eheh.

'Nači, ne bira autor kog će autora dimitira? I je l' kao imitacija moš da se dobije samo autor koji učestvuje na takmičenju ili mogu i drugi? I je l' tog autora ti lupiš (mislim na Agilnog) ili se nekako izvlači lolo?

Agilni ajde ovo jos jednom objasni.

Kada budu gotove prijave, dobićete zadatke, odnosno autora koga treba naslovom i stilom pisanja definicije što vernije izimitirati.

Nek onda upiše i mene.

Kada budu formirane grupe, ili parovi, Natnat i ja određujemo koja grupa će da imitira koga. Svi u paru/grupi će imitirati jednog istog autora.

Biće autori koji učestvuju, ne učestvuju, nisu više na sajtu, nema pravila. Odabraćemo na osnovu para/sastava grupe ono što nam se učini najinteresantnijim, ili najvećim izazovom.

Jel mi par/grupa pišemo jednu definiciju?

Rasni, evo da ti nacrtam...

Ti si prijavljen, ako bude dosta prijavljenih, upašćeš u grupu sa još nekoliko autora. Nakon što je grupa formirana, na nekoj od tema i u PVT ćeš biti obavešten koga imitiraš (istog autora imitiraju svi članovi jedne grupe). Imaćeš nakon toga oko 24h da smisliš naslov i napišeš definiciju.

EDIT: A prilikom glasanja, što vernije prenesen naslov, tema definicije i stil definisanja biće ono što bi trebalo ocenjivati kao pozitivnu stvar.

Predlažem da se ne ide previše u parodiranje autora, već imitiranje nepostojeće definicije, tj. šta bi sledeće mogao objaviti taj autor. Jasnije?

Aha sad sam skontao.

Nemojte meni nekog neaktivnog. Ništa nisam njihovo čitao.

Takmičenje je laganog tempa, biće dovoljno vremena da se upoznaš sa zadatim autorom.

@Rasni

Taman da pročitaš :)
Dobiješ The Profa i mašala lolo

Jel ovo neki kup sistem ? Da pobednici idu dalje i ponovo imitiraju nekog pa do pobede.

Dobiješ The Profa i mašala lolo

Jedan od najlakših za imitiranje zbog nekih "trejdmarkova", ali kod imitiranja njega je veći problem da napisano bude zaista dobro.

Sanšajne, verovatno će prvo kolo biti grupno (pa da prođe pobednik, ili po dvoje), pa onda kup sistem. Zavisi od broja prijavljenih.

Ahahah zamisli daju mi profa. To bi super bilo. Uzmem pročitam jedno 100 njegovih defki , mozak mi pukne i postanem defindžija lolololo

Bolje i Profa nego Cepam atome :)))

Rasni ce vas sve izteslaciti