Prijava

inače, kad sam se registrova prvih godinu dana nisam ni znao za te moderatore, nisam išao na tab autori, mislio jedan čovek upravlja svime, oštro ga čak psovao u nekim komentarima obraćajući se sa ''administratore jbm.li ti...''. Ali kako adikcija krene da poprima razmere, upoznaš i taj aspekt. Ustvari, sve ovo što se raspravljate nije uopšte dobro, bolje bi bilo i da ne znate sve te tabove. A poslednji stadijum navlake na sajt je Čet, ko dotle dogura, jbg, nema nazad. Čet je poslednji lvl nolajfovanja.

Truleks Krpa

inače, kad sam se registrova prvih godinu dana nisam ni znao za te moderatore, nisam išao na tab autori, mislio jedan čovek upravlja svime, oštro ga čak psovao u nekim komentarima obraćajući se sa ''administratore jbm.li ti...''. Ali kako adikcija krene da poprima razmere, upoznaš i taj aspekt. Ustvari, sve ovo što se raspravljate nije uopšte dobro, bolje bi bilo i da ne znate sve te tabove. A poslednji stadijum navlake na sajt je Čet, ko dotle dogura, jbg, nema nazad. Čet je poslednji lvl nolajfovanja.

DOKTOR.

Не форумашим толико и све ово ме не погађа баш, али смета ми што су модови тотално искулирали тему. Закључајте, напушите неког курцем, побанујте, само немојте игнорисати јебем му матер, буни се доста људи, небитно да ли је оправдано или не. Ако се већ бавите ситним проблемима, позабавите се и овиме, доста аутора је доста писало и заслужује одговор.

Ovo što Čak kaže. Šta ima da se vrijeđaš za psovanje ili lažne info.
Nema privatnih slika i to je to.

Dobra vam tema, e. Zabavio sam se čitajući spisak onih koji ne žele da više budem moderator, hvala drugari što imate tako visoko mišljenje o meni.

Inače, slažem se sa svim osim ovog:

Sve dok Bruce ne pretekne Reservoar Doga na rang listi pisaće se definicije i biće dešavanja.

Sa pisanjem definicija prestaje sada, ovog momenta. Što bi rekao Džejk Rolandu od Gileada - Ima i drugih svetova.

I ovo što Mićko kaže.
Nek pošalju komesara nekog na temu, ispred nas će govoriti neko koga odredimo pa da vidimo.

Vređanje je egomanijački čin, kako uopšte išta može da te uvredi?! Razmislite... ako nije tačno, onda te boli kurac šta neko priča, a ako je tačno, onda i ako je loše, nije vređanje, samo je iskazivanje činjenica.

OD KAD JA GOVORIM DA TREBA DA STVORIMO MALU DRŽAVU OD SAJTA!!!

Није проблем у сујети. Знам већину људи који модују, и нису сујетни људи. Али са друге стране, јако често се не слажем са одлукама.

Фора је што јако често долазе до изражаја лоше постављени критеријуми.
Да се не лажемо, Бохор је заслужио бановину јуче, али је то могло прилично лако да се спречи. Риха је требало да буде банован на два, три сата чим је почео да једе гован по теми, спамује глупим постовима и слично, јер се тачно видело да је морао неко да га напуши курцем.

Самим тим, поштедели бисте и Риху и Бохора нервирања.

Друга ствар, погрешне ствари се санкционишу. Што се вређања тиче, треба санкционисати само ниско, ружно, и безобразно вређање. А са друге стране, треба санкционисати претерани спам тема на којима се повела дискусија, јер оно што вероватно већину смара, а искрено и мене лично одбија од форума је што се свака активна тема након три поста претвара у навијачка препуцавања неколицине морона. Хтели то или не, за то су одговорни модератори који то сматрају нечим прихватљивим. Онда дођемо до тога да неко посере курац са постом "ЈАНПИ СИСАЈ СПЕРМУ", дође неко други, напуши га курчином и добије бан. А овај даље слободно једе говна.

Трећа ствар, у време када је форум био вероватно централни део сајта, модератори су били толерантнији на напушавање, а ригорознији на моронски спам. Опет, и ту је било изузетака, али је то већ лична процена (не банује се спам у три ујутру када су три особе на сајту и четују преко одређене теме, него се само касније побрише спам).

Што се тиче Профовог запажања за дефиниције. Дефиниције нису најбитнија ствар на сајту од кад сам се регистровао (почетак 2010. године). Форум је увек био централни део сајта, и у суштини, на форуму је главна зајебанција била.

Више сам за то да се усвоји правилник, али у договору са члановима који имају завршену средњу школу, и као кључан услов, да не буду чекаоничари (чекаоничаре из Црне Горе који имају преко 40 година трајно бановати), и онда да се тај правилник поштује. Сада не видим да постоји икакав правилник, и онда се оставља много места субјективности. Што никада није ваљало.

Brus, tebe niko pomenuo nije, dobro znaš da te svi gotive. Ne važi se tvoje postovanje ovdee!

E to ja pričam Reme. Spreči na vreme i nema zime. Bravo.

Važi se, itekako se važi. Spomenuli su me svi koji žele razmod, čak me je celt stavio u kategoriju "boli me kurac šta će s njim biti, on je kao benigni tumor pa je nebitno da li ostaje ili ne". Hvala lepo. Hawg.

Ja ću ga pomenuti.

TI SI NAM DOVEO OVE ĐAVOLE BRUSE

Стварно Бруса ценим много и то увек причам, читао сам и његове интимне исповести и животне муке по мод форуму и могу да кажем да је јако добар човек. Али што би рекао Лукс, премехк је за ово и увек ће се наћи неко и њега да поткачи ни кривог ни дужног, тако да не знам колико му треба то.

Pazi Bruse, vidi ti to lično sa celtom nema razloga da te vredja sve ovo.

Ja ga ne gotivim. Ne kenjaj napamet. Utero ti on. Šta se šupkaš koju pičku materinu?!

Nego, nekaj je nekolicina mogla da piše te nebuloze sa prskanjem sperme, glabanjem kurca i ostale umotvorine. Smor je što sada to svako piše. Svi su ekstremi. Ne valja to.
Ugasite sajt već jednom.

bruce, svako ko je u stanju da cuti na one tupave odluke koje agilni donosi 20 u minuti treba da se zapita.

nisam ja za razmod svih. ali jesam za promenu smera funkcionisanja kompletnog mod tima.

ako zbog par vas moram da se svima obracam kao timu, jer vam je tako lakse, neka bude tako.

Aj upiši i mene da podržavam, jes da nisam preterano aktivan, ali sam uvek tu lololo...
Ko god da dođe za novog moda, neka odbanuje Bicepsa istog trenutka, najjača glava sajta.

Upravo. Kapiram da neuspeh kolega shvata kao njegov lični a to mu je greška.