Prijava

Отварам ову тему у неверици и трудећи се што више да се суздржим од коришћења непримереног речника. Не зато што се бојим продужења бана (на више места сам написао да ме боли курац за то), него да дечко који качи ово саопштење у моје име не би трпео негативне последице због тога, а и зато што изгледа одређени модератори једва чекају да испровоцирају моју реакцију, како би лакше могли да ме представе као некултурног и нецивилизованог. О чему се ради? Ради се о следећем:

Банован сам на 120 дана са следећим "разлогом":

"Ponovljen prekršaj sa postavljanjem privatne fotografije nage maloletnice na četu, post obrisan, ban prema prethodnom upozorenju po treći put udvostručen. Ne odbanovati do isteka kazne, a bilo kakav sledeći prekršaj sankcionisati trajnom zabranom pristupa sajtu jer autor očigledno namerno krši smernice učestvovanja na ovom sajtu."

Не знам који је пост обрисан, а када је у питању остало, имам да кажем следеће:

Ја јесам поставио слику наге девојке на чет, али она никако не изгледа као малолетница, али то није поента. Поента је да сам на слику налетео у у јавној галерији јер је слика постављена на сајт за хостовање порнографије "ImageFap", што се могло закључити из линка. То је један од највећих сајтова за постовање порнографских слика чија је политика НУЛТА толеранција ка дечијој порнографији и сличним садржајима. Дотични сајт има велики број особља задуженог за модерисање, од којих су неки и плаћени. Чим се дотична слика нашла на сајту, значи да је прошла строгу модерацију на истом, што значи да је мало вероватно да се на слици стварно налази малолетна особа. Када смо то апсолвирали, долазимо до следећег закључка:

Да је модератор који се усудио да, потпуно арбитрерно, мене банује, стварно желео да буде друштвено одговоран грађанин и учествује у сузбијању (наводне) дечије порнографије, требао је да оде на тај сајт и да ПРИЈАВИ слику, која би онда поново прошла процес ревизије. Али НЕ, дотични је одлучио да буде лицемер и да се понаша у стилу "ИСПОД МОГ ПРОЗОРА НЕЋЕШ ТАКО".

Вођен горњим закључком, морам да му упутим неколико питања:

1. ДА ЛИ СИ ТИ ДЕЧКО НОРМАЛАН?
2. КО СИ ТИ ДА ПРОЦЕНИШ ДА ЛИ ЈЕ НА ФОТОГРАФИЈИ МАЛОЛЕТНО ЛИЦЕ ИЛИ НЕ?
3. ЧАК И ДА ЈЕСТЕ, ЗАШТО НИСИ ПРЕДУЗЕО ОДГОВАРАЈУЋЕ КОРАКЕ ДА СЕ ТА СЛИКА УКЛОНИ СА ИНТЕРНЕТА, ИЛИ БАР СА ЈЕДНОГ САЈТА (да не спомињем да би тај корак можда довео и до хапшења особе која је слику оригинално ставила на интернет, ако слика јесте предмет кривичног дела, а и даље тврдим да није) УМЕСТО ДА ГЛУМИШ ШЕРИФА У СВОМ СОКАКУ?

Очекујем од модератора који ме је бановао да се јави У ОВОЈ ТЕМИ и да ми одговори на питања, ако има образа. У реду је да ме не готивиш (само не знам зашто), у реду је да си ревносан у модерисању сајта, у реду је и да ја будем банован на одређено време јер голотиња било које врсте свакако није дозвољена, АЛИ ОД МЕНЕ МЕСАРА ИЗ СУРЧИНА И ПЕКАРА ИЗ ЛЕДИНАЦА НЕЋЕШ ПРАВИТИ, ЈЕР ТО НИСАМ. Ретарде јебени. Оно што сам давно рекао у једној другој теми и даље стоји, нећу улазити са дуплих налога, и сваку казну ћу поштено издржати, али ово иживљавање је превршило сваку меру. Не знам који ме је модератор бановао (иако су само 2-3 била онлајн у време мог бановања, и ни са једним нисам у конфликту),), али се надам да ће дотични имати образа да се јави на ову тему и подробније образложи бан, јер је разлог бана ПО ДРУГИ ПУТ ИСТИ, велика грешка. И прошли пут је слика била са ImageFapa, и прошли пут је модератор пропустио да уради оно што би било најцелисходније.

3. ЧАК И ДА ЈЕСТЕ, ЗАШТО НИСИ ПРЕДУЗЕО ОДГОВАРАЈУЋЕ КОРАКЕ ДА СЕ ТА СЛИКА УКЛОНИ СА ИНТЕРНЕТА, ИЛИ БАР СА ЈЕДНОГ САЈТА

Uklonjena je bar sa jednog sajta. Ovog. Već si upozoren da to ne radiš. Dvaput.