Prijava

против сам овог предлога!

а не, мислио сам да је ово за комуналне модераторе! ПОДРЖАВАМ ПРИЈЕДЛОГ!

КВАРИША - јер неке истине желимо да видимо својим очима, а не да их прочитамо на форуму

КВАРИША - јер неке истине нису за свачије очи! (где под овим не мислим да ће неко да поквари очи буљећи у ове будалаштине, већ да се неке истине сакрију од неких, знају они који су!)

кад каизен ово уведе, да се уведе и таг

ИСТИНА
кафана

место где паметан човек повремено дође да се напије да би сачувао разум од будала
АНИТСИ

ИСТИНА
кафана

хариса џиновића истина
АНИТСИ

LAŽ partizan je šampion ŽAL

ISTINA
ARIŠAVK
ANISTI

ISTINA

je tu negde

edgen ut ej

ANITSI

не знам како сам успео толику грешку да направим, али ево да исправим глупост коју сам написао горе

ИСТИНА
кафана

томе здравковића истина
АНИТСИ

и наравно

http://media.giphy.com/media/sZn9IDozfRlGo/giphy.gif

ISTINA

Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.

Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :*

ANITSI

КВАРИША

Драг ми је Платон, али ми је дража лепо упакована проста истина.

АШИРАВК

КВАРИША
жозефина је убица у "несрећи невиних"
АШИРАВК

ето, да ово ради сад, не бих сад људима упропастио крај.

КВАРИША

Мислим да Трућан неће да одабере те дефиниције, јер је то његов дупли.
ИСТИНА, не могу бити 100% сигуран АНИТСИ
Али личи на њега.

АШИРАВК

ma jok, nemam ja nijedan dupli. sad cu da vidim da odaberem jednu od tih.